Η βιομηχανία κρυπτογράφησης μπορεί να κατηγοριοποιηθεί σε τρία πράγματα, λέει ο Michael Saylor

1
Η βιομηχανία κρυπτογράφησης μπορεί να κατηγοριοποιηθεί σε τρία πράγματα, λέει ο Michael Saylor

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας επιχειρηματικής ευφυΐας Microstrategy μοιράστηκε τη γνώμη του σχετικά με τον επίσημο παράγοντα κατηγοριοποίησης αυτής της βιομηχανίας κρυπτογράφησης.

Η MicroStrategy είναι μια εταιρεία επιχειρηματικής ευφυΐας, η οποία είναι μια εταιρεία εισηγμένη στο χρηματιστήριο και επίσης κατέχει περισσότερα από 1.25.000 Bitcoin. Υπό την ηγεσία του Michael Saylor, ο οποίος είναι ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Microstrategy, η εταιρεία αγοράζει Bitcoin στον ισολογισμό της.

Πρόσφατα ο Michael Saylor εμφανίστηκε σε ένα συνέντευξη με τον οικοδεσπότη του Fox Business Charles Payne. Ο Michael προσπάθησε να εξηγήσει ότι τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία ή τα κρυπτογραφικά περιουσιακά στοιχεία μπορούν να χωριστούν σε τρεις μεγάλες κατηγορίες λαμβάνοντας την αναφορά της πρόσφατης τρίτης κατάρρευσης της περασμένης εβδομάδας στη βιομηχανία κρυπτογράφησης λόγω της αύξησης των επιτοκίων της Fed και της κατάρρευσης του οικοσυστήματος Terra.

Στην πρώτη κατηγορία, ο Michael διαχώρισε το Bitcoin και το τοποθέτησε στην πρώτη κατηγορία ως ψηφιακή ιδιοκτησία.

«Τα κολλήματα κρυπτογράφησης έδειξαν ότι ολόκληρος ο κόσμος κρυπτογράφησης αποτελείται από τρία πράγματα: ένα τέλειο πράγμα, που είναι το Bitcoin, και είναι ψηφιακή ιδιοκτησία».

Επιπλέον, ο Michael δήλωσε ότι τα Stabelcoins ανήκουν σε μια άλλη ατελή κατηγορία, όπου οι άνθρωποι θέλουν να εμπιστεύονται αλλά δύσκολα βρίσκουν το ίδιο.

«Ο κόσμος θέλει ψηφιακά δολάρια. Απλώς είναι δύσκολο να τα βρεις. Μοιάζουν με αδιαφανή αμοιβαία κεφάλαια της αγοράς χρήματος».

Στην τρίτη κατηγορία, απαρίθμησε όλα τα κρυπτονομίσματα και άφησε να εννοηθεί ότι ενδέχεται να καταρρεύσουν οποιαδήποτε στιγμή στο μέλλον. Έμμεσα πήρε την αναφορά στην πρόσφατη κατάρρευση του οικοσυστήματος Terra, όπου το σταθερό του νόμισμα UST & Native token Luna άγγιξαν την τιμή του εδάφους.

«ένα σωρό επικίνδυνα πράγματα. Τα altcoins είναι μη εγγεγραμμένοι τίτλοι και αυτό που είδαμε αυτή την εβδομάδα ήταν μια έκρηξη altcoin. Ο κόσμος θέλει σταθερά νομίσματα που μπορούν να εμπιστευτούν».

Θετικά αποτελέσματα από ένα πρόσφατο κραχ της αγοράς

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Microstrategy είπε ότι η πρόσφατη πτώση των τιμών των κρυπτονομισμάτων είναι καλό για το Bitcoin και επίσης καλύτερο για την σταθερή αγορά νομισμάτων, επειδή θα αποτελέσει λόγο για τους ρυθμιστικούς φορείς να εισαγάγουν αυστηρό ρυθμιστικό πλαίσιο για τις εταιρείες σταθερών νομισμάτων ή altcoins. περιλαμβάνει επίσης πλατφόρμες κρυπτογράφησης.

Ο Michael πρόσθεσε περαιτέρω ότι τέτοιες καταστάσεις θα έχουν ως αποτέλεσμα την τέλεια κατηγοριοποίηση του Bitcoin ως διακριτικό μη ασφάλειας και περαιτέρω θα ενισχύσουν τον ρυθμό εισροής χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων σε επενδύσεις Bitcoin.

Διαβάστε επίσης: Ο ιδρυτής της Dogecoin λέει ότι το 95% των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων είναι απάτη

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply