Η νέα γενιά των ΗΠΑ κατέχει περισσότερα περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης σε σχέση με το Αμοιβαίο Κεφάλαιο: Έρευνα

0
Η νέα γενιά των ΗΠΑ κατέχει περισσότερα περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης σε σχέση με το Αμοιβαίο Κεφάλαιο: Έρευνα

Μια έρευνα σημείωσε ότι οι Αμερικανοί Millennials ενδιαφέρονται περισσότερο για τα κρυπτονομίσματα παρά για τα αμοιβαία κεφάλαια.

Η υιοθέτηση κρυπτογράφησης και blockchain αυξάνεται γρήγορα σαν αέρας, χάρη στις μοναδικές περιπτώσεις χρήσης και τα οφέλη αυτής της καινοτόμου βιομηχανίας. Η πλειοψηφία των ανθρώπων δείχνει ενδιαφέρον για επενδύσεις κρυπτογράφησης σε σχέση με τις παραδοσιακές αγορές. Ωστόσο, λόγω ασαφών ρυθμιστικών πολιτικών και πλαισίων, η πλειονότητα των μεγάλων εταιρειών δείχνει έλλειψη ενδιαφέροντος για αυτόν τον κλάδο.

Πρόσφατα η Alto, μια επενδυτική εταιρεία, ερευνήθηκαν τον πληθυσμό των ΗΠΑ. Η έρευνα σημείωσε ότι το 40% των millennials έχουν επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα, κάτι που είναι μεγάλος αριθμός σε σχέση με τους επενδυτές αμοιβαίων κεφαλαίων. Ωστόσο, διαπιστώθηκε ότι σχεδόν ο ίδιος αριθμός ατόμων επένδυσαν στο χρηματιστήριο.

Περίπου το 70% των κατόχων κρυπτονομισμάτων έχουν συμπεριλάβει κρυπτονομίσματα στους Ατομικούς Λογαριασμούς Συνταξιοδότησης (IRAs).

Συγκεκριμένα, η πλειονότητα των ανθρώπων, που δεν κατέχουν κρυπτονομίσματα, σκέφτονται να επενδύσουν σε κρυπτονομίσματα.

Ο Eric Satz, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Alto είπε:

«Σε έναν κόσμο εμφανούς κατανάλωσης, αυξανόμενου κόστους διαβίωσης και αυξανόμενου χρέους φοιτητικών δανείων, οι millennials δυσκολεύονται να επενδύσουν για το μέλλον επειδή αγωνίζονται να αντέξουν οικονομικά το παρόν».

Τα ευρήματα της έρευνας ανέφεραν ότι η πλειοψηφία των ερωτηθέντων έδειξε ενδιαφέρον για επενδύσεις σε ακίνητα ως επιλογή προτεραιότητας. Περίπου το 70% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι θα διαθέσει τα κεφάλαιά του σε ακίνητα.

Πριν από περίπου 2 χρόνια, ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος Tim Draper πρότεινε στους millennials να επενδύσουν σε bitcoin εάν θέλουν να εξασφαλίσουν το νομισματικό τους μέλλον. Ο Draper είπε ότι η επένδυση στο Bitcoin μπορεί να αλλάξει τη ζωή επειδή είναι η καλύτερη επενδυτική στρατηγική.

Πρόσφατα α επισκόπηση διεξήχθη και μια έκθεση σημείωσε ότι το 36% των millennials και το 51% της Generation Z παραδέχτηκαν ότι θα ήθελαν να δεχτούν μισθό σε Bitcoin ή πληρωμές με κρυπτογράφηση.

Διαβάστε επίσης: Η Tesla ενδέχεται να αναφέρει τις απώλειες εκατομμυρίων σε Bitcoin

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply