Επιστολή Κέντρου νομισμάτων Προς «αντισυνταγματικό» όρο «ανταλλαγής» της SEC

0
Επιστολή Κέντρου νομισμάτων Προς «αντισυνταγματικό» όρο «ανταλλαγής» της SEC

Ο μη κερδοσκοπικός όμιλος υπεράσπισης του blockchain Coin Center δήλωσε ότι ο ορισμός του «Ανταλλαγής» σύμφωνα με τους κανόνες της SEC είναι αντισυνταγματικός.

Η αμερικανική υπηρεσία της Επιτροπής Κινητών Αξιών και Συναλλάγματος (SEC) είναι υπεύθυνη για τη ρύθμιση της αγοράς χρήματος με μετρητά στις ΗΠΑ. Ωστόσο, η βασική ευθύνη αυτού του οργανισμού είναι να ρυθμίζει την αγορά Τίτλων, αλλά οι νόμοι του οργανισμού SEC σέρνουν πολλά μάρκες κρυπτογράφησης υπό τους νόμους περί κινητών αξιών. Το καλύτερο παράδειγμα αυτού του αμφιλεγόμενου πράγματος μπορεί να φανεί στην υπόθεση Ripple vs SEC, όπου η υπηρεσία SEC ισχυρίστηκε ότι το διακριτικό XRP της εταιρείας Ripple είναι μη καταχωρημένη ασφάλεια.

Τους τελευταίους 6 μήνες, η βιομηχανία Crypto των ΗΠΑ είδε την έγκριση ορισμένων καλύτερων αριθμών προϊόντων Bitcoin Futures ETF και την απόρριψη όλων των αιτήσεων, οι οποίες είχαν ως στόχο να φέρουν προϊόντα Bitcoin Spot ETF. Όλα συνέβησαν επειδή η υπηρεσία SEC δεν πιστεύει ότι τα Spot ETF που υποστηρίζονται με Bitcoin θα είναι ασφαλή. Σύμφωνα με το πρακτορείο, θα υπάρξουν πιθανότητες χειραγώγησης και η υπηρεσία SEC πρέπει να φέρει ένα σύστημα ασφαλείας για τους πολίτες.

Το κύριο ζήτημα, γι’ αυτό το πρακτορείο SEC δεν είναι διατεθειμένο να εγκρίνει τις εφαρμογές Bitcoin spot ETFs, είναι ο ορισμός της ανταλλαγής, σύμφωνα με ειδικούς στο Bloomberg.

Το Coin Center, μια μη κερδοσκοπική ομάδα υπεράσπισης του blockchain, έγραψε α γράμμα ως απάντηση στις Τροπολογίες της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς της 18ης Μαρτίου σχετικά με τον ορισμό του «Συναλλάγματος».

Σύμφωνα με το Coin Center, ο ορισμός του Exchange σύμφωνα με τους νόμους περί πρακτορείων SEC δεν είναι νόμιμος και επίσης αντισυνταγματικός.

Κεντρική επιστολή νομισμάτων προς «αντισυνταγματικό» όρο «ανταλλαγής» SEC 1
Ο προτεινόμενος κανόνας της SEC για αλλαγή του ορισμού της «ανταλλαγής».

Το Coin Center δήλωσε μέσω επιστολής ότι ο προφορικός ορισμός του “Exchange” από την SEC μπορεί να καταστρέψει το μέλλον πολλών δεικτών κωδικών κρυπτογράφησης, ή ας πούμε προγραμματιστών που δεν αναπτύσσουν μάρκες κρυπτογράφησης.

Έτσι, για να σώσει τους πολλούς τεχνικούς μηχανικούς και προγραμματιστές της βιομηχανίας κρυπτογράφησης, το Coin Center αντιτίθεται στον ρυθμιστικό φορέα των ΗΠΑ.

Το Coin Center δήλωσε:

«Ο τρόπος με τον οποίο (επεκτείνει τον ορισμό της «ανταλλαγής») θα δημιουργούσε ένα ακατάλληλο ευρύ πρότυπο για την εγγραφή που θα επέβαλε έναν αντισυνταγματικό εκ των προτέρων περιορισμό στις προστατευμένες δραστηριότητες ομιλίας αμέτρητων προγραμματιστών λογισμικού και τεχνολόγων».

Διαβάστε επίσης: Πρώτη φορά η Πορτογαλική Τράπεζα θα παρέχει υπηρεσίες περιουσιακών στοιχείων κρυπτογράφησης

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply