Η Coinbase έγινε η πρώτη εταιρεία που εξασφάλισε δάνειο με υποστήριξη Bitcoin από την Goldman

0
Η Coinbase έγινε η πρώτη εταιρεία που εξασφάλισε δάνειο με υποστήριξη Bitcoin από την Goldman

Η Coinbase έθεσε το παράδειγμα για να ωθήσει τις άλλες εταιρείες να λάβουν δάνεια με τη χρήση συμμετοχών Bitcoin.

Το Coinbase είναι ένα κορυφαίο χρηματιστήριο κρυπτογράφησης στη βιομηχανία κρυπτογράφησης. Το Exchange παρέχει υπηρεσίες κρυπτογράφησης παγκοσμίως, όπου οι δραστηριότητες εμπορίου κρυπτογράφησης είναι νόμιμες. Λόγω των υπηρεσιών που βασίζονται στη συμμόρφωση, το χρηματιστήριο βρίσκεται στη 2η θέση, όσον αφορά τον υψηλό όγκο συναλλαγών. Αυτό το ανταλλακτήριο είναι επίσης ένα δημόσιο χρηματιστήριο κρυπτογράφησης εισηγμένο στο Nasdaq, το οποίο δείχνει την εμπιστοσύνη του μεταξύ των επενδυτών κρυπτογράφησης για να πάει με το Coinbase.

Στις 3 Μαΐου, το Bloomberg έχουν αναφερθεί ότι το χρηματιστήριο Coinbase έγινε η πρώτη εταιρεία που πήρε δάνειο από την Goldman Sachs, με τη χρήση του Bitcoin ως εγγύηση.

Ο Brett Tejpaul, επικεφαλής του χρηματιστηρίου Coinbase, δήλωσε σχετικά με αυτό το θέμα και σημείωσε ότι θα είναι ένας τρόπος να δείξουμε καλύτερη σχέση μεταξύ της Crypto και του παραδοσιακού χρηματοπιστωτικού συστήματος.

«Η δουλειά της Coinbase με την Goldman είναι ένα πρώτο βήμα για την αναγνώριση της κρυπτογράφησης ως εγγύησης που βαθαίνει τη γέφυρα μεταξύ των οικονομιών fiat και κρυπτονομισμάτων».

Οι λεπτομέρειες του ποσού του δανείου που εξασφάλισε η ανταλλαγή Coinbase από την Goldman Sachs, δεν αποκαλύφθηκαν δημόσια. Αλλά η ανταλλαγή πήρε το δάνειο για τη χρήση των 4.487 Bitcoin αποθεμάτων της, η αξία των οποίων είναι περίπου 170 εκατομμύρια δολάρια σήμερα.

Ωστόσο, είναι πολύ συνηθισμένο για τους επενδυτές κρυπτονομισμάτων στην αγορά κρυπτογράφησης να λαμβάνουν δάνεια για λογαριασμό των περιουσιακών στοιχείων κρυπτογράφησης, αλλά στην παραδοσιακή χρηματοδότηση, δεν είναι συνηθισμένο λόγω της υψηλής αστάθειας στην τιμή των περιουσιακών στοιχείων κρυπτογράφησης.

Εν τω μεταξύ, ο Brian Armstrong, Διευθύνων Σύμβουλος της ανταλλαγής Coinbase, κοινόχρηστο την πρότασή του για τον CEO της Tesla για την πλατφόρμα Twitter, κατά τη διάρκεια ομιλίας στο Milken Institute. Ο Μπράιαν πρότεινε στον Έλον να χρησιμοποιήσει το αποκεντρωμένο πρωτόκολλο στην πλατφόρμα του Twitter για να κάνει πιο επιτυχημένη την πρωτοβουλία της ελεύθερης έκφρασης.

«Νομίζω ότι η ελευθερία σε όλες τις μορφές αξίζει να υπερασπιστεί και η κρυπτογράφηση, πολλά από αυτά, αφορά την οικονομική ελευθερία. Η ελευθερία του λόγου είναι μια άλλη εκδοχή».

Διαβάστε επίσης: Η κορεατική τράπεζα KakaoBank μπορεί να δημιουργήσει συνεργασία με ανταλλαγή κρυπτογράφησης

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply