Ένα άτομο αγόρασε ένα σπίτι με 1 BTC στο Κεντάκι των ΗΠΑ

0
Ένα άτομο αγόρασε ένα σπίτι με 1 BTC στο Κεντάκι των ΗΠΑ

Ένα άτομο στην πόλη Λούισβιλ αγόρασε με επιτυχία ένα σπίτι με περίπου 1 πληρωμή Bitcoin απευθείας.

Επί του παρόντος, η υιοθέτηση κρυπτονομισμάτων όπως το Bitcoin και το Ethereum αυξάνεται συνεχώς και τώρα αυτά δεν περιορίζονται σε επενδυτικές και εμπορικές ανάγκες. Η πλειονότητα των ανθρώπων προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν τις κατοχές Bitcoin απευθείας ως πληρωμή για να πουλήσουν και στη συνέχεια να πληρώσουν για τις υπηρεσίες.

Την πρώτη μέρα αυτής της εβδομάδας, η τοπική πλατφόρμα ειδήσεων Courier-Journal έχουν αναφερθεί ότι ένα άτομο στο Λούισβιλ, μια πόλη στην πολιτεία Κεντάκι των ΗΠΑ, αγόρασε ένα σπίτι δύο υπνοδωματίων με άμεση πληρωμή σε bitcoin στον πωλητή του σπιτιού.

Η αναφορά σημείωσε ότι η χρέωση πληρωμής ήταν μόνο 0,7 $ και η πληρωμή ολοκληρώθηκε μέσα σε 8 δευτερόλεπτα. Ο Ashely Brown ήταν ο κτηματομεσίτης, ο οποίος διευκόλυνε την πώληση αυτού του σπιτιού μέσω πληρωμής Bitcoin με τη βοήθεια μιας εταιρείας ακινήτων.

Ο κτηματομεσίτης είπε:

«Είπα στον αγοραστή ότι δεν ήξερα αν (η χρήση του Bitcoin για την αγορά του σπιτιού) ήταν δυνατή. (…) Δεν ήμουν σίγουρος αν ήταν νόμιμο.»

Ο κτηματομεσίτης είπε επίσης ότι με τη συμπερίληψη όλων των χρεώσεων όπως το κόστος τεκμηρίωσης, οι αμοιβές τίτλων και οι προμήθειες, το σπίτι αγοράστηκε από τον αγοραστή με περίπου 1 Bitcoin.

Για μεγάλο χρονικό διάστημα, ο αγοραστής κατοικίας επιδίωκε να επενδύσει το κέρδος του Bitcoin και έψαχνε να χρησιμοποιήσει απευθείας το Bitcoin για να επενδύσει σε κάποια καλύτερη ακίνητη περιουσία, τώρα ευτυχής να βρει αυτή τη συμφωνία που ολοκληρώθηκε με άμεση πληρωμή Bitcoin.

Ο αγοραστής είπε:

«Είμαι χαρούμενος που μπορώ να βοηθήσω να προσπαθήσω να φέρω αυτή την τεχνολογία στο μέλλον. Υπάρχουν τόσες πολλές χρήσεις για το (Bitcoin) και νομίζω ότι βρισκόμαστε στα πολύ, πολύ πρώιμα στάδια του. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πού θα πάει.”

Η έκθεση σημείωσε ότι ήταν η πρώτη του είδους της συμφωνίας αγοράς κατοικίας στις ΗΠΑ με άμεση πληρωμή Bitcoin, επειδή η πληρωμή της συμφωνίας αγοράς κατοικίας έγινε τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους. Και πριν από τον Φεβρουάριο του 2022, καμία εταιρεία ακινήτων δεν επέτρεπε επιλογές πληρωμής Bitcoin για τους πελάτες της.

Νωρίτερα, αναφέραμε ότι η Zome, μια εταιρεία ακινήτων, διευκόλυνε την πώληση κατοικιών στα 3 Bitcoin. Και ήταν το πρώτο είδος της συμφωνίας ακίνητης περιουσίας στην Πορτογαλία, η οποία ολοκληρώθηκε με άμεσο διακανονισμό πληρωμής Bitcoin.

Διαβάστε επίσης: Ο παγκοσμίως σεβαστός «μισητής των κρυπτονομισμάτων» λέει ότι η οικονομία των ΗΠΑ πρόκειται να κλείσει

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply