Η Fidelity επιδιώκει να παρέχει σχέδιο εξοικονόμησης Bitcoin συνταξιοδότησης: Αναφορά

0
Η Fidelity επιδιώκει να παρέχει σχέδιο εξοικονόμησης Bitcoin συνταξιοδότησης: Αναφορά

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Fidelity Investment εργάζεται για να προσφέρει στους εργοδότες μια προσφορά για την παροχή σχεδίων κατανομής εξοικονόμησης Bitcoin.

Το Bitcoin συμπλήρωσε περίπου 13 χρόνια στον κόσμο του Διαδικτύου και τώρα δεν υπάρχουν άλλα ερωτήματα σχετικά με την αποκεντρωμένη φύση του δικτύου Bitcoin, όπου μπορούμε να εμπιστευόμαστε τυφλά το δίκτυο blockchain του Bitcoin. Σχεδόν κάθε άτομο σε αυτόν τον κόσμο γνωρίζει το Bitcoin. Τώρα το bitcoin κινείται προς νέες περιπτώσεις χρήσης, παράλληλα με τα μέσα εμπορίου και πληρωμής.

Στις 26 Απριλίου, η Wall Street Journal δημοσίευσε ένα κανω ΑΝΑΦΟΡΑ και σημείωσε ότι η Fidelity εργάζεται για να παρέχει “Αποταμιευτές συνταξιοδότησης για να βάλουν το Bitcoin σε λογαριασμούς 401(k)”.

Σύμφωνα με την έκθεση, εάν οι επενδύσεις Fidelity λάβουν έγκριση από τους εργοδότες, τότε θα παρέχει στους κατόχους λογαριασμών εξοικονόμησης συνταξιοδοτικών κεφαλαίων για να κατανείμουν κεφάλαια σε Bitcoin έως και 20%.

Ο επικεφαλής των προσφορών και πλατφορμών συνταξιοδότησης στο χώρο εργασίας της Fidelity Investments, Ντέιβ Γκρέι, δήλωσε ότι το σχέδιο εξοικονόμησης κεφαλαίων συνταξιοδότησης Bitcoin προήλθε λόγω της τεράστιας ζήτησης από τους πελάτες.

«Αρχίσαμε να ακούμε ένα αυξανόμενο ενδιαφέρον από τους χορηγούς σχεδίων, οργανικά, για το πώς το Bitcoin ή πώς θα μπορούσαν να προσφερθούν ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία σε ένα πρόγραμμα συνταξιοδότησης. Αναμένουμε πλήρως ότι τα κρυπτονομίσματα θα διαμορφώσουν τον τρόπο με τον οποίο οι μελλοντικές γενιές σκέφτονται να επενδύσουν βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα».

Ο Dave δήλωσε επίσης ότι το πρόγραμμα συνταξιοδοτικών ταμείων της Fidelity θα περιλαμβάνει επίσης ορισμένα κορυφαία κρυπτονομίσματα, σύμφωνα με τη ζήτηση των πελατών.

Προς το παρόν, οι επενδύσεις Fidelity διαχειρίζονταν περιουσιακά στοιχεία αξίας περίπου 4 τρισεκατομμυρίων δολαρίων και επίσης έγινε πρώιμος υιοθέτης κρυπτονομισμάτων. Το 2018, η Fidelity κυκλοφόρησε τον βραχίονα ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων για να επικεντρωθεί σε περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης.

Τώρα οι ειδικοί εξετάζουν την προηγούμενη δήλωση που πέρασε η Αμερικανίδα γερουσιαστής Cynthia Lummis από το Ουαϊόμινγκ, όπου πρότεινε στους ανθρώπους να κάνουν κάποιες επενδύσεις στο Bitcoin ως συνταξιοδοτικό ταμείο. Επίσης, κρατά σφιχτά λίγο Bitcoin και επίσης εργάζεται για να φέρει νομοθεσία φιλική προς τα κρυπτογράφηση.

Διαβάστε επίσης: Ο ιδρυτής της Cardano περιμένει να δει το Twitter υπό την ηγεσία του Έλον Μασκ

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply