Έρευνα δείχνει ότι περισσότεροι από 1 εκατομμύριο Αυστραλοί διαθέτουν κρυπτονομίσματα – Επιλεγμένα Bitcoin News

0
Έρευνα δείχνει ότι περισσότεροι από 1 εκατομμύριο Αυστραλοί διαθέτουν κρυπτονομίσματα – Επιλεγμένα Bitcoin News

Μια πρόσφατη μελέτη από τη μεγάλη εταιρεία ερευνών αγοράς Roy Morgan δείχνει ότι περισσότεροι από 1 εκατομμύριο Αυστραλοί διαθέτουν πλέον κρυπτονομίσματα. «Η αξία όλων των διαθεσίμων κρυπτονομισμάτων για άτομα ηλικίας 50+ είναι περίπου 7,6 δισεκατομμύρια δολάρια», δείχνει η μελέτη.

Μελέτη: Πάνω από 1 εκατομμύριο Αυστραλοί κατέχουν κρυπτονομίσματα

Αυστραλιανή ερευνητική εταιρεία Ρόι Μόργκαν έχει διεξαγάγει μια μελέτη για επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα. Η μελέτη πραγματοποιήθηκε μεταξύ Δεκεμβρίου 2021 και Φεβρουαρίου του τρέχοντος έτους. τα αποτελέσματα δημοσιεύθηκαν την Τρίτη.

Ιδρύθηκε το 1941, ο Roy Morgan περιέγραψε τον εαυτό του ως τη μεγαλύτερη ανεξάρτητη ερευνητική εταιρεία της Αυστραλίας με «απαράμιλλη φήμη για αξιόπιστη, ακριβή, ουσιαστική, αποκαλυπτική έρευνα αγοράς». Διαθέτει γραφεία σε όλη την Αυστραλία, καθώς και στην Ινδονησία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ

Αναλυτικά η εταιρεία:

Η πιο πρόσφατη έρευνα του Roy Morgan για τις επενδύσεις των Αυστραλών δείχνει ότι το 5%, ή πάνω από 1 εκατομμύριο Αυστραλοί ηλικίας 18+, κατέχουν πλέον τουλάχιστον ένα κρυπτονόμισμα.

Η εταιρεία διαπίστωσε ότι το 69% των Αυστραλών επενδυτών κρυπτονομισμάτων είναι άνδρες και άτομα κάτω των 35 ετών είναι πιο πιθανό να είναι κάτοχοι κρυπτονομισμάτων.

Ο Michele Levine, Διευθύνων Σύμβουλος της Roy Morgan Research, σχολίασε: «Αυτή η ανάλυση της αγοράς σημαίνει ότι περίπου 640.000 επενδυτές κρυπτονομισμάτων, σχεδόν το 60% της αγοράς, είναι ηλικίας κάτω των 35 ετών σε σύγκριση με 430.000 ηλικίας 35+ (40% της αγοράς).

Έρευνα δείχνει ότι περισσότεροι από 1 εκατομμύριο Αυστραλοί διαθέτουν κρυπτονομίσματα

Η μελέτη δείχνει περαιτέρω ότι «οι Αυστραλοί ηλικίας 50+ έχουν τη μεγαλύτερη μέση επένδυση σε κρυπτονομίσματα με μέση αξία περίπου 56.200 $», διευκρινίζοντας:

Αυτό το μέγεθος μέσης επένδυσης σημαίνει ότι η αξία όλων των διαθεσίμων κρυπτονομισμάτων για άτομα ηλικίας 50+ είναι περίπου 7,6 δισεκατομμύρια δολάρια — υψηλότερη από οποιαδήποτε άλλη ηλικιακή ομάδα και πάνω από το 35% της συνολικής αγοράς.

Μια άλλη εταιρεία που έχει υπολογίσει τον αριθμό των Αυστραλών που επενδύουν σε κρυπτονομίσματα είναι η Triple A. «Υπολογίζεται ότι 0,9 εκατομμύρια άνθρωποι, το 3,4% του συνολικού πληθυσμού της Αυστραλίας, διαθέτουν επί του παρόντος τουλάχιστον μία μορφή κρυπτονομισμάτων», έγραψε η εταιρεία.

Τι πιστεύετε για την έρευνα του Roy Morgan σχετικά με τις επενδύσεις κρυπτογράφησης των Αυστραλών; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Κέβιν Χελμς

Σπουδαστής των Αυστριακών Οικονομικών, ο Kevin βρήκε το Bitcoin το 2011 και από τότε είναι ευαγγελιστής. Τα ενδιαφέροντά του βρίσκονται στην ασφάλεια του Bitcoin, στα συστήματα ανοιχτού κώδικα, στα εφέ δικτύου και στη διασταύρωση μεταξύ οικονομίας και κρυπτογραφίας.

Πιστώσεις εικόνας: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Αποποίηση ευθυνών: Αυτό το άρθρο είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί άμεση προσφορά ή πρόσκληση για προσφορά αγοράς ή πώλησης, ούτε σύσταση ή έγκριση οποιωνδήποτε προϊόντων, υπηρεσιών ή εταιρειών. Bitcoin.com δεν παρέχει επενδυτικές, φορολογικές, νομικές ή λογιστικές συμβουλές. Ούτε η εταιρεία ούτε ο δημιουργός ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε από ή σε σχέση με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply