Ένα μέλος της Βουλής των ΗΠΑ εισήγαγε ένα νομοσχέδιο υπέρ του Crypto που θα συμπεριληφθεί στο 401(K)

0
Ένα μέλος της Βουλής των ΗΠΑ εισήγαγε ένα νομοσχέδιο υπέρ του Crypto που θα συμπεριληφθεί στο 401(K)

Τέλος, μια άλλη νομική υποστήριξη ήρθε από τον βουλευτή Byron Donalds για να συμπεριλάβει την κρυπτογράφηση στην υπηρεσία 401(K).

Στα τέλη Απριλίου του τρέχοντος έτους, η Fidelity Invests πρότεινε το σχέδιό της για την εισαγωγή του Bitcoin και ορισμένων άλλων κορυφαίων περιουσιακών στοιχείων κρυπτογράφησης στα ταμεία αποταμιευτικού λογαριασμού συνταξιοδότησης. Στην αρχή, η Microstrategy, μια εταιρεία επιχειρηματικής ευφυΐας, υποστήριξε αυτήν την πρωτοβουλία της Fidelity, αλλά πολλές άλλες εταιρείες και οργανισμοί απέρριψαν αυτήν την πρόταση λόγω προβλημάτων υψηλής μεταβλητότητας.

Στις 20 Μαΐου, ο εκπρόσωπος Byron Donalds (R-FL) εισήχθη το νομοσχέδιό του για την υποστήριξη της εξέτασης περιουσιακών στοιχείων που μοιάζουν με Bitcoin στον λογαριασμό ταμιευτηρίου συνταξιοδότησης 401(K) και επίσης για να επιτρέψει στους Αμερικανούς πολίτες να επιλέξουν bitcoin.

Αυτό το νομοσχέδιο εισήχθη βάσει του νόμου περί χρηματοοικονομικής ελευθερίας της Γερουσίας του 2022. Νωρίτερα, στις 5 Μαΐου, ο γερουσιαστής Tommy Tuberville παρουσίασε ένα παρόμοιο νομοσχέδιο.

Έτσι τώρα, έχουν προταθεί συνολικά δύο νομοσχέδια ως απάντηση στις ρυθμιστικές οδηγίες που εκδόθηκαν από το Υπουργείο Εργασίας των ΗΠΑ.

Το υπουργείο Εργασίας των ΗΠΑ επέκρινε την πρόταση εξέτασης του Bitcoin στο 401(K). Άρα η εισαγωγή αυτών των δύο νομοσχεδίων θα παίξει σημαντικό ρόλο.

Σε ένα σχόλιο, ο Byron Donalds είπε ότι το Υπουργείο Εργασίας των ΗΠΑ σχολίασε αυτό το νομοσχέδιο και είπε ότι «εκτεταμένη και σαρωτική προσπάθεια συγκεντροποίησης της εξουσίας στην Ουάσιγκτον“και είπε επίσης ότι η καθοδήγηση θα “παραβιάζει τις θεμελιώδεις αρχές της οικονομικής ελευθερίας και των ελεύθερων αγορών

Ο Ντόναλντς δήλωσε ότι το νομοσχέδιο που εισήχθη έλαβε πλήρη υποστήριξη από πολλά μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων. Οι κύριοι Ρεπουμπλικάνοι γερουσιαστές που υποστήριξαν το νομοσχέδιο είναι οι Warren Davidson (R-OH), Young Kim (R-CA), David Schweikert (R-AZ) και Tom Emmer (R-MN).

Αρχικά, η Fidelity Investments δήλωσε ότι η πρόταση για συμπερίληψη περιουσιακών στοιχείων κρυπτογράφησης στο 401(K) βασιζόταν βασικά στις απαιτήσεις των πελατών τους, αλλά εδώ δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη ο αριθμός των εταιρειών, που θέλουν να πάρουν Bitcoin σε 401(k).

Διαβάστε επίσης: Ο προγραμματιστής του πυρήνα του Ethereum λέει ότι η συγχώνευση ETH μπορεί να διαρκέσει τον Αύγουστο

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply