Είναι κερδοφόρα τα ρομπότ Crypto Trading στη Γερμανία;

0
Είναι κερδοφόρα τα ρομπότ Crypto Trading στη Γερμανία;

Η διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων έχει γίνει τόσο δημοφιλής τα τελευταία χρόνια που μεγάλος αριθμός ανθρώπων έχουν επενδύσει τον χρόνο, την προσοχή και τους οικονομικούς πόρους τους σε αυτό. Οι εκτιμήσεις αποκαλύπτουν ότι πάνω από 2,1 εκατομμύρια Γερμανοί κατέχουν κρυπτονομίσματα (είτε ως «HODLersή έμποροι). Ενώ η δραστηριότητα των κατόχων μπορεί να αποστρέφεται την ασταθή φύση της κρυπτογράφησης, οι έμποροι λατρεύουν ιδιαίτερα αυτό το περίεργο χαρακτηριστικό ότι θα κερδίσουν Bitcoin Profit.

Η δύναμη πίσω από έναν έμπορο κρυπτονομισμάτων είναι η ικανότητα να επενδύει σε χαμηλότερες τιμές όταν η αγορά βιώνει πτώση και να πωλεί όταν η αγορά ανεβάζει. Αυτή η δραστηριότητα, τον τελευταίο καιρό, έχει διευκολυνθεί από την εμφάνιση των ρομπότ συναλλαγών κρυπτογράφησης. Λοιπόν, είναι κερδοφόρα τα ρομπότ διαπραγμάτευσης κρυπτονομισμάτων στη Γερμανία;

Τι ακριβώς είναι τα Crypto Trading Bots;

Φανταστείτε να προσλάβετε ένα ειδικός για να ανταλλάσσουν κρυπτονομίσματα για εσάς, ενώ εσείς απλώς κάθεστε αναπαυτικά, κάντε check in μια στο τόσο και παρακολουθήστε το κέρδος σας να αυξάνεται. Έτσι λειτουργεί και ένα bot συναλλαγών κρυπτογράφησης. Ένας έμπορος μπορεί να ρυθμίσει το bot συναλλαγών του σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του. ως εκ τούτου, αυτοματοποιούν τη διαδικασία συναλλαγών τους για να κερδίσουν περισσότερα Bitcoin κέρδη. Μετά την εγκατάσταση του bot, το ρομπότ συνεχίζει να αγοράζει και να πουλάει διαφορετικά κρυπτονομίσματα την κατάλληλη στιγμή, με τελικό στόχο να συγκεντρώσει κέρδη για τον έμπορο. Βασικά, τα bots έχουν τα ακόλουθα χαρακτηριστικά λειτουργίας:

Αυτή η δυνατότητα βοηθά τον έμπορο να λάβει αποφάσεις για τα συγκεκριμένα κρυπτονομίσματα που πρέπει να αγοραστούν ή να πουληθούν.

Αφού αποφασιστεί το κρυπτονόμισμα που θα αγοραστεί ή θα πωληθεί, το χαρακτηριστικό πρόβλεψης κινδύνου αξιοποιεί τα δεδομένα της αγοράς για να καθορίσει πόσα χρήματα θα διαπραγματευτείτε ή θα επενδύσετε.

Αυτή η δυνατότητα χρησιμοποιεί API για να αγοράσει ή να πουλήσει στρατηγικά το περιουσιακό στοιχείο κρυπτογράφησης. Το αν θα αγοράσετε χύμα ή σε κομμάτια αποφασίζεται εδώ.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τα ρομπότ Crypto Trading με τον σωστό τρόπο στη Γερμανία;

Πρώτον, κατά την ανάπτυξη ενός ρομπότ συναλλαγών κρυπτογράφησης, συνιστάται να το δοκιμάσετε διεξοδικά. Αυτό είναι απαραίτητο για την αξιολόγηση της αποτελεσματικότητάς του. Δεύτερον, πριν αγοράσετε ένα bot συναλλαγών κρυπτογράφησης, διαβάστε τις κριτικές των πελατών. Αυτό μπορεί να γίνει εύκολα μέσω μιας γρήγορης αναζήτησης στο Google.

Μετά από αυτό, είναι απαραίτητο να δοκιμάσετε το bot σε έναν δοκιμαστικό λογαριασμό για να εξακριβώσετε τη λειτουργικότητά του. Μην αγοράζετε ένα bot που δεν προσφέρει δωρεάν δοκιμή.

Τα καλύτερα ρομπότ Crypto Trading στη Γερμανία

Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα ρομπότ συναλλαγών κρυπτογράφησης στη Γερμανία:

  1. Κέρδος Bitcoin

Το Bitcoin Profit είναι ένα ρομπότ κρυπτογράφησης που βοηθά στο εμπόριο κρυπτονομισμάτων για κέρδος. Το bot μπορεί να υπερηφανεύεται για ποσοστό επιτυχίας 92%, μπορεί να λειτουργήσει χωρίς τέλη λογαριασμού/αδειοδότησης και οι αναλήψεις μπορούν να γίνουν σε λιγότερο από 24 ώρες.

Το CryptoMonday.de, μια γνωστή γερμανική σελίδα κριτικών για bots συναλλαγών γράφει:

Κέρδος Bitcoin gehört für uns zu den Top 10 Trading-Bots, da Anfänger unter den Krypto-Tradern die Standardeinstellungen verwenden können, während erfahrene Trader die Παράμετρος anpassen können».

Αυτό μεταφράζεται στα αγγλικά ως: «Το Bitcoin Profit είναι ένα από τα 10 κορυφαία bot συναλλαγών, επειδή οι αρχάριοι μεταξύ των εμπόρων κρυπτογράφησης μπορούν απλώς να χρησιμοποιήσουν τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις, ενώ οι έμπειροι έμποροι μπορούν να προσαρμόσουν τις παραμέτρους».

  1. Bitcoin Prime

Παρέχει διάφορες δυνατότητες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για συναλλαγές. Για να είναι γρήγορο και αξιόπιστο, λαμβάνει τη μεγαλύτερη ρευστότητά του από χρηματιστήρια όπως η Huobi και η Binance.

  1. Pionex

Το ρομπότ Pionex διαθέτει χαμηλές προμήθειες συναλλαγών και μια εντελώς ολοκληρωμένη εφαρμογή για κινητά. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για επενδυτές μεγάλου όγκου και κινητών.

  1. Shrimpy.io

Για να διαχειριστείτε το χαρτοφυλάκιό σας με αυτό το bot, μπορείτε να συνδεθείτε σε οποιοδήποτε από τα 18 ανταλλακτήρια που υποστηρίζει. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε όσα πορτοφόλια χρειάζεστε.

  1. Cryptohopper

Αυτό είναι ένα ρομπότ συναλλαγών 24/7 που παρέχει μια απρόσκοπτη διαδικασία εγκατάστασης χωρίς να απαιτούνται πληροφορίες πιστωτικής κάρτας για να εγγραφείτε.

Είναι κερδοφόρα τα Crypto Trading Bots στη Γερμανία;

Είναι σκόπιμο να σημειωθεί ότι τα ρομπότ συναλλαγών κρυπτογράφησης είναι μόνο λογισμικό που λειτουργεί με βάση συγκεκριμένους αλγόριθμους συναλλαγών. Δεν εγγυώνται κέρδος Bitcoin. σε περιόδους υψηλής αστάθειας της αγοράς, μπορεί να καταστούν άχρηστα.

Επιπλέον, μπορούμε να απευθυνθούμε στους καλούς μας φίλους στο Reddit και σε άλλα ιστολόγια για να δούμε τη γενική συναίνεση από αυτούς που έχουν χρησιμοποιήσει αυτά τα ρομπότ. Το ερώτημα είναι, «είναι κερδοφόρα τα ρομπότ συναλλαγών κρυπτονομισμάτων στη Γερμανία;»

«Λειτουργούν, αλλά απαιτούν σημαντικές αλλαγές ή κατανόηση του τρόπου συναλλαγών. Μπορείτε να ακολουθείτε τυφλά τις ρυθμίσεις που έχουν συγκεντρώσει οι άνθρωποι, αλλά είναι ακόμα καλύτερο να κατανοήσετε τι κάνει και να έχετε μια στρατηγική για το τι θέλετε να κάνετε. Το κύριο πλεονέκτημα της ύπαρξης ενός bot είναι η δυνατότητα εκτέλεσης μιας στρατηγικής 24/7. Σας δίνει περισσότερο έλεγχο στο χαρτοφυλάκιό σας και «το κάνει για εσάς», αλλά εξακολουθεί να απαιτεί μια κερδοφόρα στρατηγική». —χαρτόκοτο τζάικ

“Το κάνουν. Αλλά πρέπει να τα θεωρήσετε ως τροχούς εκπαίδευσης στις βραχυπρόθεσμες συναλλαγές. Έμαθα πολλά χρησιμοποιώντας το Cryptohopper και είναι απλώς ένας άλλος τρόπος διαφοροποίησης. Απλά ξεκινήστε αργά.” —wakefulTomatoe22926

Πλεονεκτήματα των Crypto Trading Bots

Παρακάτω είναι τα πλεονεκτήματα της χρήσης ρομπότ συναλλαγών στη Γερμανία:

Τα ρομπότ συναλλαγών λειτουργούν 24/7, ενώ οι άνθρωποι πρέπει να ξεκουράζονται/κοιμούνται.

Τα bots μπορούν να λειτουργήσουν πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά από τον χρόνο σκέψης και αντίδρασης των εμπόρων ανθρώπων.

Δεν υπάρχει φόβος ή απληστία στα bots. Πάντα θα κάνουν ό,τι είναι πιο πιθανό στατιστικά για να κερδίσουν κέρδη.

Τα bots έχουν τη δυνατότητα να επεξεργάζονται πολλά δεδομένα ανά δευτερόλεπτο και να βγάζουν λογικά συμπεράσματα.

Μειονεκτήματα των Crypto Trading Bots

Ακολουθούν τα μειονεκτήματα της χρήσης ρομπότ συναλλαγών κρυπτογράφησης:

Αν και πολλά bot συναλλαγών διαθέτουν προκαθορισμένα πρότυπα και ρυθμίσεις, είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε πώς και πότε να ορίσετε και να εκτελέσετε αυτά τα πρότυπα. Η αλλαγή των ρυθμίσεων, εάν είναι η πρώτη σας φορά, μπορεί να οδηγήσει σε γρήγορες απώλειες.

  • Απαίτηση παρακολούθησης

Τα κρυπτορομπότ δεν είναι διορθωτικά μέτρα για τις συναλλαγές κρυπτονομισμάτων. Ως αποτέλεσμα της ασταθούς φύσης της αγοράς κρυπτογράφησης, τα bots μπορεί να οδηγήσουν σε απώλειες κατά τη διάρκεια υψηλής αστάθειας.

Τα bot συναλλαγών είναι δαπανηρά, αλλά δεν εγγυώνται καμία κερδοφορία. Αντίθετα, ο έμπορος πρέπει να αποφασίσει εάν οι δείκτες που χρησιμοποιεί το bot θα είναι κερδοφόροι και στη συνέχεια να αυτοματοποιήσει τη διαδικασία χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες που παρέχει το bot.

Πού να πάτε από εδώ;

Η μεγαλύτερη οικονομία της Ευρώπης, η Γερμανία, έχει εξελιχθεί ως κύρια αγορά κρυπτογράφησης. Ως εκ τούτου, πολλοί Γερμανοί έμποροι επικεντρώνονται στην επένδυση χρημάτων σε κρυπτονομίσματα. Τώρα, με τα bot συναλλαγών, μπορείτε να κάνετε συναλλαγές για να κερδίσετε κάποιο Bitcoin κέρδος χωρίς να ανησυχείτε πολύ για το επίπεδο δεξιοτήτων σας.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply