Η Esco Property Group λανσάρει λύση στο χέρι για επενδύσεις κρυπτογράφησης σε ακίνητα

0
Η Esco Property Group λανσάρει λύση στο χέρι για επενδύσεις κρυπτογράφησης σε ακίνητα

Τενερίφη, Ισπανία, 7 Μαΐου 2022, Chainwire

Μετά από μερικά χρόνια γεμάτα με ένταση που προκάλεσε η πανδημία COVID-19, η αντίδραση του κόσμου σε αυτήν και οι αγώνες της παγκόσμιας οικονομίας να επανέλθει σε τροχιά, οι άνθρωποι αρχίζουν να θυμούνται ξανά πώς είναι να είσαι φυσιολογικός.

Η ανάγκη να βρείτε ισχυρές επενδύσεις για την οικονομική σας ευημερία και η επιθυμία να έχετε ένα μέρος για να «ξεφύγετε από όλα» δεν ήταν ποτέ πιο σημαντικές από ό,τι είναι τώρα.

Για επενδυτές που είναι αρκετά γνώστες ώστε να έχουν μπει στην αγορά κρυπτονομισμάτων, έχουν αξιοσημείωτη αξία στα χαρτοφυλάκιά τους και θέλουν να τη μεταφράσουν σε δίκαιες, απτές μακροπρόθεσμες επενδύσεις.

Εάν τα παραπάνω περιγράφουν την κατάστασή σας, πιστεύουμε ότι δεν υπήρξε ποτέ καλύτερη στιγμή για να επενδύσετε σε εξωτικά ακίνητα διακοπών, όπως πολυτελείς βίλες στα ισπανικά νησιά Ίμπιζα, Τενερίφη και Πάλμα ντε Μαγιόρκα. Ο φόβος για τον COVID-19 έχει απομονωμένες τοποθεσίες με υψηλή ζήτηση και η Esco Crypto Estate συνδυάζει αυτό το καυτό επενδυτικό ακίνητο με το πιο καυτό χρηματοοικονομικό περιουσιακό στοιχείο στις σημερινές αγορές – το κρυπτονόμισμα.

Esco Property Group αποδέχεται Bitcoins ως πληρωμή για όλες τις συναλλαγές ακινήτων και είναι μια εταιρεία διαχείρισης all-inclusive από καλώδιο σε σύρμα, ανώτερη από πρακτορεία που ασχολούνται μόνο με συμβουλευτικές υπηρεσίες ακίνητης περιουσίας ή παρέχουν καταχωρίσεις ακινήτων σε όλο τον κόσμο.

Αυτή δεν είναι μια υπηρεσία όπου οι χρήστες πρέπει συνεχώς να ανεβάζουν ένα άλλο έγγραφο, να κάνουν άλλη μια τηλεφωνική κλήση και να νιώθουν συνεχώς ότι πρέπει να κάνουν όλη τη δουλειά. Αντίθετα, το Esco είναι μια λειτουργία με το κλειδί στο χέρι που μπορεί να χειριστεί τις ανάγκες των χρηστών από άκρη σε άκρη, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχούν για το ακίνητο που θα αγοράσουν και τι θέλουν να κάνουν με αυτό αφού το αποκτήσετε.

Η ομάδα είναι νομικά έμπειρη και διαπρέπει στο να καταγράφει τις μυριάδες λεπτότητες που σχετίζονται με την απόκτηση ακινήτων, ιδιαίτερα όταν ασχολείται με διεθνείς συναλλαγές.

Σχετικά με την Esco Propery Group

Το απόρρητο και η εμπιστευτικότητα είναι βασικοί σύνδεσμοι για τους κατόχους κρυπτονομισμάτων και τηρούμε αυτές τις δύο ιδιότητες με την ίδια υψηλή εκτίμηση για τους πελάτες μας. Η χρήση κρυπτονομισμάτων για την αγορά ακίνητης περιουσίας αποφεύγει να χρειάζεται να κολλήσετε το χρηματοοικονομικό σας χαρτοφυλάκιο με ανεπιθύμητη γραφειοκρατία και πρωτόκολλο συμμόρφωσης. Χρησιμοποιώντας τις συνδέσεις μας στον τομέα διαχείρισης επενδύσεων στην Αυστραλία και την Αγγλία, η Esco Crypto Estate μπορεί να μετατρέψει τα κρυπτονομίσματα σας σε κορυφαίες πολυτελείς βίλες και άλλες εκμεταλλεύσεις ακινήτων στις πιο επιθυμητές τοποθεσίες στη Γη.

Επαφές

κύριος

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply