Η διαδικασία επαλήθευσης KYC μπορεί να σταματήσει τους χάκερ να κλέβουν χρήματα: Assure Defi

1
Η διαδικασία επαλήθευσης KYC μπορεί να σταματήσει τους χάκερ να κλέβουν χρήματα: Assure Defi

Μια εταιρεία επαλήθευσης KYC σημείωσε ότι το σύστημα επαλήθευσης KYC μπορεί να εμποδίσει τους κακούς ηθοποιούς να κάνουν άμεσες παράνομες δραστηριότητες στις πλατφόρμες Defi.

Επί του παρόντος, η κοινότητα κρυπτογράφησης εξαρτάται από Κεντρικά και αποκεντρωμένα ανταλλακτήρια κρυπτογράφησης. Από τη μια πλευρά, οι κεντρικές ανταλλαγές έχουν καλύτερους πόρους και καλύτερη εμπειρία για την καταπολέμηση των χάκερ, αλλά από την άλλη, οι αποκεντρωμένες πλατφόρμες εξελίσσονται και δεν έχουν αυτοπεποίθηση έναντι των απειλών από τους χάκερ.

Η πλειοψηφία των χάκερ στοχεύει σε αποκεντρωμένες πλατφόρμες κρυπτογράφησης, επειδή οι αποκεντρωμένες πλατφόρμες δεν είναι πολύ καλύτερες όσον αφορά την ασφάλεια από τις κεντρικές ανταλλαγές.

Ένα πρόσφατο θέμα μπορεί να παρατηρηθεί στη βιομηχανία κρυπτογράφησης, όπου οι χάκερ έκλεψαν περιουσιακά στοιχεία αξίας περίπου 293.000 $ από τα συμβόλαια Vault της FlurryFi.

Η Assure Defi, μια εταιρεία επαλήθευσης που παρέχει το Know Your Customer και παρέχει επίσης έλεγχο στις πλατφόρμες Defi για τους προγραμματιστές, εξέτασε τέτοιες περιπτώσεις και σημείωσε ότι η διαδικασία KYC δεν μπορεί να εμποδίσει ένα άτομο να διευκολύνει τυχόν παράνομες δραστηριότητες σε οποιαδήποτε πλατφόρμα, αλλά και πάλι αυτές είναι χρήσιμες σε ορισμένες τρόποι χρήσης των στοιχείων για την υποβολή μήνυσης εναντίον αυτού του ατόμου/κακού ηθοποιού.

«Δημιουργεί, ωστόσο, μια διαδρομή λογοδοσίας για την επιδίωξη νομικής προσφυγής κατά κακών παραγόντων… που είναι η αξία που παρέχει η διαδικασία επαλήθευσης Assure Defi KYC».

Μέσω των tweets, ο Assure Defi υποστήριξε ότι οι άνθρωποι δεν προσπαθούν να κατανοήσουν τις δυνατότητες του KYC, ενάντια σε τέτοιου είδους δραστηριότητες. Σύμφωνα με αυτούς, οι κακοί ηθοποιοί μπορούν εύκολα να εντοπιστούν και να πιαστούν στην πραγματική ζωή.

Λίγοι ειδικοί παρατήρησαν ότι η είσοδος της διαδικασίας KYC στο Defi μπορεί να καταστρέψει το μέλλον του Defi Industry επειδή θα γίνει εντελώς σαν το Centralized Exchange, επομένως οι άνθρωποι θα προσπαθήσουν να πάνε με Centralized, αντί για αποκεντρωμένη, η οποία δεν είναι πολύ ασφαλής σε κεντρικές πλατφόρμες.

Διαβάστε επίσης: Ανύπαντρη Καντέζα μητέρα έχασε τον τραπεζικό της λογαριασμό λόγω διαμαρτυρίας κομβόι: χρειάζεται υιοθεσία κρυπτογράφησης

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply