Είμαστε εδώ για να μείνουμε, λέει ο ιδρυτής της Terraform Labs στο UST Crash

0
Είμαστε εδώ για να μείνουμε, λέει ο ιδρυτής της Terraform Labs στο UST Crash

Ο ιδρυτής των Terraform Labs πέρασε σαφή δήλωση για να διασφαλίσει την κοινότητα κρυπτογράφησης ότι είναι εδώ για να μείνουν.

Το UST είναι ένα δημοφιλές stablecoin των Terraform Labs. Από τη Δευτέρα αυτής της εβδομάδας, το νόμισμα UST άρχισε να αντιμετωπίζει σημαντική διόρθωση λόγω του φόβου μεταξύ των κατόχων νομισμάτων UST. Στην ιστορία της βιομηχανίας Crypto, ήταν η πρώτη φορά που η βιομηχανία κρυπτογράφησης είδε τέτοιου είδους περιστατικά όπου το σταθερό νόμισμα σχεδόν άγγιξε το κάτω μέρος.

Σήμερα ο Do Kwon, ο ιδρυτής των Terraform Labs, τελικά απάντησε ανοιχτά ενάντια σε αυτήν την κατάσταση και είπε ότι γνωρίζει πολύ καλά για τις τελευταίες 72 ώρες και είπε επίσης ότι η ομάδα θα εργαστεί για να διορθώσει αυτό το πρόβλημα από κοινού.

Ο Kwon παρέθεσε ένα tweet με ένα tweet με επεξήγηση νομισμάτων UST και προσπάθησε να προτείνει στους ανθρώπους να κατανοήσουν τις πραγματικές λειτουργίες του backend του νομίσματος UST.

Ο Kwon εξήγησε ότι η προσφορά UST μειώνεται μέσω της πώλησης κερμάτων Luna, γι’ αυτό και η Luna και η UST βρίσκονται σε αυτήν την κατάσταση.

Ο μηχανισμός σταθεροποίησης τιμών απορροφά την προσφορά UST (πάνω από 10% της συνολικής προσφοράς), αλλά το κόστος απορρόφησης τόσων πολλών σταθερών κερμάτων την ίδια στιγμή έχει επεκτείνει το spread ανταλλαγής on-chain στο 40% και η τιμή του Luna έχει μειωθεί δραματικά απορροφώντας οι Άραβες».

Συνολικά, παραδέχτηκε ότι είναι ένα πολύ μεγάλο κόστος για τους ανθρώπους που έχουν στην κατοχή τους νομίσματα Luna και UST, λόγω αυτής της ταχείας πτώσης της τιμής.

Ο Kwon σημείωσε επίσης ότι η Terra θα επιστρέψει στη φόρμα και είναι εδώ για να μείνουν σε αυτόν τον κλάδο.

Επί του παρόντος, η τιμή συναλλαγών του UST είναι 0,47 $ και αυτό εξακολουθεί να είναι ένα πολύ μεγάλο εμπόδιο για το νόμισμα UST να περάσει αυτή την κατάσταση για να ανακτήσει την πλήρη εμπιστοσύνη μεταξύ των χρηστών. Τώρα αναμένεται ότι το UST coin θα αποκτήσει ξανά σταθερότητα με τη νέα διαχείριση στον αλγόριθμο stabelcoin.

Είμαστε εδώ για να μείνουμε, λέει ο ιδρυτής της Terraform Labs στο UST crash 1

Διαβάστε επίσης: Ένα άτομο αγόρασε ένα σπίτι με 1 BTC στο Κεντάκι των ΗΠΑ

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply