Η Arbitrum βλέπει την αυξανόμενη αξία δικτύου ως κορυφαία λύση κλιμάκωσης του επιπέδου 2 του Ethereum: 3,3 δισεκατομμύρια $ TVL

2
Η Arbitrum βλέπει την αυξανόμενη αξία δικτύου ως κορυφαία λύση κλιμάκωσης του επιπέδου 2 του Ethereum: 3,3 δισεκατομμύρια $ TVL

Το δίκτυο Arbitrum κέρδισε περίπου 17% αύξηση στον συνολικό όγκο που κλειδώθηκε την περασμένη εβδομάδα.

Το δίκτυο Arbitrum είναι ένα έργο επίλυσης κλιμάκωσης αποκλειστικά για το Ethereum Layer2. Έχει το Ethereum ως εγγενές διακριτικό στην πλατφόρμα του, αλλά δεν έχει το εγγενές του κέρμα όπως το δίκτυο Polygon, το οποίο είναι επίσης ένα έργο λύσης κλιμάκωσης στο δίκτυο blockchain Ethereum.

Τη στιγμή της σύνταξης αυτού του άρθρου, η συνολική αξία που είναι κλειδωμένη στο δίκτυο Arbitrum είναι 3,12 δισεκατομμύρια δολάρια. Αυτή η συνολική κλειδωμένη τιμή είναι 17% υψηλότερη από την τιμή που εντοπίστηκε την περασμένη εβδομάδα, ενώ 23% υψηλότερη σε σχέση με πέρυσι. Με αυτό το TVL, το Arbitrum βρίσκεται στην πρώτη θέση στη βιομηχανία κρυπτογράφησης ως δίκτυο λύσεων κλιμάκωσης Ethereum.

Μετά το Arbiturm, αυτό είναι το DyDx, το οποίο είναι ένα έργο παραγώγου on-chain. Αυτή τη στιγμή η DyDx κατέχει TVL 976 εκατομμυρίων δολαρίων. Οπότε ξεκάθαρα εδώ, η Arbitrum βρίσκεται στην πρώτη θέση με μια πολύ μεγάλη διαφορά άνω των 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Αυτές οι μετρήσεις υποδεικνύουν επίσης ότι οι συναλλαγές στο Ethereum αυξάνονται με ταχείς ρυθμούς, ιδιαίτερα στην τεράστια αύξηση της περασμένης εβδομάδας που είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση του TVL. Μέσα στις τελευταίες επτά ημέρες, οι Συναλλαγές αυξήθηκαν από 32.113 στις 5 Φεβρουαρίου σε 73.845 σήμερα.

Απαιτείται λύση κλιμάκωσης Layer2

Προς το παρόν, το Ethereum είναι η μεγαλύτερη πλατφόρμα έξυπνων συμβολαίων, η οποία βασίζεται στην παραδοσιακή συναίνεση απόδειξης εργασίας.

Αυτήν τη στιγμή τα τέλη συναλλαγών στο δίκτυο Ethereum είναι περισσότερα από το δίκτυο Bitcoin, ανεξάρτητα από το πόσο πιο γρήγορα και επεκτάσιμα στο δίκτυο Bitcoin.

Κάποτε, ο συνιδρυτής του Ethereum Vitalik Butterin είπε ότι οι προγραμματιστές εργάζονται για να μεταφέρουν το Ethereum από το pow στο pos, αλλά αυτό δεν θα έχει ως αποτέλεσμα τεράστια κλιμάκωση και μειωμένα τέλη φυσικού αερίου, επομένως στα επόμενα περισσότερα από μερικά χρόνια, πρέπει να παραμείνουμε εξαρτημένοι από το δίκτυο κλιμάκωσης Layer2.

Διαβάστε επίσης: Γυναίκα συνελήφθη στην Ιρλανδία: 1,1 εκατομμύρια δολάρια απάτη κρυπτογράφησης

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply