Αποκάλυψη της έκρηξης της Terra — Υποστηρικτές μεγάλων ονομάτων και ισχυρισμών «μηδενικής έκθεσης» της Terraform Labs – Ειδήσεις Bitcoin

0
Αποκάλυψη της έκρηξης της Terra — Υποστηρικτές μεγάλων ονομάτων και ισχυρισμών «μηδενικής έκθεσης» της Terraform Labs – Ειδήσεις Bitcoin

Οι αγορές ψηφιακών νομισμάτων συνέχισαν να υποχωρούν σε αξία καθώς η οικονομία κρυπτογράφησης έχει υποχωρήσει κατά 14% τις τελευταίες 24 ώρες. Εν μέσω της καταστροφής της αγοράς, το εγγενές διακριτικό της Terra blockchain LUNA έχει πέσει σε νέα χαμηλά, ολισθαίνοντας στα 0,0156 $ ανά μονάδα. Ο ιδρυτής της Terra, Do Kwon, αποκάλυψε ένα σχέδιο την Τετάρτη, αλλά μετά από μια σύντομη θεραπεία, οι εγγενείς μάρκες LUNA και UST της Terra συνέχισαν να πέφτουν κατακόρυφα. Τώρα οι άνθρωποι αρχίζουν να αναρωτιούνται ποιος υποστήριξε αυτό το δημοφιλές έργο κρυπτογράφησης και ποιες εταιρείες κρυπτογράφησης είχαν μεγάλη έκθεση στα αποτυχημένα περιουσιακά στοιχεία.

Η αξία Token LUNA πέφτει σε μια πένα των ΗΠΑ, το Do Kwon παραμένει ήσυχο, οι πρώην υπάλληλοι της TFL έρχονται μπροστά, οι οντότητες κρυπτογράφησης ανακοινώνουν μηδενική έκθεση σε Terra

Το έργο Terra blockchain και η ομάδα Terraform Labs είχαν μια απίστευτα δύσκολη εβδομάδα, καθώς τα δύο token της πλατφόρμας ανατρίχιασαν σε αξία έναντι του δολαρίου ΗΠΑ τις τελευταίες ημέρες. Στις 11 Μαΐου 2022, το κάποτε σταθερό νόμισμα terrausd (UST) έπεσε στο ιστορικό χαμηλό των 0,298 $ ανά μονάδα.

Επιπλέον, την επόμενη μέρα, το LUNA έφτασε στο χαμηλότερο επίπεδο των 0,0156 $ ανά κέρμα και το LUNA βρίσκεται τώρα σε θέση κάτω των 100, αφού ήταν ένα από τα κορυφαία κρυπτονομίσματα των δέκα με βάση την κεφαλαιοποίηση. Η UST κατατάσσεται επί του παρόντος στη 15η μεγαλύτερη αποτίμηση της αγοράς στην οικονομία κρυπτογράφησης σήμερα.

Uncovering Terra's Implosion — Big Name Backers της Terraform Labs και ισχυρισμοί «Zero Exposure»
LUNA/USD στις 12 Μαΐου 2022.

Αφού ο Do Kwon μίλησε στην κοινότητα την Τετάρτη, ο ιδρυτής της Terraform Labs έμεινε ξανά σιωπηλός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ενώ ο Kwon ήταν ήσυχος, πολλές οντότητες στον χώρο των κρυπτογράφησης εμφανίστηκαν για να εξηγήσουν ότι δεν είχαν καμία έκθεση σε προϊόντα που βασίζονται στο UST ή στο Terra. “Ένας από τους ιδιωτικούς μας χρήστες με ρώτησε μέσω DM σχετικά με την έκθεση του Crypto.com στο UST”, δήλωσε ο Kris Marszalek, Διευθύνων Σύμβουλος του Crypto.com, ανέβασε στο Twitter. «Είναι $0. Η UST δεν ήταν ποτέ καταχωρημένη στο Crypto.com και δεν συμμετείχαμε στην καλλιέργεια απόδοσης Anchor.”

Παρά την κατάρρευση του Terra, η Major League Baseball (MLB) ομαδοποίησε τους Washington Nationals αναφέρθηκε στον Terra σε tweet. Οι Nationals συνεργάστηκαν με το έργο blockchain στα μέσα Φεβρουαρίου και η ομάδα έπρεπε να δεχτεί το UST για πληρωμές.

Πολλοί άλλοι εμφανίστηκαν κατά τη διάρκεια της ημέρας την Τετάρτη, συμπεριλαμβανομένων εταιρειών όπως Multicoin Capital, λιβελούλα, Onjuno, και περισσότερο. Ορισμένοι από τους ισχυρισμούς έκθεσης των εταιρειών κρυπτογράφησης, ωστόσο, ήταν αμφισβητείται.

Εκτός από τους ισχυρισμούς έκθεσης, οι συγγραφείς του Coindesk Sam Kessler και Danny Nelson ανέφεραν ότι η Do Kwon φέρεται να εμπλέκεται σε ένα άλλο αποτυχημένο έργο stablecoin που ονομάζεται “Basic Cash”. Σύμφωνα με την κανω ΑΝΑΦΟΡΑένας πρώην υπάλληλος της Terraform Labs (TFL) είπε ότι ο Kwon ήταν πίσω από το έργο και μια ανώνυμη πηγή είπε ότι άλλοι «υπάλληλοι της TFL ήταν πίσω από το έργο».

Η Terraform Labs είχε μια μακρά λίστα υποστηρικτών μεγάλων ονομάτων

Εν τω μεταξύ, πολλοί έχουν συζητήσει τους αρχικούς υποστηρικτές του TFL και οποιοδήποτε από τα μεγάλα ονόματα που συμμετείχαν στο έργο. Για παράδειγμα, η δημοσιογράφος Laura Shin μίλησε για Οι υποστηρικτές του TFL στο Twitter. Η TFL κατάφερε να συγκεντρώσει εκατομμύρια από στρατηγικούς επενδυτές από πολλές επώνυμες εταιρείες.

Δεδομένα δείχνουν ότι Επενδυτές TFL περιελάμβανε το Pantera Capital, Arrington XRP Capital, Kinetic Capital, Coinbase Ventures, Galaxy Digital, James Sowers, Skynet Capital, Lightspeed Ventures, Sumit Gupta, Nemil Dalal, True Ventures, Altonomy, AVA Labs, Greylock Partners, Accel, Bain Capital, Sequoia Capital, Παξοί και άλλα.

Δεδομένα Crunchbase σημειώνει ότι 29 επενδυτές υποστήριξαν την TFL από το 2018. Η Galaxy Digital και ο ιδρυτής της εταιρείας Mike Novogratz πίστευαν πολύ στην Terra. Ο ιδρυτής της Galaxy Digital πήρε ακόμη και ένα Τατουάζ με θέμα το LUNA τον περασμένο Ιανουάριο. Τον ίδιο μήνα, η Galaxy συνδιοργάνωσε έναν γύρο χρηματοδότησης 25 εκατομμυρίων δολαρίων με την TFL με έδρα τη Σιγκαπούρη.

«Αυτό που είναι υπέροχο με το Terra είναι ότι είναι ένα από τα πρώτα πειράματα sandbox που βγαίνουν έξω από το sandbox […]», φέρεται να είπε ο Novogratz σε μια ιστορία του Bloomberg που είναι πλέον διαθέσιμη μόνο μέσω του Archive.org. «Πάντα κοιτάμε αυτά τα έργα γιατί είναι τα καναρίνια στα ανθρακωρυχεία του τι άλλο πρόκειται να συμβεί», πρόσθεσε ο Novogratz. Ο ιδρυτής του Galaxy δεν έχει κάνει tweet από τις 8 Μαΐου 2022.

Ετικέτες σε αυτήν την ιστορία

Accel, Altonomy, Arrington XRP Capital, AVA Labs, Bain Capital, Coinbase Ventures, Crypto.com, do kwon, Dragonfly, Galaxy Digital, Greylock Partners, James Sowers, Kinetic Capital, Lightspeed Ventures, LUNA, Mike Novogratz, Multicoin Capital, Nemil Dalal, Onjuno, Pantera Capital, Paxos, Sequoia Capital, Skynet Capital, Stablecoin, Sumit Gupta, Terra, terraform labs, True Ventures, UST, Washington Nationals

Τι πιστεύετε για την κατάρρευση του έργου Terra και τους υποστηρικτές που επένδυσαν στην TFL; Πείτε μας τη γνώμη σας για αυτό το θέμα στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Τζέιμι Ρέντμαν

Ο Τζέιμι Ρέντμαν είναι ο επικεφαλής των ειδήσεων στο Bitcoin.com News και δημοσιογράφος χρηματοοικονομικής τεχνολογίας που ζει στη Φλόριντα. Ο Redman είναι ενεργό μέλος της κοινότητας των κρυπτονομισμάτων από το 2011. Έχει πάθος για το Bitcoin, τον κώδικα ανοιχτού κώδικα και τις αποκεντρωμένες εφαρμογές. Από τον Σεπτέμβριο του 2015, ο Redman έχει γράψει περισσότερα από 5.000 άρθρα για το Bitcoin.com News σχετικά με τα ανατρεπτικά πρωτόκολλα που εμφανίζονται σήμερα.
Πιστώσεις εικόνας: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Αποποίηση ευθυνών: Αυτό το άρθρο είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί άμεση προσφορά ή πρόσκληση για προσφορά αγοράς ή πώλησης, ούτε σύσταση ή έγκριση οποιωνδήποτε προϊόντων, υπηρεσιών ή εταιρειών. Bitcoin.com δεν παρέχει επενδυτικές, φορολογικές, νομικές ή λογιστικές συμβουλές. Ούτε η εταιρεία ούτε ο δημιουργός ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημιά ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε από ή σε σχέση με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply