Η Nomics & Nexo παρουσιάζει τα 1α ετήσια βραβεία Nommies

3
Η Nomics & Nexo παρουσιάζει τα 1α ετήσια βραβεία Nommies

Nomics.com & Nexo είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουν τα Nommies 2021, μια γιορτή των κορυφαίων προϊόντων και υπηρεσιών στον τομέα της κρυπτογράφησης.

Το Bitcoin (BTC) έχει φτάσει σε ιστορικά υψηλά. Το Ethereum (ETH) εργάζεται σκληρά στο Eth2. Τι καλύτερο χρόνο για τα Nommies, την πρώτη ετήσια γιορτή μας για τα κορυφαία προϊόντα κρυπτογράφησης!

Αλγοριθμικές κατατάξεις προϊόντων κρυπτογράφησης

Πέρυσι συνεργαστήκαμε Nexo (NEXO), κορυφαίος πάροχος δανείων με υποστήριξη κρυπτογράφησης, για την προώθηση της διαφάνειας και του επαγγελματισμού στον χώρο, λανσάροντας τις πρώτες κατατάξεις προϊόντων και υπηρεσιών κρυπτογράφησης που βασίζονται σε αλγό.

Από τότε, έχουμε διατηρήσει ταξινομήσεις σε πραγματικό χρόνο για περισσότερες από 20 κατηγορίες προϊόντων. Η κατάταξη βασίζεται στις βαθμολογίες φήμης των προϊόντων, τις οποίες προσεγγίζει ο αλγόριθμός μας από πηγές όπως συνδέσμους παραπομπής, ιστότοπους ειδήσεων, tweets και αναφορές στο Reddit. Υπάρχει ένας οδηγός αγοραστή για κάθε κατηγορία στην Κατάταξη προϊόντων Best-in-Crypto της Nomics.

Το καλύτερο στο Crypto, ανά κατηγορία

Πολλοί από τους φετινούς νικητές είναι γνωστές και αξιοσέβαστες μάρκες, αλλά υπάρχουν πολλά που πρέπει να ανακαλύψετε. Κατατάσσουμε τα πάντα, από γνωστά προϊόντα που εστιάζουν στον καταναλωτή, όπως πορτοφόλια υλικού κρυπτογράφησης και χρεωστικές κάρτες μέχρι γραφεία OTC κρυπτονομισμάτων, εταιρείες επιτήρησης blockchain και παρόχους υλικού εξόρυξης κρυπτονομισμάτων.

Σήμερα, ξεκινάμε τα Nommies με τους ακόλουθους νικητές από την κατηγορία πορτοφολιών μας:

Θα ανακοινώσουμε τους υπόλοιπους νικητές τις επόμενες τρεις εβδομάδες.

Και τώρα χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση, τα κορυφαία προϊόντα και υπηρεσίες για HODLing, δαπάνες, συναλλαγές, ανάλυση, εξόρυξη και εκμάθηση κρυπτογράφησης. Κυρίες και κύριοι, τα Nommies 2021.

Πορτοφόλια κρυπτονομισμάτων

Είτε είστε ενεργός έμπορος κρυπτονομισμάτων είτε μακροπρόθεσμος HODLer, χρειάζεστε ένα πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων. Αυτοί είναι οι νικητές ανάμεσα στους διάφορους τύπους πορτοφολιών που διατίθενται:

Από το 2011, Blockchain.com έχει δημιουργήσει σχεδόν 50 εκατομμύρια πορτοφόλια, καθιστώντας το μια από τις πιο δημοφιλείς λύσεις αποθήκευσης κρυπτογράφησης. Πράγματι, το πορτοφόλι Blockchain.com εμπιστεύονται τόσο μεμονωμένοι όσο και θεσμικοί πελάτες σε περισσότερες από 140 χώρες.

metamask - κορυφαίο πορτοφόλι defi σε κρυπτογράφηση

MetaMask είναι ένα πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων και γέφυρα στον αποκεντρωμένο ιστό. Οι χρήστες μπορούν να αποθηκεύουν και να διαχειρίζονται κρυπτοστοιχεία όπως Ether, tokens ERC20 και συλλεκτικά αντικείμενα ERC721 ενώ έχουν πρόσβαση σε Ethereum DApps από τα προγράμματα περιήγησής τους στον ιστό – χωρίς να εκτελούν έναν πλήρη κόμβο Ethereum.

bluewallet - κορυφαίο πορτοφόλι lightning σε κρυπτογράφηση

Bluewallet είναι μια προεπιλεγμένη λύση που σας βοηθά να επωφεληθείτε από τα φιλοξενούμενα πορτοφόλια Lightning. Εκτός από αυτό, σας επιτρέπει να συνδέσετε τον δικό σας κόμβο και να αναλάβετε τον πλήρη έλεγχο των κεφαλαίων σας.

ledger - κορυφαίο πορτοφόλι υλικού σε κρυπτογράφηση

Ιδρύθηκε το 2014, Καθολικό παράγει μερικά από τα πιο δημοφιλή πορτοφόλια υλικού κρυπτογράφησης. Αυτές οι συσκευές είναι γνωστές ως φιλικές προς τον χρήστη και υποστηρίζουν επί του παρόντος περισσότερα από 1.250 κρυπτονομίσματα.

Podcasts

unchained - κορυφαίο podcast σε κρυπτογράφηση

Αδέσμευτο είναι ένα εβδομαδιαίο podcast διάρκειας μιας ώρας που βουτάει βαθιά σε θέματα κρυπτονομισμάτων και blockchain. Το podcast φιλοξενείται από τη Laura Shin, πρώην αρχισυντάκτρια στο Forbes, και προσφέρει ενδιαφέρουσες πληροφορίες από τους ανθρώπους που χτίζουν το αποκεντρωμένο διαδίκτυο του αύριο. Το Unchained θεωρείται ένα από τα πιο δημοφιλή και ενδιαφέροντα podcast που σχετίζονται με κρυπτονομίσματα που είναι διαθέσιμα.

Πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες

Κάρτα coinbase - κορυφαία χρεωστική και πιστωτική κάρτα σε κρυπτογράφηση

Coinbase, ένα από τα κορυφαία ανταλλακτήρια κρυπτογράφησης στον κόσμο, προσφέρει επίσης χρεωστική κάρτα Visa. Η κάρτα Coinbase χρηματοδοτείται από τα υπόλοιπα των κατόχων της και παρέχει έναν γρήγορο και εύκολο τρόπο να ξοδέψετε κρυπτονομίσματα σε όλο τον κόσμο. Σύμφωνα με την Coinbase, η κάρτα της κάνει την κρυπτογράφηση εξίσου χρήσιμη όσο και τα χρήματα στην τράπεζα, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εκατομμύρια τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο.

Φορολογικές Υπηρεσίες

Cointracking - κορυφαία φορολογική υπηρεσία στην κρυπτογράφηση

CoinTracking βοηθά με τους φόρους για τη φορολογική δήλωση συναλλαγών Bitcoin και altcoin και φορολογητέες εκδηλώσεις. Η πλατφόρμα υποστηρίζει περισσότερες από 12 φορολογικές μεθόδους, συμπεριλαμβανομένων των FIFO, LIFO, AVCO και άλλων. Εκτός από αυτό, η πλατφόρμα CoinTracking λειτουργεί επίσης ως εργαλείο ανάλυσης συναλλαγών που δημιουργεί αναφορές σε πραγματικό χρόνο για τα κέρδη και τις ζημίες, την αξία των νομισμάτων σας, τα πραγματοποιηθέντα και μη πραγματοποιηθέντα κέρδη και πολλά άλλα.

Λύσεις Επιμέλειας

bitgo - κορυφαία λύση φύλαξης σε κρυπτογράφηση

BitGo θεωρείται ο κορυφαίος πάροχος λύσεων επιμέλειας σε θεσμικούς πελάτες. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2010 από τον Mike Belshe, πρώην μηχανικό και επιχειρηματία της Google. Το 2018, η BitGo έγινε εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών με την έναρξη της BitGo Trust Company, του πρώτου πιστοποιημένου θεματοφύλακα που δημιουργήθηκε ειδικά για την αποθήκευση ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων. Το BitGo συνέβαλε στην επίλυση του προβλήματος με την έλλειψη διαφάνειας και σταθερότητας στη βιομηχανία κρυπτονομισμάτων, η οποία, εκείνη την εποχή, εμπόδιζε τους θεσμικούς επενδυτές να εισέλθουν στη θέση.

Ιστοσελίδες ειδήσεων

coindesk - κορυφαίος ειδησεογραφικός ιστότοπος στην κρυπτογράφηση

Εάν είστε εξοικειωμένοι με τον χώρο κρυπτογράφησης, δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχετε διαβάσει κάτι από αυτό CoinDesk. Η πλατφόρμα πολυμέσων είναι μεταξύ των κορυφαίων στον τομέα και ένας από τους κορυφαίους ιστότοπους ειδήσεων για την τεχνολογία blockchain και τα κρυπτονομίσματα, προσεγγίζοντας εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως μέσω του ιστότοπού της, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, των ενημερωτικών δελτίων, των podcast, των βίντεο, της έρευνας και των ζωντανών εκδηλώσεων.

Εκδηλώσεις

συναίνεση - κορυφαίο γεγονός στο crypto

Από την έναρξή του το 2015, το Ομοφωνία Το συνέδριο έχει γίνει το σημείο αναφοράς για ποιοτικές εκδηλώσεις blockchain και κρυπτονομισμάτων παγκοσμίως. Διοργανωμένο από την CoinDesk, το συνέδριο Consensus είναι ένα μέρος όπου η βιομηχανία μπορεί να συζητήσει και να μοιραστεί νέα ευρήματα και καινοτόμες ανακαλύψεις στον κόσμο των τεχνολογιών blockchain και των ψηφιακών στοιχείων.

Γραφεία OTC

genesis trading - κορυφαίο γραφείο otc σε κρυπτογράφηση

Genesis Trading είναι μια εξωχρηματιστηριακή πλατφόρμα συναλλαγών ψηφιακών νομισμάτων που εξυπηρετεί τις ανάγκες θεσμικών αγοραστών και πωλητών. Παρέχει πρόσβαση σε ρευστότητα μεγέθους μπλοκ σε άτομα ή ιδρύματα υψηλής καθαρής αξίας που επιθυμούν να αγοράσουν ή να πουλήσουν κρυπτονομίσματα. Η Genesis διευκολύνει τις συναλλαγές μη ρευστοποιήσιμων περιουσιακών στοιχείων για περισσότερα από 10 χρόνια και σήμερα, ο πάροχος υπηρεσιών είναι ένας από τους ηγέτες στον κλάδο και μεταξύ των πιο δημοφιλών εξωχρηματιστηριακών γραφείων.

Ταμεία VC

ομάδα ψηφιακών νομισμάτων - κορυφαίο κεφάλαιο vc σε κρυπτογράφηση

DCG, με επικεφαλής τον Barry Silbert, περιγράφουν τους εαυτούς τους ως στρατηγικούς επενδυτές και όχι ως venture fund. Η εταιρεία δηλώνει ότι κύριος στόχος της είναι η δημιουργία και η υποστήριξη του μεγαλύτερου χαρτοφυλακίου επενδύσεων σε αρχικό στάδιο στο ψηφιακό νόμισμα και το οικοσύστημα blockchain. Το στρατηγικό επενδυτικό ταμείο στοχεύει στην υποστήριξη των καλύτερων ιδεών στις αγορές-στόχους του παρέχοντας κεφάλαια μέσω του κύκλου ζωής μιας εταιρείας, συνδέοντας τις ιδρυτικές ομάδες με το ευρύ δίκτυό του και χρησιμοποιώντας τη συλλογική του γνώση και γνώσεις για να βοηθήσει τις εταιρείες να αναπτυχθούν και να κλιμακωθούν.

Πισίνες εξόρυξης

genesis mining - κορυφαία πισίνα εξόρυξης σε κρυπτογράφηση

Genesis Mining είναι από τους παλαιότερους, πιο αξιόπιστους και καθιερωμένους παρόχους hashpower στον κόσμο. Η ιστορία του ξεκίνησε στα τέλη του 2013, όταν οι ιδρυτές της εταιρείας συναντήθηκαν κατά τη διάρκεια διαπραγμάτευσης Bitcoin. Από την ίδρυσή της, η εταιρεία έχει πραγματοποιήσει πάνω από 100 εκατομμύρια συναλλαγές. Το Genesis Mining εξυπηρετεί περισσότερους από 2 εκατομμύρια πελάτες από 100 διαφορετικές χώρες.

Πάροχοι υλικού εξόρυξης

bitmain - κορυφαίος πάροχος υλικού εξόρυξης σε κρυπτογράφηση

Bitmain θεωρείται μεταξύ των κορυφαίων στη βιομηχανία εξόρυξης κρυπτονομισμάτων. Η εταιρεία ειδικεύεται στην παραγωγή υπερσύγχρονου υλικού υπερυπολογιστών για εφαρμογές blockchain και τεχνητής νοημοσύνης και διαθέτει ένα πλούσιο χαρτοφυλάκιο προϊόντων που περιλαμβάνει τσιπ, διακομιστές, λύσεις cloud και πλήρεις διαμορφώσεις ASIC. Η Bitmain ιδρύθηκε το 2013 στο Πεκίνο. Σήμερα, διαθέτει κέντρα έρευνας και ανάπτυξης στο Χονγκ Κονγκ, τη Σιγκαπούρη και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία του κλάδου, τα ASIC της Bitmain αντιπροσωπεύουν το 75% του παγκόσμιου μεριδίου αγοράς.

Index Funds

bitwise 10 - κορυφαίο ταμείο δείκτη σε κρυπτογράφηση

ο Bitwise 10 Crypto Index Fund παρακολουθεί τα κρυπτονομίσματα στον Bitwise 10 Large Cap Crypto Index (BITX), ένα καλάθι με τα 10 κρυπτονομίσματα με τη μεγαλύτερη αξία, ελέγχονται και παρακολουθούνται για συγκεκριμένους κινδύνους, σταθμισμένα με βάση την κεφαλαιοποίηση της αγοράς και επανεξισορροπούνται σε μηνιαία βάση. Η Bitwise, η οποία ιδρύθηκε το 2017, θεωρείται κορυφαίος πάροχος επενδυτικών υπηρεσιών κεφαλαίων ευρετηρίου κρυπτογράφησης.

Hedge Funds

polychain capital - κορυφαίο hedge fund σε κρυπτογράφηση

Ιδρύθηκε το 2016, Polychain Capital είναι μια εταιρεία διαχείρισης επενδύσεων με βάση τα κρυπτονομίσματα που εδρεύει στις ΗΠΑ και θεωρείται το κορυφαίο hedge fund ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων στον κόσμο. Με έδρα το Σαν Φρανσίσκο, η εταιρεία διαχειρίζεται ενεργά και επενδύει σε παγκόσμια περιουσιακά στοιχεία blockchain για να επιτύχει εξαιρετικές αποδόσεις για τους επενδυτές της. Σύμφωνα με την Polychain Capital, οι βασικές τους αξίες εκφράζονται στο να έχουν μακροπρόθεσμο όραμα, σκληρή νοημοσύνη, ποσοτική λογική και μια ομάδα ανθρώπων με χαμηλό εγώ, ανοιχτόμυαλα.

Πάροχοι υπηρεσιών KYC/AML

onfido - κορυφαία υπηρεσία kyc/aml σε κρυπτογράφηση

Onfido συγκαταλέγεται στους κορυφαίους παρόχους υπηρεσιών KYC/AML, καλύπτοντας τις ανάγκες εταιρειών που δραστηριοποιούνται στους χρηματοοικονομικούς και άλλους τομείς. Η εταιρεία χρησιμοποιεί μια αυτοματοποιημένη τεχνολογία βασισμένη σε τεχνητή νοημοσύνη που αξιολογεί εάν η ταυτότητα που έχει εκδοθεί από την κυβέρνηση ενός χρήστη είναι γνήσια ή δόλια και στη συνέχεια τη συγκρίνει με τα βιομετρικά στοιχεία του προσώπου του ατόμου. Η όλη διαδικασία είναι γρήγορη και δεν απαιτεί περισσότερο από μερικά λεπτά. Το Onfido εξυπηρετεί περισσότερους από 1.500 πελάτες, μερικοί από τους οποίους περιλαμβάνουν τα Revolut, Bitstamp, Nexo, Square και άλλα.

Εταιρείες επιτήρησης Blockchain

chainalysis - κορυφαία επιτήρηση blockchain σε κρυπτογράφηση

Αλυσοανάλυση θεωρείται ο ηγέτης στην επιχείρηση επιτήρησης και ανάλυσης blockchain. Η εταιρεία παρέχει λογισμικό συμμόρφωσης και έρευνας για να διασφαλίσει την ασφαλή λειτουργία των δικτύων blockchain μεταξύ τραπεζών, επιχειρήσεων και κυβερνήσεων. Η Chainalysis εξυπηρετεί πελάτες από περισσότερες από 40 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Lendingblock και του Ευρωπαϊκού Κέντρου Κυβερνοεγκλήματος της Europol.

Πάροχοι δεδομένων On-Chain

μετρήσεις νομισμάτων - κορυφαίος πάροχος δεδομένων στην αλυσίδα κρυπτογράφησης

Μετρήσεις νομισμάτων ιδρύθηκε το 2017 στη Βοστώνη της Μασαχουσέτης με στόχο να αναπτύξει εργαλεία που ενδυναμώνουν τους πελάτες της να κατανοούν καλύτερα, να εκτιμούν και να επενδύουν σε κρυπτονομίσματα. Εξυπηρετεί θεσμικούς πελάτες, συμπεριλαμβανομένων κεφαλαίων, διαχειριστών περιουσιακών στοιχείων, ανταλλαγών, ερευνητικών γραφείων και επενδυτικών τραπεζών που χρειάζονται αξιόπιστα και διαφανή δεδομένα στην αλυσίδα, αναλυτικά στοιχεία και πληροφορίες.

Meta Exchanges

coinigy - κορυφαία ανταλλαγή meta σε κρυπτογράφηση

Ιδρύθηκε το 2014, Coinigy είναι μια πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων και, σύμφωνα με την ομάδα της, το εργαλείο επιλογής για περισσότερους από 45.000 εμπόρους σε όλο τον κόσμο. Η πλατφόρμα παρέχει πολλά πλεονεκτήματα, συμπεριλαμβανομένης της ευκαιρίας σύνδεσης με περισσότερα από 45 χρηματιστήρια, πρόσβαση σε πραγματικό χρόνο σε δεδομένα τιμολόγησης, πλήρεις δυνατότητες διαπραγμάτευσης spot, Arbitrage Matrix, πλούσια εργαλεία χαρτογράφησης και λειτουργίες διαχείρισης/συγκέντρωσης χαρτοφυλακίου.

Εταιρείες Μάρκετινγκ

Εργοστάσιο εφαρμογών blockchain - κορυφαία εταιρεία μάρκετινγκ στα κρυπτογράφηση

Blockchain App Factory είναι μια εταιρεία ανάπτυξης και συμβούλων blockchain που επικεντρώνεται στην παροχή βοήθειας στους επιχειρηματίες blockchain στη διαδικασία δημιουργίας, μάρκετινγκ και ανάπτυξης των έργων τους. Η εταιρεία έχει την έδρα της στην Ινδία, αλλά έχει επίσης γραφεία στην Ιαπωνία, τη Σιγκαπούρη, τη Μαλαισία και την Αυστραλία. Στον τομέα του μάρκετινγκ και της διαφήμισης, το Blockchain App Factory βοηθά τους πελάτες του με το μάρκετινγκ ICO και STO, τις δημόσιες σχέσεις και διάφορες διαφημιστικές υπηρεσίες. Η εταιρεία λειτουργεί από το 2018 και μέχρι στιγμής έχει βοηθήσει τους πελάτες της να συγκεντρώσουν πάνω από 700 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματοδότηση για τα έργα τους.

Prime Brokerage Companies

bitgo prime - κορυφαία μεσιτική εταιρεία κρυπτογράφησης

Η BitGo, ο κορυφαίος πάροχος φύλαξης ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων στον κόσμο, εισήλθε στη θέση της crypto prime brokerage ιδρύοντας BitGo Prime. Το BitGo Prime εξυπηρετεί θεσμικούς επενδυτές παρέχοντάς τους την ευκαιρία να ανταλλάσσουν τα κρυπτογραφικά περιουσιακά τους στοιχεία απευθείας και ανώνυμα από την ασφάλεια και την ασφάλεια της ασφαλισμένης ψυκτικής αποθήκευσης στο BitGo Trust. Η BitGo Prime δηλώνει ότι προέρχεται από μια βαθιά δεξαμενή ρευστότητας σε μια σειρά από χρηματιστήρια Tier 1 και ειδικούς διαπραγματευτές και ενεργεί σε ακίνδυνη βάση κεφαλαίου, παρέχοντας ρευστότητα στους πελάτες απευθείας σε μη γνωστοποιημένη βάση.

Τι γίνεται με τις πιστωτικές γραμμές και τους λογαριασμούς που κερδίζουν τόκους;

Από Nexo είναι ο βασικός μας συνεργάτης και χορηγός τίτλου, έχουμε παραλείψει αυτές τις κατηγορίες εντελώς για να αποφύγουμε σύγκρουση συμφερόντων. Σας ενθαρρύνουμε να εξερευνήσετε τις ταξινομήσεις σε πραγματικό χρόνο για τις πιστωτικές γραμμές κρυπτογράφησης και τους λογαριασμούς κερδοφορίας τόκων κρυπτογράφησης που βρίσκονται στους οδηγούς αγοραστών μας με τον καλύτερο τρόπο κρυπτογράφησης.

Έπειτα και πάνω,
Πηλός

Πήλινη υπογραφή

Οι κατατάξεις PS βρίσκονται στη διεύθυνση nomics.com/guides. Διαβάστε τα όλα ή επιλέξτε τις κατατάξεις προϊόντων κρυπτογράφησης που έχουν μεγαλύτερη σημασία για εσάς.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply