Αγωγή κατά Uniswap Crypto Exchange για δόλιες δραστηριότητες στην πλατφόρμα

0
Αγωγή κατά Uniswap Crypto Exchange για δόλιες δραστηριότητες στην πλατφόρμα

Ο χρήστης του Uniswap με έδρα τη Βόρεια Καρολίνα κατέθεσε αγωγή κατά του ανταλλακτηρίου κρυπτογράφησης Uniswap και ισχυρίστηκε ότι λόγω αποτυχίας του ελέγχου ασφαλείας στο χρηματιστήριο, διεξάγονται τεράστιες δόλιες δραστηριότητες.

Το Uniswap είναι ένα κορυφαίο αποκεντρωμένο ανταλλακτήριο κρυπτογράφησης στο δίκτυο blockchain Ethereum και υποστηρίζει επίσης το δίκτυο λύσεων κλιμάκωσης Layer2 Polygon. Αυτήν τη στιγμή, η ομάδα πίσω από το έργο Uniswap είναι απολύτως νόμιμη και εργάζεται με πλήρη συμμόρφωση, αλλά λόγω της απουσίας κανόνων και νόμων για την αποκεντρωμένη ανταλλαγή κρυπτογράφησης, η χειραγώγηση και οι παράνομες δραστηριότητες συνεχίζονται με ταχείς ρυθμούς. Οι παράνομες και δόλιες δραστηριότητες δεν αποτελούν μόνο μέρος αυτής της αποκεντρωμένης ανταλλαγής, αλλά και πολλά ανταλλακτήρια Defi αντιμετωπίζουν τέτοια ζητήματα.

Ο χρήστης του Uniswap με έδρα τη Βόρεια Καρολίνα, Nessa Risley, υπέβαλε ένα α αγωγή ενάντια στα Uniswap Labs. Σύμφωνα με τη Nessa, η Uniswap απέτυχε να καταχωρίσει τις υπηρεσίες της στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των Ηνωμένων Πολιτειών (SEC). Επίσης, το Uniswap δεν έχει διατάξεις για τον έλεγχο ασφαλείας των χρηστών, ώστε να κρατά τους απατεώνες μακριά από την πλατφόρμα.

Σύμφωνα με τον Ενάγοντα, η Uniswap Labs επιτρέπει στους απατεώνες και τους υποστηρικτές της σε επενδυτές έργων να διευκολύνουν συστήματα αντλίας και απόρριψης. Και αυτός ήταν ο κύριος λόγος για την απώλεια της επένδυσης της ίδιας και πολλών άλλων επενδυτών στο χρηματιστήριο.

Σημειώνεται η καταγγελία:

«Οι κατηγορούμενοι γνωρίζουν καλά την απάτη που διαπράχθηκε στο Χρηματιστήριο, αλλά δεν έχουν κάνει τίποτα για να σταματήσουν αυτές τις δραστηριότητες, παρόλο που θα μπορούσαν εύκολα να το κάνουν».

Αυτή η αγωγή δεν αφορά μόνο το εργαστήριο Uniswap αλλά και κατά του ιδρυτή της Uniswap, Hayden Adams, και των υποστηρικτών της Paradigm, της AH Capital Management, της Andreessen Horowitz και της Union Square Ventures. Ίσως λοιπόν αυτό να μετατραπεί σε κάποια νέα κατάσταση, βάσει νέων διατάξεων.

Νωρίτερα τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους, κυκλοφόρησαν αναφορές και φήμες στη βιομηχανία κρυπτογράφησης σχετικά με έρευνες της αμερικανικής υπηρεσίας SEC στο σύστημα λειτουργίας του ανταλλακτηρίου Uniswap, σχετικά με το πώς οι επενδυτές και οι συμμετέχοντες παίζουν ρόλους για να κάνουν το σύστημα αποκεντρωμένο και ιδανικό.

Διαβάστε επίσης: Οι μηχανικοί εργάζονται για τη συναλλαγή Offline Dogecoin με χρήση της τεχνολογίας Radio & Starlink

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply