Άνοιγμα Υπηρεσιών Crypto Insurance: Συνεργασία της OneDegree με τη Munich Re

1
Άνοιγμα Υπηρεσιών Crypto Insurance: Συνεργασία της OneDegree με τη Munich Re

Η ασφαλιστική εταιρεία του Χονγκ Κονγκ OneDegree δημιούργησε μια συνεργασία με τη Munich Re για την παροχή ασφάλισης για εταιρείες κρυπτογράφησης.

Η υιοθέτηση κρυπτογράφησης αυξάνεται γρήγορα και επίσης αυξάνει τους σχετικούς κινδύνους όπως οι επιθέσεις hacking. Ακόμη και σε αυτήν την ηλικία, πολλές εταιρείες κρυπτογράφησης δραστηριοποιούνται ως αρχάριοι όσον αφορά την ασφάλεια και κατά καιρούς εισάγουν καλύτερες δυνατότητες ασφαλείας και ενημερώσεις για να μειώσουν τις πιθανότητες κινδύνου. Παρόμοια είδη πολλών άλλων κινδύνων συνδέονται επίσης με το Crypto, το οποίο μπορεί να επιλυθεί με μια καλύτερη συνεργατική προσέγγιση από τα ταλέντα κάθε κλάδου μεταξύ τους.

OneDegree, μια ασφαλιστική εταιρεία με έδρα το Χονγκ Κονγκ, ανακοινώθηκε τη σύνδεσή της με τη Munich Re, μια από τις κορυφαίες εταιρείες αντασφαλίσεων στον κόσμο.

Στο πλαίσιο της συλλογικής προσέγγισης, αυτές οι δύο εταιρείες θα παρέχουν υπηρεσίες ασφαλιστικών προϊόντων για επιχειρήσεις που βασίζονται σε ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία.

Για να προσελκύσει πλατφόρμες εμπορίας ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων, θεματοφύλακες, διαχειριστές περιουσιακών στοιχείων και παρόχους τεχνολογίας για τις ασφαλιστικές υπηρεσίες, το OneInfinity θα λειτουργήσει κυρίαρχα.

Και για να διασφαλιστεί η υπηρεσία ασφαλιστικού προϊόντος, η Munich Re θα παρέχει υπηρεσία αντασφάλισης για να πείσει τις εταιρείες κρυπτογράφησης ή τους παρόχους υπηρεσιών ότι θα παραμείνουν σε καλύτερη κατάσταση σε περίπτωση υψηλών αποπληρωμών στην ασφάλιση.

Οι ασφαλιστικές και αντασφαλιστικές υπηρεσίες διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στους επιχειρηματικούς τομείς, αλλά στη βιομηχανία κρυπτογράφησης, είναι πολύ επικίνδυνο για τους παρόχους ασφαλιστικών υπηρεσιών, επειδή οι πιθανότητες επιθέσεων hacking παραμένουν υψηλές, και επίσης σε ορισμένες περιπτώσεις, οι εταιρείες κρυπτογράφησης χάνουν πολύ μεγάλο ποσό κεφαλαίων .

Η Becky Tam, Γενική Διευθύντρια ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας, σχολίασε αυτή τη νέα υπηρεσία προϊόντος και σημείωσε ότι παρέχουν ασφαλιστικές υπηρεσίες ακόμη και σε όσους βρίσκονται στα πρόθυρα της υψηλής ζωής.

” (είναι) ανάλυση βασισμένη στον κίνδυνο που καλύπτει τα πάντα, από την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και τις λειτουργίες, μέχρι τη διαχείριση προσωπικού.. είναι ακριβώς όπως το πώς αν είσαι βαρύς καπνιστής και πότης θα δυσκολευτείς να αγοράσεις ιατρική ασφάλιση….(..)… Δεν μπορούν όλοι όσοι έρχονται σε εμάς να ασφαλιστούν».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία δήλωσε ξεκάθαρα ότι η υπηρεσία ασφαλιστικών προϊόντων της δεν θα παραμείνει διαθέσιμη για έργα Defi αλλά στο μέλλον ενδέχεται να το εξετάσει.

Διαβάστε επίσης: Η συλλογή του Snoop Dogg NFT είναι τώρα διαθέσιμη στο Cardano

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply