Εκτελεστικό στέλεχος Κελσίου λέει ότι το Ταμείο Χρηματιστηρίου θα στραφεί σε Crypto

0
Εκτελεστικό στέλεχος Κελσίου λέει ότι το Ταμείο Χρηματιστηρίου θα στραφεί σε Crypto

Ο διευθύνων σύμβουλος της Celsius εξήγησε πώς η Federal Reserve δεν είχε μεγάλο αντίκτυπο στη βιομηχανία κρυπτογράφησης λόγω των δραστηριοτήτων της.

Το Celsius είναι μια πλατφόρμα δανεισμού κρυπτονομισμάτων, όπου οι χρήστες μπορούν να δανείσουν τα κρυπτογραφικά τους περιουσιακά στοιχεία και επίσης να δανειστούν χρησιμοποιώντας την κρυπτογράφηση ως εγγύηση. Επί του παρόντος, η πλατφόρμα Celcius βρίσκεται υπό έρευνα από τις ρυθμιστικές αρχές των ΗΠΑ. Σύμφωνα με τις ρυθμιστικές αρχές των ΗΠΑ, το πρόγραμμα κερδών κρυπτογράφησης Celcius ενδέχεται να εμπίπτει στη νομοθεσία περί Τίτλων.

Στις 13 Απριλίου, ο Alex Mashinsky, Διευθύνων Σύμβουλος του Celsius Network, εμφανίστηκε σε ένα συνέντευξη με τα νέα της Kitco. Μέσα από τη συνέντευξη, ο Alex προσπάθησε να εξηγήσει ότι είναι καιρός να δούμε την αγορά Crypto ως μια ξεχωριστή αγορά χρήματος από τη συσχέτιση μετοχών.

Ο Alex σημείωσε ότι η αρχή του 2022 ξεκίνησε με καλύτερο ποσοστό ανάκαμψης για την αγορά Bitcoin και κρυπτογράφησης έναντι του χρηματιστηρίου των ΗΠΑ. Και εδώ αυτή η κατάσταση δείχνει ότι οδεύουμε προς την ασφάλεια με αυτήν την αγορά ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων.

Το Bitcoin έχει ανακτήσει τις περισσότερες απώλειές του. Έχετε δει τη διχοτόμηση, βλέπουμε τον διαχωρισμό που σημαίνει ότι το Bitcoin αρχίζει επιτέλους να συμπεριφέρεται ως περιουσιακό στοιχείο ασφαλείας και γι’ αυτό και πάλι πουλάω τις μετοχές μου και αγοράζω περισσότερα Bitcoin.”

Τους τελευταίους μήνες, πολλοί ειδικοί ισχυρίστηκαν ότι υπάρχει τεράστια συσχέτιση μεταξύ της τιμής του Bitcoin & των Cryptos με πολλά περιουσιακά στοιχεία μετοχών της βιομηχανίας τεχνολογίας. Σε αυτό, ο Alex παραδέχτηκε ότι είναι αλήθεια, αλλά ταυτόχρονα υποστήριξε ότι αυτή η ψηφιακή αγορά πηγαίνει χωριστά από το χρηματιστήριο.

Σχετικά με το σχέδιο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας να μειώσει τα κεφάλαια μέσω της αύξησης των επιτοκίων και να επηρεάσει έντονα την οικονομική οικονομία, ο Alex είπε ότι υπάρχουν πολύ λιγότερες πιθανότητες για επιρροή της Fed επειδή ήδη έχουμε μια καλύτερη ευνοϊκή κατάσταση λόγω των οικονομικών περιορισμών στη Ρωσία.

«Με εμάς να κλείνουμε την ένατη μεγαλύτερη οικονομία στον κόσμο, τη Ρωσία, αυτή είναι μια τεράστια υφεσιακή πίεση στην οικονομία μας. Οπότε αναμένω ύφεση το επόμενο έτος το 2023 και δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι που μπορεί να κάνει η Fed».

Ο συνιδρυτής της Celsius σημείωσε επίσης ότι τον επόμενο χρόνο οι άνθρωποι θα ξεπουλήσουν τα μετοχικά τους περιουσιακά στοιχεία και θα αγοράσουν περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης, ιδίως το Ethereum και το Bitcoin θα έχουν καλύτερα πλεονεκτήματα.

Διαβάστε επίσης: Νέα συνεργασία και επένδυση της Binance στη Γαλλία: Λεπτομέρειες

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply