Η τεχνολογία Crypto & Blockchain δίνει Latitude στην εξέλιξη: Goldman Sachs

0
Η τεχνολογία Crypto & Blockchain δίνει Latitude στην εξέλιξη: Goldman Sachs

Ο David Solomon από την Goldman Sachs μοιράστηκε τη σκέψη του για τη βιομηχανία κρυπτογράφησης και blockchain και εξήγησε πώς μια βαθιά κατανόηση μπορεί να αλλάξει την όλη κατάσταση σε αυτόν τον καινοτόμο κλάδο.

Η Goldman Sachs Group Inc είναι μια αμερικανική πολυεθνική επενδυτική τράπεζα και εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Αυτή η εταιρεία έχει την έδρα της στη Νέα Υόρκη. Αυτή η εταιρεία διαθέτει πολλές χρηματοοικονομικές υπηρεσίες. Τους τελευταίους μήνες, η Goldman Sachs έδειξε γρήγορα σημαντική κλίση προς τη βιομηχανία κρυπτογράφησης.

Την περασμένη εβδομάδα, ο David Solomon, Πρόεδρος, Διευθύνων Σύμβουλος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου Goldman Sachs εμφανίστηκε σε συνέντευξη με το «Squawk Box» του CNBC.

Ο David ερωτήθηκε για το πώς βλέπει η Goldman Sachs τον εαυτό της στη βιομηχανία κρυπτογράφησης. Στη συνέχεια, ο David δήλωσε έμμεσα ότι η εταιρεία ακολουθεί τα βασικά για το πώς λειτουργεί το χρηματοοικονομικό σύστημα σε καθημερινή βάση.

«Συνεχίζω να είμαι πραγματικός ταύρος για την ψηφιακή διαταραχή της χρηματοπιστωτικής υποδομής που στηρίζει οτιδήποτε κάνουμε εμείς και άλλοι που αλληλεπιδρούμε στο χρηματοπιστωτικό σύστημα σε καθημερινή βάση».

Περαιτέρω, ο Ντέιβιντ πρόσθεσε:

«Ο τρόπος που τα χρήματα κινούνται σε όλο τον κόσμο, ο τρόπος που μπορούμε να παρακολουθούμε τα πράγματα, ο τρόπος που μπορούμε να δημιουργήσουμε αυτοματισμό και αποτελεσματικότητα».

Ο David είπε ότι η Goldman Sachs πιστεύει πολύ στην κρυπτογράφηση και το blockchain και επίσης έχει τεράστιες προσδοκίες από την τεχνολογία που υπάρχει και που θα υπάρχει στο μέλλον, επειδή αυτές θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη της υποδομής.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Ομίλου Goldman Sachs, αυτός ο καινοτόμος κλάδος θα βοηθήσει στην παροχή καλύτερης ροής της εργασιακής εμπειρίας για τους πελάτες, επειδή αποφεύγει το σύστημα μεσάζοντα και παρέχει καλύτερη απόδοση.

Ο David τόνισε επίσης τα ζητήματα που σχετίζονται με τις ρυθμιστικές ανησυχίες που σχετίζονται με τα κρυπτονομίσματα και είπε ότι τέτοια ζητήματα είναι υπεύθυνα να απαγορεύουν στην εταιρεία να παρέχει διευρυμένες υπηρεσίες που σχετίζονται με κρυπτογράφηση για τους πελάτες.

Περαιτέρω, ο David είπε ότι αναζητούν τους καλύτερους δυνατούς και νέους τρόπους για να εισαγάγουν τις περιπτώσεις χρήσης της τεχνολογίας blockchain.

Ο Πρόεδρος της Goldman Sachs είπε επίσης ότι δεν ενδιαφέρεται πολύ για τα πάνω και τα κάτω της τιμής του Bitcoin, αλλά επηρεάζεται πολύ από την τεχνολογία και την υποδομή που βασίζεται στο Bitcoin.

Διαβάστε επίσης: Η βιομηχανία κρυπτογράφησης μπορεί να κατηγοριοποιηθεί σε τρία πράγματα, λέει ο Michael Saylor

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply