Εργαζόμαστε για να σταθεροποιήσουμε τη ρευστότητα και τις λειτουργίες, λέει ο Celsius

0
Εργαζόμαστε για να σταθεροποιήσουμε τη ρευστότητα και τις λειτουργίες, λέει ο Celsius

Η ομάδα πίσω από το Celsius εργάζεται συνεχώς για να διορθώσει το πρόβλημα της μείωσης της ρευστότητας.

Το Celsius είναι μια πλατφόρμα δανεισμού κρυπτονομισμάτων, παρέχει παραδοσιακές τραπεζικές υπηρεσίες, αλλά για χρήστες κρυπτογράφησης, όπου οι άνθρωποι μπορούν εύκολα να λάβουν και να δώσουν δάνεια εύκολα για λογαριασμό της κατοχής ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων στην πλατφόρμα. Τον τελευταίο μήνα, η αγορά κρυπτογράφησης είδε μια τεράστια εκροή κεφαλαίων και αυτό είχε ως αποτέλεσμα την κατάρρευση πολλών εταιρειών κρυπτογράφησης.

Πρόσφατα ο Κελσίου δημοσίευσε ένα blog και μοιράστηκε για τους αγώνες και τις ιδέες της πάνω στις οποίες η ομάδα εργάζεται για να διορθώσει το θέμα της χαμηλής ρευστότητας, για να επανέλθει ομαλά η λειτουργία της πλατφόρμας.

Μέσω της ανάρτησης του ιστολογίου, ο Celsius δήλωσε ότι η ομάδα ερευνά για να βρει τους καλύτερους δυνατούς τρόπους για να ξεφύγει από το πρόβλημα για να «διατηρήσει και να προστατεύσει τα περιουσιακά στοιχεία».

«Σε όλο τον Κελσίου σήμερα είμαστε συγκεντρωμένοι και εργαζόμαστε όσο πιο γρήγορα μπορούμε για να σταθεροποιήσουμε τη ρευστότητα και τις λειτουργίες, ώστε να είμαστε σε θέση να μοιραζόμαστε περισσότερες πληροφορίες με την κοινότητα».

Σύμφωνα με τη δήλωση που έκανε η Celsius, αυτά τα καλύτερα δυνατά βήματα μπορεί να είναι η εξέταση της «επιδίωξης στρατηγικών συναλλαγών» και της «αναδιάρθρωσης των υποχρεώσεών της», μεταξύ άλλων πιθανών επιλογών.

Η δανείστρια εταιρεία δήλωσε επίσης:

«Αυτές οι εξαντλητικές εξερευνήσεις είναι περίπλοκες και απαιτούν χρόνο, αλλά θέλουμε η κοινότητα να γνωρίζει ότι οι ομάδες μας συνεργάζονται με ειδικούς από πολλούς διαφορετικούς κλάδους».

Εικασίες για σκαλοπάτια Κελσίου

Όταν, στις 12 Ιουλίου, η Celsius ανακοίνωσε ότι διέκοψε την απόσυρση από την πλατφόρμα, για να διατηρήσει τη ρευστότητα υπό την ακραία κατάσταση της αγοράς. Αργότερα, ο πανικός ανάγκασε τους κερδοσκόπους να εικάζουν αρνητικά πράγματα για τον Κελσίου. Οι περισσότερες εικασίες υποστήριξαν ότι η πλατφόρμα θα σταματήσει την απόσυρση μακροπρόθεσμα.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Κελσίου βρίσκεται πραγματικά σε μια κρίσιμη κατάσταση, αλλά οι εικασίες επιβάλλουν περισσότερες αρνητικές καταστάσεις και περαιτέρω τέτοια πράγματα δημιουργούν φόβο. Ως αποτέλεσμα του φόβου, οι πελάτες προσπαθούν να αποσύρουν κεφάλαια.

Προς το παρόν, οι πλατφόρμες BlockFi και Three Arrow Capital βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Διαβάστε επίσης: Tether μειώνει συνεχώς τα εμπορικά χαρτιά

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply