Η Emirates Airlines των ΗΑΕ σχεδιάζει να δεχθεί πληρωμές Bitcoin

0
Η Emirates Airlines των ΗΑΕ σχεδιάζει να δεχθεί πληρωμές Bitcoin

Η εθνική αεροπορική εταιρεία των ΗΑΕ επιδιώκει να υιοθετήσει κρυπτογράφηση, NFT & Metaverse για τους πελάτες και τις λειτουργίες του προσωπικού της.

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ) κινούνται συνεχώς προς καλύτερες πολιτικές για να επιτρέψουν στις εταιρείες κρυπτογράφησης να ξεκινήσουν τις καλύτερες και υψηλής ποιότητας δραστηριότητές τους σε περιοχές των ΗΑΕ. Τα τελευταία χρόνια έδειξαν ότι οι κυβερνητικές υπηρεσίες των ΗΑΕ έκαναν τα ακριβή βήματα προς την υιοθέτηση της βιομηχανίας Crypto & blockchain. Και επίσης εταιρείες με επιρροή προσπαθούν να εκμεταλλευτούν αυτή την κατάσταση ως πρώτοι κινητές.

Πρόσφατα, η Emirates, η εθνική αεροπορική εταιρεία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ανακοίνωσε το σχέδιό της να μεταβεί στη βιομηχανία κρυπτογράφησης και blockchain για να παρέχει καλύτερες επιλογές στους πελάτες ως επιλογή, στις υπηρεσίες της.

Ο Adel Ahmed Al-Redha, Chief Operating Officer της Emirates, δήλωσε ότι η εταιρεία εξετάζεται επί του παρόντος να υιοθετήσει το Bitcoin ως επιλογή για τους πελάτες να πληρώσουν για τις υπηρεσίες και επίσης να προσθέσουν NFTs (Μη ανταλλάξιμα tokens) στον ιστότοπο της εταιρείας. ότι οι άνθρωποι μπορούν να ανταλλάσσουν NFT.

Σύμφωνα με την Arabian Travel Market Αναφορές Στις 11 Μαΐου, ο Chief Operating Officer της Emirates δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης ότι η εταιρεία θα προσλάβει ταλέντα κρυπτογράφησης και blockchain στο Ντουμπάι για να δημιουργήσει το προσωπικό της για να αναπτύξει το δικό της σύστημα της εταιρείας για την παρακολούθηση των αναγκών του προσωπικού. Αυτό σημαίνει ξεκάθαρα ότι η Emirates όχι μόνο σχεδιάζει να υιοθετήσει κρυπτονομίσματα, αλλά θα χρησιμοποιήσει τα αδιάψευστα συστήματα υψηλής ταχύτητας δεδομένων που βασίζονται σε πληροφορίες, που βασίζονται στην τεχνολογία blockchain.

Ο Al-Redha είπε:

«Τα NFT και το metaverse είναι δύο διαφορετικές εφαρμογές και προσεγγίσεις…..(..)…..η αεροπορική εταιρεία θα εξετάσει τη χρήση του blockchain για να εντοπίσει επίσης αρχεία αεροπλάνων».

Η εταιρεία θα αναπτύξει επίσης το Metaverse της για να χρησιμοποιεί τεχνολογία υψηλού επιπέδου που βασίζεται στην εικονική πραγματικότητα για να φέρει την εταιρεία “λειτουργία, εκπαίδευση, πωλήσεις στον ιστότοπο ή πλήρης εμπειρία — σε μια εφαρμογή τύπου metaverse, αλλά το πιο σημαντικό να γίνει διαδραστική».

Όταν ο Al-Redha ρωτήθηκε για την οικονομική υγεία της Emirates, τότε είπε ότι τώρα αναρρώνουν λόγω της αύξησης του αριθμού των επιβατών. Ωστόσο, οι αξιωματικοί παραδέχθηκαν ότι αντιμετωπίζουν την έλλειψη προσβασιμότητας στους πόρους σε όλο το δίκτυο ως σημαντικό ζήτημα, αλλά και πάλι βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση από άλλες χώρες.

Διαβάστε επίσης: Υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Η αποκαθήλωση σταθερών νομισμάτων δεν ενέχει κίνδυνο για τη χρηματοπιστωτική σταθερότητα

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply