Η Everdome θα εκτοξεύσει την αποστολή στον Άρη από τη Hatta των ΗΑΕ

0
Η Everdome θα εκτοξεύσει την αποστολή στον Άρη από τη Hatta των ΗΑΕ

Ντουμπάι, ΗΑΕ, 25 Φεβρουαρίου 2022, Chainwire

Εμβληματικός τουριστικός προορισμός του Ντουμπάι που επιλέχθηκε για τη Φάση 1 του ταξιδιού του Everdome στη Γη.

Everdomeτο πιο υπερρεαλιστικό μετασύμπαντο, ανακοίνωσε ότι ο τόπος εκτόξευσης της αποστολής θα είναι στην εκπληκτική ορεινή περιοχή Hatta στο Ντουμπάι των ΗΑΕ. Πλάνα που κυκλοφόρησε πρόσφατα δίνει στους χρήστες μια γεύση για το τι πρόκειται να ακολουθήσει, εξερευνώντας τις αίθουσες αναπαραγωγής και εκτόξευσης με εκτεταμένη θέα στον ιστότοπο εκκίνησης που ζωντανεύει το παιχνίδι Unreal Engine 5.

Το Everdome πρόκειται να ξεκινήσει σε τρεις φάσεις μέσα στο 2022, θα μεταφέρει τους χρήστες σε ένα ταξίδι από τον πλανήτη Γη στον Άρη. Η Φάση 1 περιλαμβάνει τη φάση πριν από την εκτόξευση, που ορίζεται στη Hatta, κατά την οποία οι χρήστες μπορούν να εξερευνήσουν την αίθουσα εκτόξευσης και να μάθουν περισσότερα για την εξερεύνηση του διαστήματος και το ταξίδι που θα ακολουθήσει. Οι φάσεις 2 και 3 συνεχίζουν το ταξίδι του Everdome, από την εκτόξευση της αποστολής και τη ζωή στο σκάφος, μέχρι την προσγείωση και την εγκατάσταση στον Άρη.

Η επιλογή του Ντουμπάι, ενός από τους πιο εμβληματικούς τουριστικούς προορισμούς στον κόσμο, ως τόπος εκτόξευσης αποτελεί μέρος της φιλοδοξίας του Everdome να προωθήσει τη μαζική υιοθέτηση μετατροπών δημιουργώντας ένα παιχνίδι προσβάσιμο και κατανοητό.

Ο Rob Gryn, Διευθύνων Σύμβουλος και Ιδρυτής των Everdome and Metahero, δήλωσε: «Στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε το μετασύμπαν στο κοινό με τρόπο που να είναι κατανοητό από όλους. Λαμβάνουμε εσκεμμένες αποφάσεις για να ανοίξουμε την πύλη μετασύνδεσης όσο το δυνατόν ευρύτερα, καταργώντας όσους περισσότερους περιορισμούς προσβασιμότητας μπορούμε. Ένας τρόπος για να το κάνουμε αυτό είναι να ορίσουμε τη φάση εκτόξευσης στην περιοχή Hatta του Ντουμπάι. Ως παγκόσμιο ορόσημο για τον τουρισμό, την καινοτομία και την εξερεύνηση του διαστήματος, το Ντουμπάι ήταν μια φυσική επιλογή για τη Φάση 1 του Everdome.

Εκτός από τη δημιουργία ενός υπερ-εμβυθιστικού – και δωρεάν παιχνιδιού – κόσμου για τους χρήστες, το Everdome δημιουργεί εξαιρετικά αποτελεσματικούς αλλά προσβάσιμους δρόμους για τη διαφήμιση metaverse. Η Φάση 1 παρέχει μια σταθερή εισαγωγική πλατφόρμα για επωνυμίες και εταιρείες που επιθυμούν να επεκτείνουν την δέσμευση των καταναλωτών τους στη σφαίρα του metaverse, μέσω της αίθουσας εκκίνησης του Everdome.

«Η διαφήμιση στο μετασύμπαντο παρέχει την ευκαιρία για ένα ακόμη βαθύτερο επίπεδο σύνδεσης με τους σημερινούς και δυνητικούς καταναλωτές», πρόσθεσε ο Gryn. “Αυτό είναι το επόμενο σύνορο της αφοσίωσης των πελατών και δεν υπάρχει χρόνος σαν το παρόν για να αρχίσετε να διακλαδίζεστε στο μετασύμπαν.”

Χτισμένο στο Unreal Engine 5, το Everdome θα προσφέρει μια κομψή εκτεταμένη εμπειρία στον πραγματικό κόσμο – αντλώντας από τα ταλέντα και το όραμα διάσημων καλλιτεχνών concept, δημιουργών παιχνιδιών, σχεδιαστών 3D, ειδικών του Hollywood VFX, επαγγελματιών αστικού σχεδιασμού, μιας ομάδας ανάπτυξης που προσφέρει γραφικά και εφέ για περισσότερο από μια δεκαετία, και μια ομάδα μάρκετινγκ που έχει ήδη βρει όρια επιτυχίας σε πολλούς κλάδους.

Σχετικά με το Everdome

Το Everdome στοχεύει να δημιουργήσει το πιο υπερρεαλιστικό μετασύμπαντο που θα φέρει κοντά επωνυμίες και ανθρώπους – όλα αυτά με σκοπό τη δημιουργία της πιο ρεαλιστικής εμπειρίας web3. Μέσω της δημιουργίας και της διευκόλυνσης των NFT, των πωλήσεων γης, των αγορών και των avatar της υψηλότερης ποιότητας στην αγορά, το Everdome θα καθορίσει τη ζωή στον εικονικό κόσμο, παρέχοντας ένα μέρος για επωνυμίες και άτομα να αλληλεπιδρούν με την υψηλότερη δυνατή ποιότητα. Για να μάθετε περισσότερα για το Everdome, επισκεφτείτε everdome.io.

Επαφές

Επικοινωνία Τύπου ΗΠΑ

Επικοινωνία Τύπου Μέσης Ανατολής

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply