Ελεύθεροι επαγγελματίες στην Αργεντινή μεταξύ των πιο ενεργών στο LATAM που λαμβάνουν μέρος του μισθού στο Crypto – Ειδήσεις Bitcoin News

0
Ελεύθεροι επαγγελματίες στην Αργεντινή μεταξύ των πιο ενεργών στο LATAM που λαμβάνουν μέρος του μισθού στο Crypto – Ειδήσεις Bitcoin News

Μια πρόσφατη έκθεση αναφέρει ότι ο ελεύθερος επαγγελματίας γνωρίζει άνθηση στην Αργεντινή και επίσης σχολιάζει πώς οι Αργεντινοί είναι μεταξύ των εργαζομένων στην περιοχή που χρησιμοποιούν πιο ενεργά τα κρυπτονομίσματα για να λάβουν μέρος του μισθού τους. Η έκθεση αναφέρει περαιτέρω ότι οι εργαζόμενοι που δέχονται τους μισθούς τους σε κρυπτογράφηση ευνοούν τα παραδοσιακά κρυπτονομίσματα όπως ο αιθέρας και το bitcoin, τα οποία μαζί ανέρχονται σε σχεδόν το 90% των πληρωμών που γίνονται σε κρυπτογράφηση.

Το Freelancing και το Crypto γίνονται πιο δημοφιλή στην Αργεντινή

Ο ελεύθερος επαγγελματίας φαίνεται να γνωρίζει μια έκρηξη στην Αργεντινή, και μαζί του, η κρυπτογράφηση, ως ένας τρόπος συλλογής πληρωμών εκτός του παραδοσιακού χρηματοπιστωτικού συστήματος. ΕΝΑ κανω ΑΝΑΦΟΡΑ με τίτλο «State of Global Hiring 2021», που δημιουργήθηκε από την Deel, μια παγκόσμια εταιρεία προσλήψεων, ανακάλυψε ότι οι Αργεντινοί και η Latam γενικότερα, εστιάζουν όλο και περισσότερο σε διεθνείς εταιρείες και θέσεις εργασίας. Η έκθεση εξηγεί ότι αυτό είναι πιθανό αποτέλεσμα της παρακμής των τοπικών οικονομιών και θέσεων εργασίας λόγω των επακόλουθων επιπτώσεων της πανδημίας Covid-19.

Ωστόσο, οι εταιρείες προσλαμβάνουν περισσότερους Αργεντινούς από ποτέ. Αυτό έχει δημιουργήσει μια αύξηση στους μισθούς των Αργεντινών τους τελευταίους έξι μήνες, οι οποίοι κερδίζουν 21% περισσότερα εργαζόμενοι στον τομέα του μάρκετινγκ, των προϊόντων και των πωλήσεων.

Οι αναλήψεις από κρυπτονομίσματα αυτών των μισθών έχουν επίσης εκτιναχθεί. Σχετικά με αυτή την τάση, ο COO της Deel Dan Westgarth δηλωθείς:

Βλέπουμε αύξηση στις αναλήψεις κρυπτονομισμάτων, σε χώρες όπως η Αργεντινή. Αυτήν τη στιγμή προσφέρουμε αναλήψεις σε BTC -το πιο δημοφιλές στη Λατινική Αμερική-, ETHUSDC και SOL μέσω του Coinbase.

Το κρυπτονόμισμα που χρησιμοποιείται περισσότερο για παγκόσμιες αναλήψεις είναι το bitcoin, με το 63% των συναλλαγών να το χρησιμοποιεί, σύμφωνα με την έκθεση Deel. Το Ethereum έρχεται σε μακρινή δεύτερη θέση, καθώς είναι παρόν στο 23% των αναλήψεων που έγιναν. Το USDC, το Solana και το Dash χρησιμοποιούνται επίσης οριακά.


Το Crypto ως εναλλακτική λύση

Ενώ άλλες χώρες έχουν διαφορετικές νομικές καταστάσεις, στην Αργεντινή, η λήψη κρυπτονομισμάτων έχει γίνει σωσίβιο για πολλούς ελεύθερους επαγγελματίες, βοηθώντας τους να διατηρήσουν την αγοραστική τους δύναμη με πιο αποτελεσματικό τρόπο. Αυτές οι πλατφόρμες ανεξάρτητων επαγγελματιών, μαζί με την κρυπτογράφηση, λέγεται ότι ανοίγουν νέες αγορές για τέτοιους εργαζόμενους, οι οποίοι μπορούν πλέον να προσληφθούν σε παγκόσμιο επίπεδο με μια απλοποιημένη διαδικασία πληρωμών.

Η Αργεντινή επιδιώκει επί του παρόντος να ρυθμίσει και να ελέγξει τα ψηφιακά πορτοφόλια, καθώς η κεντρική της τράπεζα προτείνει να ενισχύσει τα μέτρα που θα πρέπει να λάβουν οι πάροχοι όπως η Mercado Pago και η Uala σχετικά με το KYC-AML.

Τι πιστεύετε για τους αργεντινούς ελεύθερους επαγγελματίες και τη χρήση κρυπτονομισμάτων; Πείτε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

sergio@bitcoin.com'

Σέρχιο Γκοσένκο

Ο Sergio είναι δημοσιογράφος κρυπτονομισμάτων με έδρα τη Βενεζουέλα. Περιγράφει τον εαυτό του ως καθυστερημένο στο παιχνίδι, εισερχόμενος στην κρυπτόσφαιρα όταν η άνοδος της τιμής συνέβη τον Δεκέμβριο του 2017. Έχοντας ένα υπόβαθρο μηχανικής υπολογιστών, ζώντας στη Βενεζουέλα και επηρεασμένος από την έκρηξη των κρυπτονομισμάτων σε κοινωνικό επίπεδο, προσφέρει μια διαφορετική άποψη σχετικά με την επιτυχία των κρυπτογράφησης και πώς βοηθά τους μη τραπεζικούς και υποεξυπηρετούμενους.

Πιστώσεις εικόνας: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Αποποίηση ευθυνών: Αυτό το άρθρο είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί άμεση προσφορά ή πρόσκληση για προσφορά αγοράς ή πώλησης, ούτε σύσταση ή έγκριση οποιωνδήποτε προϊόντων, υπηρεσιών ή εταιρειών. Bitcoin.com δεν παρέχει επενδυτικές, φορολογικές, νομικές ή λογιστικές συμβουλές. Ούτε η εταιρεία ούτε ο δημιουργός ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημιά ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε από ή σε σχέση με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply