Η αλυσίδα εστιατορίων της Καλιφόρνια σχεδιάζει να υιοθετήσει το Bitcoin

0
Η αλυσίδα εστιατορίων της Καλιφόρνια σχεδιάζει να υιοθετήσει το Bitcoin

Ο EverBowl πιστεύει ότι οι τρέχουσες παραδοσιακές επιλογές πληρωμών δεν είναι καλύτερες και είμαστε στην αρχική φάση για να υιοθετήσουμε το Bitcoin.

Μετά την πρωτοβουλία του Ελ Σαλβαδόρ με την υιοθέτηση Bitcoin, πολλοί κυβερνητικοί αξιωματούχοι και εταιρείες σχεδιάζουν επίσημα να προχωρήσουν στην υιοθέτηση Bitcoin στο σύστημα πληρωμών. Ωστόσο, στο Ελ Σαλβαδόρ, πολλές εταιρείες (οικονομικές, τεχνολογικές και μη) δέχονται Bitcoin συνεχώς σύμφωνα με τους νόμους. Αλλά δεν είναι εύκολο για εκείνες τις εταιρείες, που δεν βρίσκονται στο Ελ Σαλβαδόρ, να υιοθετήσουν το Bitcoin. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά ζητήματα με την υιοθέτηση του Bitcoin, όπως κανόνες και νόμοι, αλλά παρόλα αυτά, οι εταιρείες το ακολουθούν, πράγμα που σημαίνει ξεκάθαρα ότι το Bitcoin βρίσκεται σε διαφορετική θέση στο χρηματοπιστωτικό σύστημα με μια μοναδική μορφή χρημάτων.

Στις 5 Φεβρουαρίου, ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Everbowl, Jeff Fenster, κοινόχρηστο Το σχέδιό του για υιοθέτηση Bitcoin σε συνέντευξή του στο Yahoo Finance.

Ο Τζεφ δήλωσε ότι η χρήση επιλογών πληρωμής με μετρητά στην παρούσα σύγχρονη εποχή δεν είναι πολύ ωφέλιμη.

«Καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι η λειτουργία της επιχείρησης αποκλειστικά με μετρητά δεν είναι η πιο συμφέρουσα, ούτε η ασφαλέστερη μέθοδος λειτουργίας μιας επιχείρησης το 2022 και μετά».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Everbowl σημείωσε επίσης ότι βρισκόμαστε ακόμη στην αρχική φάση της υιοθέτησης του Bitcoin, είτε πρόκειται για χώρα είτε για οποιαδήποτε εταιρεία, αλλά και πάλι θα συνεχίσουμε να δίνουμε την υποστήριξή μας στο bitcoin.

«Καταλαβαίνω ότι είναι ακόμη νωρίς όσον αφορά την εταιρική υιοθέτηση, καθώς και την κυβερνητική υιοθέτηση του Bitcoin, αλλά σκοπεύουμε να συμβάλουμε σε αυτόν τον σκοπό δίνοντας το παράδειγμά μας».

Ο Michael Saylor, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας επιχειρηματικής ευφυΐας Microstrategy, μοιράστηκε επίσης αυτή την είδηση ​​στο επίσημο χερούλι του στο Twitter και ειδοποίησε τους ακόλουθούς του ότι το Everbowl πρόκειται να υποστηρίξει το Bitcoin δεσμεύοντας το κεφάλαιό του σε Bitcoin.

Ωστόσο, δεν είναι 100% επιβεβαιωμένο, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, η Everbowl μπορεί να δώσει την επιλογή στους υπαλλήλους της να δεχτούν μισθό εν μέρει σε Bitcoin.

Διαβάστε επίσης: Το σχέδιο της UBI του Jack Dorsey να προωθήσει την υιοθέτηση του Bitcoin

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply