Εξασφαλίστηκε με το Πρωτόκολλο Σολάνα 3 εκατ. $: Bridge Defi Margin Trading

0
Εξασφαλίστηκε με το Πρωτόκολλο Σολάνα 3 εκατ. $: Bridge Defi Margin Trading

Το πρωτόκολλο Marginfi προσελκύει τεράστιες επενδύσεις στο έργο του λόγω της πολύ καλύτερης πρωτοβουλίας του να επιλύσει ορισμένους σημαντικούς περιορισμούς των ανταλλαγών Defi.

Προς το παρόν, το Solana είναι το μόνο πρωτόκολλο που μπορεί να παρέχει γρήγορες και αποτελεσματικές συναλλαγές βασισμένες σε χαμηλές χρεώσεις με πολύ υψηλή επεκτασιμότητα. Ωστόσο, επί του παρόντος, η πλειονότητα των έργων κρυπτογράφησης εργάζονται για τους τρόπους τους για να φέρουν υψηλή κλιμάκωση στο δίκτυό τους, αλλά στην πραγματικότητα, η Solana δημιουργεί έναν πολύ μεγάλο ανταγωνισμό, όπου κανένα έργο δεν είναι κοντά. Έτσι, η πλειονότητα των ειδικών πιστεύει ότι ο Solana μπορεί να συμβάλει στη βιομηχανία Defi σε καλύτερο επίπεδο.

Το πρωτόκολλο Marginfi είναι ένα πρωτόκολλο Defi στο δίκτυο blockchain Solana. Ο κύριος στόχος αυτού του πρωτοκόλλου είναι να λύσει ορισμένους σημαντικούς περιορισμούς του Defi για να το καταστήσει πιο χρήσιμο όπως ακριβώς οι κεντρικές συναλλαγές περιθωρίου ανταλλαγών στο δίκτυο Defi.

Σύμφωνα με την Αναφορές, Το Πρωτόκολλο αποκτά καλύτερη έλξη μεταξύ των εταιρειών του επενδυτή. Ένα δελτίο τύπου αποκάλυψε ότι η Multicoin Capital και η Pantera Capital συνοδήγησαν στον κύκλο των 3 εκατομμυρίων δολαρίων στο πρωτόκολλο Marginfi, στο οποίο συμμετείχαν επίσης η Sino Global Capital και η Solana Ventures.

Η χρηματοδότηση θα χρησιμοποιηθεί από τους προγραμματιστές του πρωτοκόλλου Marginfi για την ανάπτυξη και έναρξη του δικτύου ανάπτυξης (DevNet). Θα υποστηρίξει την ένταξη των ιδρυμάτων και επίσης την ένταξη των εταίρων.

Ο Edgar Pavlovsky, ιδρυτής της Mrgn Labs, δήλωσε ότι είδαν μια τεράστια εισροή της προσοχής του θεσμικού ενδιαφέροντος στις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες που βασίζονται στο Defi πέρυσι. Εξήγησε επίσης ότι είδαν ότι υπήρχαν πολλά αρνητικά σημεία στις υπάρχουσες πλατφόρμες Defi.

Περαιτέρω, πρόσθεσε:

«Το πρόβλημα είναι ότι η εμπειρία συναλλαγών είναι πλέον εξαιρετικά κατακερματισμένη σε διαφορετικά πρωτόκολλα, γεγονός που καταστρέφει την αποδοτικότητα του κεφαλαίου και εμποδίζει τους εμπόρους να συνδυάσουν τις θέσεις τους σε έναν ενοποιημένο λογαριασμό».

Οι προγραμματιστές σε αυτό το έργο θα εισαγάγουν τη μοναδική τους ιδέα μιας μηχανής cross-margining που θα επιτρέπει στους εμπόρους να αλληλεπιδρούν με πολλαπλές θέσεις παραγώγων, στο πλαίσιο της ενσωματωμένης εφαρμογής προγραμματισμού.

Διαβάστε επίσης: Ο ιδρυτής της Cardano λέει ότι τα κρυπτο-περιουσιακά στοιχεία είναι ένας παράδεισος: καταστάσεις πολέμου

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply