Η Defi Firm Qredo εξασφαλίζει άδεια κρυπτογράφησης στο Ελ Σαλβαδόρ

0
Η Defi Firm Qredo εξασφαλίζει άδεια κρυπτογράφησης στο Ελ Σαλβαδόρ

Η αποκεντρωμένη χρηματοοικονομική εταιρεία Qredo έλαβε πράσινο σήμα για την παροχή υπηρεσιών κρυπτογράφησης στο Ελ Σαλβαδόρ.

Το Credo είναι ένας συνεισφέρων και μια πλατφόρμα κοινότητας ανοιχτού κώδικα, η οποία δεσμεύεται στο έργο Apache Milagro, που παρέχει βασική υποδομή ασφάλειας για αποκεντρωμένα δίκτυα και κατανεμημένα συστήματα. Η κρυπτογραφία που τροφοδοτεί το MPC είναι ανοιχτού κώδικα, ελέγχεται σε μεγάλο βαθμό και είναι ανοιχτή σε δημόσιο έλεγχο.

Στις 4 Μαΐου, η Qredo ανακοίνωσε ότι εξασφάλισε ρυθμιστική έγκριση από την Κεντρική Τράπεζα του Ελ Σαλβαδόρ για την παροχή υπηρεσιών κρυπτογράφησης στο Ελ Σαλβαδόρ, ως μέρος της πρωτοβουλίας υιοθέτησης Bitcoin.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που κυκλοφόρησε, η Qredo πέρασε με επιτυχία την απαίτηση του κατάλληλου BTC φύλαξης, παρέχει πορτοφόλια Bitcoin, επεξεργάζεται πληρωμές και λειτουργεί ως ανταλλαγή ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων.

Έτσι, εδώ η Qredo πέρασε όλες τις τοπικές και ξένες ρυθμιστικές υποχρεωτικές απαιτήσεις, οι οποίες ήταν απαραίτητες για να αποδειχθεί η φύση της λειτουργίας υπό πλήρη συμμόρφωση.

Το επίσημο ψηφιακό πορτοφόλι Bitcoin του Ελ Σαλβαδόρ Chivo και τα περίπτερα Bitcoin, η Paxos Trust Company, η Paxful και ο επεξεργαστής πληρωμών Bitcoin OpenNode έχουν παρόμοια ρυθμιστική έγκριση για την παροχή υπηρεσιών.

Ο Anthony Foy, διευθύνων σύμβουλος της Qredo, σχολίασε επίσης την επιτυχία της εταιρείας στο Ελ Σαλβαδόρ και είπε ότι θα ενθαρρύνει την εταιρεία να επεκτείνει τις δραστηριότητές της στη Λατινική Αμερική.

«Η απόφαση του BCR ανοίγει την πόρτα σε περαιτέρω ευκαιρίες για το Qredo στο Ελ Σαλβαδόρ και αυξάνει το αποτύπωμά μας στη Λατινική Αμερική — μια περιοχή που πιστεύουμε ότι έχει τεράστιες δυνατότητες για ψηφιακά στοιχεία».

Προς το παρόν, το πορτοφόλι Bitcoin με δυνατότητα δικτύου Bitcoin Chivo εργάζεται συνεχώς υπέρ της πρωτοβουλίας υιοθέτησης Bitcoin στο Ελ Σαλβαδόρ, αλλά ακόμα, τεράστιοι αριθμοί παρόμοιων ειδών βασισμένων υπηρεσιών κινούνται ενεργά προς την αγορά του Ελ Σαλβαδόρ, χάρη στον νόμο περί Bitcoin Ελ Σαλβαδόρ, το οποίο εισήχθη τον Σεπτέμβριο του 2021.

Διαβάστε επίσης: Η ομάδα του έργου Solana θα εισαγάγει ένα νέο σύστημα τελών

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply