Η πλειονότητα των εταιρειών κρυπτογράφησης που επιδιώκουν να παρέχουν εμπόριο ζευγαριών Fiat εκτός από το Stablecoin: Αναφορά

0
Η πλειονότητα των εταιρειών κρυπτογράφησης που επιδιώκουν να παρέχουν εμπόριο ζευγαριών Fiat εκτός από το Stablecoin: Αναφορά

Λόγω της τεράστιας πίεσης στις εταιρείες που βασίζονται σε stablecoin, η πλειοψηφία των μεγάλων παικτών προσπαθούν να ωθήσουν τους χρήστες να υιοθετήσουν παραδοσιακές μεθόδους αγοράς fiat σε κρυπτογράφηση.

Η ιδέα που βασίζεται σε σταθερά νομίσματα εισήχθη για πρώτη φορά επίσημα στη βιομηχανία κρυπτογράφησης από την Bitfinex με το κέρμα Tether (USDT). Στην αρχή, η ιδέα του stablecoin εισήλθε στη βιομηχανία κρυπτογράφησης για να παρέχει την απλούστερη επιλογή στους χρήστες Crypto να συναλλάσσονται περιουσιακά στοιχεία κρυπτονομισμάτων με το «Ψηφιακό νόμισμα Fiat», το οποίο εξακολουθεί να υποστηρίζεται σε κάθε ανταλλαγή κρυπτογράφησης, χωρίς όρια.

Επί του παρόντος, διατίθενται USDC, USDT, BUSD, UST και πολλά άλλα σταθερά νομίσματα, τα οποία είναι χρήσιμα για τους χρήστες να μεταφέρουν τα χρήματά τους σε οποιοδήποτε χρηματιστήριο σε ένα πλήρως αποκεντρωμένο οικοσύστημα της βιομηχανίας κρυπτογράφησης. Ωστόσο, αυτά τα πράγματα βοηθούν πολύ τους Επενδυτές κρυπτογράφησης, αλλά δεν αρκούν για να παρέχουν 100% ικανοποίηση στους χρήστες κρυπτογράφησης ώστε να παραμείνουν ασφαλείς με τη σταθερή χρήση νομισμάτων.

Τα τελευταία χρόνια, η πλειονότητα των χρηματοπιστωτικών κρατικών υπηρεσιών εξέφρασε ανησυχίες σχετικά με τις δραστηριότητες των εταιρειών εκδοτών stablecoin και υπαινίχθηκε να τεθεί ένα αυστηρό πλαίσιο για αυτές για τη διασφάλιση της ασφάλειας των κεφαλαίων των κατόχων σταθερών νομισμάτων.

Λίγες εσωτερικές αναφορές ισχυρίστηκαν ότι η πλειονότητα των εταιρειών έκδοσης stablecoin δεν δεσμεύουν κεφάλαια 100% πίσω από τα stablecoin τους και αυτά τα πράγματα δημιουργούν πολύ μεγάλο κίνδυνο για τους χρήστες σταθερών νομισμάτων.

Κίνδυνος πώλησης πανικού & προετοιμασία ενάντια στον κίνδυνο

Οι τρέχουσες καταστάσεις δημιουργούν φόβο στους χρήστες κρυπτονομισμάτων κατά της χρήσης stablecoin. Σύμφωνα με τους ειδικούς, εάν σε οποιαδήποτε περίπτωση έρθουν άσχημα νέα εναντίον εταιρείας ή εταιρειών stablecoin, τότε αυτό θα δημιουργήσει πολύ μεγάλο πανικό και περαιτέρω, θα οδηγήσει σε πτώση της τιμής του σταθερού νομίσματος.

Για να ξεπεραστούν τέτοια ζητήματα, πολλές μεγάλες εταιρείες αποφάσισαν να παρέχουν επιλογές στους χρήστες κρυπτογράφησης για να κάνουν τις άμεσες αγορές κρυπτογράφησης με πληρωμές fiat.

Ένα πρόσφατο παράδειγμα μπορεί να δει κανείς με το Metamask, το οποίο εισήγαγε επιλογές πληρωμής με κάρτα για τους χρήστες να αγοράσουν κρυπτονομίσματα. Για το ίδιο, η Metamask σύναψε συνεργασία με την Moonpay.

Νωρίτερα, η πλατφόρμα CoinbaseNFTs ανακοίνωσε ότι θα εισαγάγει απευθείας αγορές NFT με πληρωμές με κάρτα fiat. Και επίσης η πλατφόρμα συναλλαγών της μεγαλύτερης NFTs OpenSea εισήγαγε επιλογές πληρωμής με κάρτα, χωρίς την ανάγκη κρυπτογράφησης.

Διαβάστε επίσης: Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Binance λέει ότι αυτό δεν αρκεί: Υιοθέτηση Bitcoin

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply