Η Χρυσή Κιβωτός θα κάνει το ντεμπούτο της με το πρώτο της Metaverse στον κόσμο στις 20/4

0
Η Χρυσή Κιβωτός θα κάνει το ντεμπούτο της με το πρώτο της Metaverse στον κόσμο στις 20/4

Λος Άντζελες, ΗΠΑ/Καλιφόρνια, 20 Απριλίου 2022, Chainwire

Η Golden Ark λανσάρει την πρώτη Alpha Version της πλατφόρμας Metaverse με στόχο την κοινότητα κρυπτογράφησης. Η πλατφόρμα στοχεύει να φέρει στους συμμετέχοντες όλα όσα θέλουν και πρέπει να κάνουν. Από την κοινωνική δικτύωση έως τα κοινωνικά παιχνίδια, την εύρεση διαφορετικών ιατρείων στο Ark City και την απόκτηση φορητών αντικειμένων που σχετίζονται με 420, όπως μπλουζάκια και αξεσουάρ από το Golden Ark Stores, καλλιέργεια ψηφιακών φυτών και ανταλλαγή τους με πραγματικά προϊόντα στο Seed Horizons, τα μέλη έχουν πολλά να περιμένουμε με ανυπομονησία μέσα στην κοινότητα.

Η κυκλοφορία της Alpha Version of the Golden Ark Metaverse έχει προγραμματιστεί για τις 20/4, ακριβώς την ημέρα της μεγάλης γιορτής για 420 μέλη της κοινότητας. Όταν οι χρήστες έχουν πρόσβαση στο Golden Ark Metaverse, εισέρχονται Ττο Ark Tree που περιέχει όλους τους προσβάσιμους χώρους που μπορούν να πλοηγηθούν οι χρήστες.

Από αυτό το δέντρο που οι χρήστες μπορούν να τηλεμεταφέρουν στην Ark City, ένα πλήρως πλωτό αστικό τοπίο και την πρωτεύουσα της Golden Ark metaverse, το Seed Horizons, ένα σύμπαν όπου οι χρήστες μπορούν να καλλιεργήσουν και να δημιουργήσουν έσοδα από τα δικά τους εικονικά αγροκτήματα ή το Lounge Zone, έναν κοινόχρηστο χώρο ώστε οι χρήστες να κοινωνικοποιούνται, να καπνίζουν ή να επιδεικνύουν τα πιο πρόσφατα NFT τους. Οι κάτοικοι μπορούν να πηδήξουν σε μια μηχανή Arcade για να παίξουν το Skunktastic Voyage, ένα συναρπαστικό παιχνίδι arcade με στρατηγική παιχνιδιού για να κερδίσετε και να κερδίσετε για να καεί που ανταμείβει τους χρήστες με μάρκες που μπορούν να εξαργυρωθούν σε έναν άλλο βασικό προορισμό – το Golden Ark Stores.

Καθώς οι κάτοικοι εξερευνούν και παίζουν στο metaverse Golden Ark, θα έχουν πολλές ευκαιρίες να κερδίσουν μάρκες που μπορούν να εξαργυρώσουν σε οποιοδήποτε κατάστημα Golden Ark. Τα εμπορεύματα καταστήματος περιλαμβάνουν NFT για avatars χρηστών, συλλεκτικά αντικείμενα και σπόρους για φάρμες που διαχειρίζονται οι χρήστες, καθώς και πραγματικά προϊόντα που μπορούν να αποσταλούν. Οι παίκτες μπορούν να ταξιδεύουν σε κάθε κόσμο για ώρες ή να παιχνιδοποιούν στρατηγικά την εμπειρία τους με το παιχνίδι του Golden Ark για να κερδίσουν και να κερδίσουν για να κάψουν τη δομή ανταμοιβής. Το Golden Ark θα είναι ο κόμβος του metaverse για τους λάτρεις των κρυπτονομισμάτων σε όλο τον κόσμο.

Η έκδοση Alpha θα είναι διαθέσιμη στις 20/4 στις 4:20 μ.μ., PST.

Βουτήξτε στην Alpha Έκδοση του Metaverse στο goldenark.com.

Σχετικά με τη Χρυσή Κιβωτό

Η Golden Ark είναι μια ομάδα κορυφαίων προγραμματιστών blockchain της Καλιφόρνια, που στόχευαν να μεταφέρουν την κρυπτο-κοινότητα σε άλλη διάσταση. Η Golden Ark έχει αναπτύξει ένα από τα πιο μοναδικά, αποκεντρωμένα οικοσυστήματα ψυχαγωγίας ποτέ. Συνδυάζοντας τα ενδιαφέροντα δισεκατομμυρίων λάτρεις της κρυπτογράφησης, χρηστών μέσων κοινωνικής δικτύωσης και διαδικτυακών παικτών σε όλο τον κόσμο, αυτό το οικοσύστημα μπορεί να υποστηρίξει έναν ειδικό κοινωνικό και ψυχαγωγικό κόμβο που γεφυρώνει αποτελεσματικά τον ψηφιακό και τον φυσικό κόσμο.

Κελάδημα: twitter.com/goldenark420
Ινσταγκραμ: instagram.com/GoldenArk420
Διχόνοια: discord.com/invite/GkCJsb6Yj6

Επαφές

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply