Η Mintable λανσάρει τη βιομηχανία που αλλάζει την υπηρεσία κοπής χωρίς αέριο στο Ethereum

0
Η Mintable λανσάρει τη βιομηχανία που αλλάζει την υπηρεσία κοπής χωρίς αέριο στο Ethereum

Σιγκαπούρη, Σιγκαπούρη, 27 Απριλίου 2022, Chainwire

Η πιο πρόσφατη υπηρεσία προσαρμοσμένη στις επιχειρήσεις από την Mintable είναι ένα προϊόν κοπής χωρίς αέριο που ονομάζεται Mintology.

Η Mintable είναι μια εταιρεία τεχνολογίας που παρέχει NFT ως μέρος των υπηρεσιών της. Η Mintable είναι ενθουσιασμένη που παρουσιάζει τη νέα της εφαρμογή που επιτρέπει την κοπή NFT χωρίς χρέωση αερίου. Η τεχνολογία ονομάζεται Mintology και οι καταναλωτές μπορούν να τη χρησιμοποιήσουν για την κοπή NFT για λόγους πίστης, προώθησης πωλήσεων και επωνυμίας.

Ως το πρώτο API κοπής χωρίς αέριο στον κόσμο, το Mintology σχεδιάστηκε το 2018 και προσφέρει μια πλήρη σειρά υπηρεσιών λύσεων που βασίζονται σε NFT. Με αυτήν την τεχνολογία, είναι δυνατό για τις επιχειρήσεις να κόψουν χιλιάδες μάρκες ERC-721 στο κεντρικό δίκτυο Ethereum αμέσως χωρίς καμία περιβαλλοντική επίπτωση. Για να ξεκινήσετε τη κοπή με τη Mintology, υπάρχουν τρία βήματα:

  1. Δημιουργία λογαριασμού
  2. Επιλέξτε ένα σχέδιο
  3. Συνδέστε το API και το νομισματοκοπείο

«Η Mintology τροφοδοτείται από την Mintable, ένα κορυφαίο NFT Marketplace μαζικής αγοράς με παγκόσμια παρουσία. Υποστηριζόμαστε από εξαιρετικά επιφανή και αξιοσέβαστα άτομα, συμπεριλαμβανομένων ηγετών του κλάδου στο λογισμικό και την τεχνολογία, τις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και τις τραπεζικές εργασίες, τα επιχειρηματικά κεφάλαια, το blockchain και τον κινηματογράφο και τις τέχνες». Λέει ο Γενικός Διευθυντής Μιντολογίας Ιάσονας Σαρριά-Σώλης. «Επιπλέον, έχουμε μια σταθερή σειρά θεσμικών επενδυτών που υποστηρίζουν την ταχεία ανάπτυξη της εταιρείας μας, λόγω της τεράστιας ζήτησης για τις επιχειρηματικές υπηρεσίες μας».

Η Mintology προσφέρει κορυφαία εργαλεία και υπηρεσίες για να επιτρέψει στις επιχειρήσεις να εξορθολογίσουν τη στρατηγική NFT αποφεύγοντας τα τέλη φυσικού αερίου. Η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν προσαρμοσμένες σελίδες στο Mintable.com όπου μπορούν να ξεκινήσουν την καμπάνια τους NFT. Παρέχει επίσης στις επιχειρήσεις Έξυπνα Συμβόλαια για εύκολη διαχείριση συμβολαίων.

Η Mintology παρέχει επεκτάσιμες λύσεις για παρτίδες, μεμονωμένες ή κοπή κατά παραγγελία. Η εργασία με την εφαρμογή δεν απαιτεί γνώσεις κωδικοποίησης και παρέχει πρόσβαση σε ισχυρά εργαλεία ανάλυσης για την υποστήριξη μιας καμπάνιας NFT.

Μέσω της Mintology, οι επιχειρήσεις μπορούν να προσφέρουν στους πελάτες τους μια σειρά από επιλογές πληρωμής, όπως PayPal, πιστωτική κάρτα, ακόμη και μεθόδους πληρωμής με κρυπτογράφηση. Η εταιρεία είναι περήφανη που παρέχει προσιτές τιμές που είναι 90+% φθηνότερες από τις παραδοσιακές επιλογές κοπής.

Μόλις η επιχείρηση λανσάρει τη συλλογή NFT, γίνεται αμέσως διαθέσιμη στο Mintable.com. Εκτός από την κοπή χωρίς αέριο σε κρυπτονομίσματα Ethereum, η Mintology προσφέρει πορτοφόλια φύλαξης και μια πλήρως προσαρμόσιμη αγορά.

Η Mintology στοχεύει να ενδυναμώσει τις επιχειρήσεις μέσω της προσβάσιμης υπηρεσίας κοπής και των λύσεων από άκρο σε άκρο για εφαρμογές που βασίζονται σε NFT. Ειδικεύεται στην παροχή οικονομικών μεθόδων για την ανάπτυξη στρατηγικών NFT που έχουν σχεδιαστεί από ειδικούς προγραμματιστές. Η Mintable έχει αφοσιωμένους διαχειριστές εξυπηρέτησης πελατών για να υποστηρίξει τους χρήστες στην κατανόηση του ισχυρού API κοπής χωρίς αέριο της εταιρείας με ένα κλικ.

Η Mintable λέει ότι οι τεχνολογικές της υπηρεσίες Mintology είναι επί του παρόντος διαθέσιμες σε πάνω από 100 εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Το Φεστιβάλ Fintech της Σιγκαπούρης δημιούργησε 500 NFT χρησιμοποιώντας τη λειτουργία κοπής χωρίς αέριο της Mintology για να ενθαρρύνει το κοινό να αγοράσει εισιτήρια εκ των προτέρων.

Η χαμηλή τιμολόγηση της εταιρείας αντανακλά την έλλειψη τελών φυσικού αερίου για την κοπή μέσω Mintology. Για την τιμολόγηση pay-as-you-go (PAYG), οι επιχειρήσεις μπορούν να αναμένουν να πληρώσουν 2 $ ανά νομισματοκοπείο. Αυτή η επιλογή είναι η καλύτερη για όσους δεν σκοπεύουν να κοπούν τακτικά και να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία ως εφάπαξ. Ωστόσο, όσοι κοπούν συχνά είναι πιο πιθανό να επωφεληθούν από τη μηνιαία ή ετήσια συνδρομητική υπηρεσία της εταιρείας, πληρώνοντας σχεδόν 1 $ ανά νομισματοκοπείο. Οι ετήσιες συνδρομές που καταβάλλονται εκ των προτέρων λαμβάνουν επιπλέον έκπτωση.

Τα διαθέσιμα προγράμματα συνδρομής περιλαμβάνουν το Tier 1, το Tier 2 και το Tier 3. Υπάρχει επίσης μια προσαρμοσμένη επιλογή προγράμματος διαθέσιμη στον ιστότοπο Mintology της Mintable. Η τιμολόγηση του Tier 1 είναι 1000 $ ανά μήνα για έως και 500 NFT μηνιαίως στο Ethereum. Το Tier 2 είναι 4500 $ για έως και 2500 NFT μηνιαίως. Το Tier 3 είναι 7500 $ για 5000 NFT ανά μήνα.

Όλα τα προσαρμοσμένα σχέδια κοπής NFT πρέπει να συζητούν όλα τα προσαρμοσμένα σχέδια με την ομάδα πωλήσεων της εταιρείας. Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να εξερευνήσουν αυτές τις επιλογές μπορούν να επισκεφθούν Ιστοσελίδα Mintology by Mintable ή επικοινωνήστε με την ομάδα πωλήσεων. Είναι διαθέσιμα μέσω email στη διεύθυνση [email protected] ή συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα.

Σχετικά με το Mintable

Η Mintable τροφοδοτείται από τη Mintology, μια από τις κορυφαίες αγορές NFT και καινοτόμους στον χώρο του NFT. Η Mintable πρωτοστάτησε στην παγκόσμια τεχνολογία κοπής γυαλιών στο Ethereum, εξοικονομώντας από τις εταιρείες εκατομμύρια δολάρια σε τέλη φυσικού αερίου.

Ιδρύθηκε το 2018 με την παγκόσμια έδρα μας στη Σιγκαπούρη. Η Mintable υποστηρίζεται από κορυφαίους επενδυτές και συνεργάτες, συμπεριλαμβανομένων των Mastercard, Ripple, Mark Cuban και Marc Benioff.

Επαφές

Γενικός διευθυντής

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply