Εταιρεία ψηφιακών μέσων με έδρα τη Νέα Υόρκη αγόρασε Bitcoin αξίας 5 εκατομμυρίων δολαρίων

0
Εταιρεία ψηφιακών μέσων με έδρα τη Νέα Υόρκη αγόρασε Bitcoin αξίας 5 εκατομμυρίων δολαρίων

Η Townsquare Media εκτινάχθηκε στην επένδυση Bitcoin, αποκάλυψαν τα αρχεία Sec.

Το Townsquare Media είναι ένα αμερικανικό ραδιοφωνικό δίκτυο. Αυτή η εταιρεία πολυμέσων εδρεύει στο Purchase της Νέας Υόρκης. Η εταιρεία ξεκίνησε στο ραδιόφωνο και επεκτάθηκε στα ψηφιακά μέσα προς τα τέλη της δεκαετίας του 2000, ξεκινώντας με την εξαγορά του MOG Music Network. Τώρα αυτή η εταιρεία μπήκε στον αγώνα υιοθέτησης Bitcoin.

Στις 10 Μαΐου, ένας λογαριασμός Twitter MacroScope μοιράστηκε για πρώτη φορά την πρωτοβουλία της Townsquare Media σε επενδύσεις Bitcoin, μέσω των στοιχείων που είναι διαθέσιμα στην κατάθεση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC) από αυτήν την εταιρεία.

Σύμφωνα με τις λεπτομέρειες που είναι διαθέσιμες στο ρινίσματα με την SEC, η Εταιρεία αγόρασε Bitcoin αξίας 5 εκατομμυρίων δολαρίων τις τελευταίες ημέρες του 1ου τριμήνου 2022. Η εταιρεία επιβεβαίωσε επίσης ότι έχει αποθηκεύσει το Bitcoin της στο ψηφιακό πορτοφόλι Bitcoin, ολόκληρο το ιδιωτικό κλειδί βρίσκεται στα χέρια της εταιρείας.

«Κατά τη διάρκεια του τριμήνου που έληξε στις 31 Μαρτίου 2022, η Εταιρεία επένδυσε συνολικά 5,0 εκατομμύρια δολάρια σε Bitcoin…(..). Έχουμε την κυριότητα και τον έλεγχο των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων μας και χρησιμοποιούμε υπηρεσίες θεματοφυλακής τρίτων για να τα εξασφαλίσουμε».

Οι αρχειοθετήσεις αποκάλυψαν επίσης ότι η εταιρεία βρίσκεται υπό σημαντική απώλεια με την επένδυση Bitcoin, αλλά εκτός από αυτά, η εταιρεία πιστεύει πλήρως σε αυτό το νόμισμα μακροπρόθεσμα και επίσης αναμένει να εξασφαλίσει περίπου 1,2 εκατομμύρια δολάρια κέρδος.

«Η Εταιρεία πιστεύει στις μακροπρόθεσμες δυνατότητες των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων ως επένδυση».

Το θλιβερό σημείο, αποκάλυψε η κατάθεση, ήταν ότι η εταιρεία επένδυσε στο Bitcoin ως ρευστό περιουσιακό στοιχείο. Έτσι, η εταιρεία μπορεί να το πουλήσει ανά πάσα στιγμή σε μια κρίσιμη κατάσταση, αλλά και πάλι, είναι κάπως αντίθετο με τη δήλωση ότι η εταιρεία εξετάζει το bitcoin μακροπρόθεσμα.

Προς το παρόν, οι Microstrategy όπως μεγάλες εταιρείες με έδρα τις ΗΠΑ δείχνουν ενδιαφέρον για επενδυτικά σχέδια Bitcoin. Και αυτές οι δραστηριότητες επηρεάζουν περαιτέρω άλλες παγκόσμιες εταιρείες να επενδύσουν στο Bitcoin. Επί του παρόντος, η Microstrategy κατέχει περισσότερα από 1.25.000 Bitcoin στον ισολογισμό της εταιρείας και επίσης η εταιρεία δεν έχει σχέδιο να πουλήσει Bitcoin.

Διαβάστε επίσης: Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Kraken θέλει να πάει στο Bitcoin στα 20 χιλιάδες δολάρια

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply