Η Binance επιβάλλει περιορισμούς στις ρωσικές εθνικές οντότητες: Ρωσία εναντίον Ουκρανίας

0
Η Binance επιβάλλει περιορισμούς στις ρωσικές εθνικές οντότητες: Ρωσία εναντίον Ουκρανίας

Το Binance έγινε το πρώτο ανταλλακτήριο κρυπτογράφησης που ακολουθεί την επιβληθείσα κύρωση για τον 5ο γύρο που εισήγαγε η ΕΕ στη Ρωσία.

Σήμερα είναι η 57η ημέρα του πολέμου Ρωσίας εναντίον Ουκρανίας, αλλά ακόμα, ο πόλεμος συνεχίζεται. Υπέρ της Ουκρανίας, πολλές μεγάλες δυνάμεις όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, οι ΗΠΑ και η ΕΕ επιβάλλουν οικονομικές και πολλαπλές εμπορικές κυρώσεις στη Ρωσία, για να επιβραδύνουν τις πολεμικές προσπάθειες από τις ρωσικές δυνάμεις στην Ουκρανία. Στην τελευταία ΕΕ επέβαλε ο 5ος γύρος κυρώσεων στη Ρωσία, τον οποίο θα πρέπει να ακολουθήσουν όλες οι εταιρείες.

Στις 21 Απριλίου, η ανταλλαγή Binance δημοσίευσε την ειδοποίησή του για όλους τους Ρώσους χρήστες να ενημερώσει ότι το Binance θα ακολουθήσει την πρόσφατα επιβληθείσα απαγόρευση της Ευρωπαϊκής Ένωσης «στις αναλήψεις κρυπτονομισμάτων υψηλής αξίας.

Αυτή η νέα πολιτική θα περιορίσει την απόσυρση περιουσιακών στοιχείων κρυπτογράφησης αξίας άνω των 10.885 $ ανάληψης. Αυτή η πολιτική θα ισχύει μόνο για όλους τους κατόχους λογαριασμών κρυπτογράφησης Ρώσων υπηκόων και προσώπων και νομικών οντοτήτων που διαμένουν εκεί με πάνω από 10.000 €.

Έτσι όλοι οι Ρώσοι πολίτες, είτε ζουν εντός είτε εκτός της χώρας, θα είναι απαλλαγμένοι από αυτήν την κύρωση, εάν παραμείνουν κάτω από τις £10.000 (τρόπος απόσυρσης).

Το ανταλλακτήριο σημείωσε επίσης ότι θα επηρεάσει πολλούς Ρώσους χρήστες, αλλά υποστήριξε ότι το χρηματιστήριο αναμένει ότι και άλλα ανταλλακτήρια θα ακολουθήσουν αυτόν τον κανόνα για τη λειτουργία των υπηρεσιών με συμμόρφωση.

Προς το παρόν, το χρηματιστήριο Binance βρίσκεται στην πρώτη θέση κατά 24 ώρες ανταλλαγής παρόχων όγκου συναλλαγών στον κλάδο και επίσης θα έχει αντίκτυπο σε τεράστιους χρήστες με βάση τη Ρωσία με αυτή τη νέα επιμέλεια, αλλά εδώ η απόφαση του Exchange είναι καθαρά μια καλή απόφαση υπέρ του μέλλον του χρηματιστηρίου Binance.

Από πέρυσι, η Binance εργάζεται για να κάνει τις υπηρεσίες της να βασίζονται σε υψηλή συμμόρφωση και να έχουν παγκόσμια άδεια.

Ωστόσο, το ΔΝΤ ισχυρίστηκε ότι οι άνθρωποι εξακολουθούν να χρησιμοποιούν αυτές τις διατάξεις για να διευκολύνουν εύκολα τα κεφάλαια προς/από τη Ρωσία, αλλά παρόλα αυτά τέτοιες διατάξεις αποτελούν σημάδια ότι η βιομηχανία κρυπτογράφησης έχει καλύτερες δυνατότητες και οι κυβερνητικές υπηρεσίες εργάζονται συνεχώς σε δραστηριότητες που σχετίζονται με κρυπτογράφηση.

Διαβάστε επίσης: Η Goldman Sachs θα βοηθήσει το Crypto Exchange FTX να αντιμετωπίσει ρυθμιστικά ζητήματα

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply