Η Ρυθμιστική Αρχή των ΗΠΑ Εγκρίνει το Bitcoin Futures Fund (XBTO) της Valkyrie

0
Η Ρυθμιστική Αρχή των ΗΠΑ Εγκρίνει το Bitcoin Futures Fund (XBTO) της Valkyrie

Το σώμα των αμερικανικών Securities σηματοδότησε πράσινο σήμα για την εφαρμογή Bitcoin futures ETF της Valkyrie Investments.

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC) είναι ένας ρυθμιστικός φορέας, ο οποίος διατηρεί το ρυθμιστικό έργο στην αγορά χρήματος άμεσης παράδοσης. Η πλειοψηφία της αρχής ελέγχου και ρύθμισης, για τον έλεγχο της βιομηχανίας κρυπτογράφησης, εμπίπτει στην εξουσία της υπηρεσίας SEC. Επί του παρόντος, η υπηρεσία SEC προσπαθεί να λάβει αυστηρά μέτρα κατά των περιουσιακών στοιχείων κρυπτογράφησης, τα οποία εκτελούν λειτουργίες σύμφωνα με τη νομοθεσία περί Τίτλων, αλλά δεν είναι εγγεγραμμένα στην υπηρεσία. Αλλά ο οργανισμός είναι επίσης έτοιμος για την έγκριση ορισμένων μοναδικών προϊόντων με βάση το Bitcoin.

Πρόσφατα, ο οργανισμός SEC ενέκρινε το προϊόν Bitcoin προθεσμιακών ETF της Valkyrie Investments, Bitcoin Futures Fund (XBTO)βάσει του ίδιου νόμου για τον οποίο αξίζουν έγκρισης οι εφαρμογές που βασίζονται σε ETF spot Bitcoin.

Ο Steven McClurg, ο επικεφαλής επενδύσεων της Valkyrie Investments, μοιράστηκε την ανυπομονησία του σχέδιο για το πιο πρόσφατο λανσάρισμα προϊόντων ETF συμβάσεων μελλοντικής εκπλήρωσης Bitcoin στην αγορά χρήματος.

Τα ETF spot Bitcoin είναι απαγορευμένα

Ωστόσο, τα προϊόντα που βασίζονται σε Bitcoin spot ETF υποτίθεται ότι είναι καλύτερα και ασφαλή από τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης Bitcoin, αλλά και πάλι, η SEC δεν είναι υπέρ της έγκρισης των εφαρμογών που βασίζονται σε Bitcoin spot ETF.

Στην αρχή, τρεις εφαρμογές ETF για συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης Bitcoin έλαβαν επιτυχή έγκριση, οι οποίες υποβλήθηκαν βάσει του νόμου περί εταιρείας επενδύσεων του 1940 (νόμος ’40).

Ωστόσο, οι δύο τελευταίες από τις αιτήσεις ETF για συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης Bitcoin υποβλήθηκαν σύμφωνα με τον «Νόμο 33» και εξασφάλισαν επίσης ρυθμιστική έγκριση από τον Οργανισμό SEC.

Για λογαριασμό τέτοιων πραγμάτων, οι ειδικοί σημείωσαν ότι τώρα και οι δύο αυτές πράξεις είναι σχεδόν ίδιες και υπάρχουν τεράστιες πιθανότητες να λάβουν έγκριση οι αιτήσεις των ETF spot Bitcoin.

Προς το παρόν, η Grayscale περιμένει με ανυπομονησία το αποτέλεσμα από την υπηρεσία SEC για την αλλαγή του κεφαλαίου Bitcoin σε ETF spot Bitcoin. Οι αναφορές σημείωσαν ότι η SEC ενδέχεται να αποφασίσει τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους για την εφαρμογή Bitcoin Spot ETFs της Grayscale.

Διαβάστε επίσης: Η εταιρεία Defi Qredo εξασφαλίζει άδεια κρυπτογράφησης στο Ελ Σαλβαδόρ

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply