Η εφαρμογή παράδοσης Rappi εγκαινιάζει πιλοτικό έργο για την αποδοχή πληρωμών κρυπτογράφησης στο Μεξικό – Bitcoin News

0
Η εφαρμογή παράδοσης Rappi εγκαινιάζει πιλοτικό έργο για την αποδοχή πληρωμών κρυπτογράφησης στο Μεξικό – Bitcoin News

Η Rappi, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παράδοσης στο Latam, έχει ξεκινήσει ένα πιλοτικό έργο με στόχο την αποδοχή κρυπτονομισμάτων ως τρόπο πληρωμής. Οι χρήστες θα μπορούν να αγοράζουν πιστώσεις Rappi με κρυπτονομίσματα για να ξοδεύουν αργότερα σε διάφορες υπηρεσίες που προσφέρει η εφαρμογή. Αυτή η λειτουργία θα είναι διαθέσιμη μόνο για χρήστες αυτών των υπηρεσιών στο Μεξικό.

Η Rappi μπαίνει σε πληρωμές κρυπτονομισμάτων

Rappi, μια από τις μεγαλύτερες υπηρεσίες παράδοσης στην Latam, αποφάσισε να φέρει κρυπτονομίσματα στην εφαρμογή της. Η εταιρεία — η οποία πέρυσι έφτασε μια αποτίμηση άνω των 5 δισεκατομμυρίων δολαρίων στον κύκλο χρηματοδότησης της Series G — ανακοίνωσε ότι προσφέρει στους πελάτες τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν κρυπτονομίσματα ως τρόπο πληρωμής, χρησιμοποιώντας τα για να αγοράζουν πιστώσεις Rappi απευθείας από την εφαρμογή.

Αυτές οι πιστώσεις Rappi μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιηθούν για την πληρωμή των υπηρεσιών παράδοσης που προσφέρονται στην εφαρμογή. Η εταιρεία, η οποία έχει τις ρίζες της στην Κολομβία, και έγινε ο πρώτος Κολομβιανός μονόκερος το 2018, έχει παρουσία σχεδόν σε όλο το Latam, συμπεριλαμβανομένων του Μεξικού, της Κόστα Ρίκα, της Κολομβίας, του Περού, του Ισημερινού, της Χιλής, της Αργεντινής, της Ουρουγουάης και της Βραζιλίας. Ωστόσο, η Rappi ανακοίνωσε ότι αυτό το νέο πιλοτικό έργο θα περιοριστεί σε Μεξικανούς χρήστες και δεν αναφέρθηκε σε πιθανή επέκταση.

Αυτή η συμπερίληψη κρυπτονομισμάτων απαντά στην άνοδο του ψηφιακού κόσμου και στην αναζήτηση καινοτομίας σχετικά με τρόπους αλληλεπίδρασης των χρηστών με την εφαρμογή. Σχετικά με τη σημασία της καινοτομίας και των κρυπτονομισμάτων για το μέλλον της εταιρείας, ο Sebastián Mejia, πρόεδρος της Rappi, δηλωθείς:

Η καινοτομία είναι ένας από τους πυλώνες της Rappi. Μελετάμε τον κόσμο των κρυπτονομισμάτων με ενδιαφέρον και πιστεύουμε ότι το μέλλον είναι η διασταύρωση του κόσμου των κρυπτονομισμάτων με εταιρείες μη κρυπτογράφησης, με εύκολες εμπειρίες χρήστη και χωρίς πολυπλοκότητα.


Υλοποίηση και άλλες περιπτώσεις συμπερίληψης κρυπτογράφησης

Ενώ αυτό το πιλοτικό έργο βρίσκεται ακόμα στα αρχικά του στάδια, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται με ανταλλακτήρια στη χώρα για να ενσωματώσει περαιτέρω τις υπηρεσίες τους και να διευκολύνει τους πελάτες να ξοδεύουν τα κρυπτονομίσματα τους στην εφαρμογή. Η Rappi ανέφερε το Bitso και το Bitpay, δύο ανταλλακτήρια με παρουσία στη χώρα, ως συμμετέχοντες από αυτή την άποψη.

Ο Rappi εξήγησε επίσης ότι η εταιρεία εργάζεται για να βελτιώσει την ασφάλεια των συναλλαγών μεταξύ των ανταλλακτηρίων και της εφαρμογής. Άλλες εταιρείες στο Latam εργάζονται επίσης για να συμπεριλάβουν την κρυπτογράφηση στο επιχειρηματικό τους μοντέλο. Αυτό συμβαίνει με την Nequi, μια κολομβιανή πλατφόρμα fintech που σχεδιάζει να κάνει είσοδο στον τομέα κρυπτογράφησης στη χώρα.

Τι πιστεύετε για το πιλοτικό πρόγραμμα που ξεκινά η Rappi στο Μεξικό; Πείτε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

sergio@bitcoin.com'

Σέρχιο Γκοσένκο

Ο Sergio είναι δημοσιογράφος κρυπτονομισμάτων με έδρα τη Βενεζουέλα. Περιγράφει τον εαυτό του ως καθυστερημένο στο παιχνίδι, εισερχόμενος στην κρυπτόσφαιρα όταν η άνοδος της τιμής συνέβη τον Δεκέμβριο του 2017. Έχοντας ένα υπόβαθρο μηχανικής υπολογιστών, ζώντας στη Βενεζουέλα και επηρεασμένος από την έκρηξη των κρυπτονομισμάτων σε κοινωνικό επίπεδο, προσφέρει μια διαφορετική άποψη σχετικά με την επιτυχία των κρυπτογράφησης και πώς βοηθά τους μη τραπεζικούς και υποεξυπηρετούμενους.

Πιστώσεις εικόνας: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Αποποίηση ευθυνών: Αυτό το άρθρο είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί άμεση προσφορά ή πρόσκληση για προσφορά αγοράς ή πώλησης, ούτε σύσταση ή έγκριση οποιωνδήποτε προϊόντων, υπηρεσιών ή εταιρειών. Bitcoin.com δεν παρέχει επενδυτικές, φορολογικές, νομικές ή λογιστικές συμβουλές. Ούτε η εταιρεία ούτε ο δημιουργός ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημιά ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε από ή σε σχέση με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply