Η Ripple’ Partner Airwallex ανακοινώνει την έναρξη των υπηρεσιών στη Νέα Ζηλανδία

0
Η Ripple’ Partner Airwallex ανακοινώνει την έναρξη των υπηρεσιών στη Νέα Ζηλανδία

Ο χρήστης του συστήματος πληρωμών της Ripple Airwallex επεκτείνει τις δραστηριότητές του στη Νέα Ζηλανδία.

Η Ripple είναι μια εταιρεία Fintech με έδρα το Σαν Φρανσίσκο. Αυτή η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες πληρωμών παγκοσμίως για μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις χωρίς κανένα περιορισμό στην τοποθεσία της επιχείρησης. Η Ripple χρησιμοποιεί το διακριτικό XRP για να μεταφέρει τα κεφάλαια από τη μια χώρα στην άλλη μέσω της χρήσης του παγκόσμιου όγκου συναλλαγών XRP Token. Οι εταιρείες Ripple χρησιμοποιούν τη ρευστότητα του διακριτικού XRP για να διευκολύνουν τις πληρωμές στο πλαίσιο του αποκεντρωμένου οικοσυστήματος, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει καμία επίδραση στην τιμή του XRP Token.

Πρόσφατα η Airwallex, συνεργάτης της Ripple και η εταιρεία χρηστών του παγκόσμιου συστήματος πληρωμών RippleNet, ανακοινώθηκε την παγκόσμια επέκταση της υπηρεσίας πληρωμών στη Νέα Ζηλανδία. Έτσι τώρα όλες οι επιχειρήσεις στη Νέα Ζηλανδία θα μπορούν να χρησιμοποιούν τη διεθνή υπηρεσία πληρωμών της Airwallex.

Η Airwallex δημιούργησε συνεργασία με την εταιρεία Ripple το 2017, για να εξασφαλίσει την εξουσία χρήσης της τεχνολογίας blockchain του καθολικού XRP στο παγκόσμιο σύστημα πληρωμών της.

Ripple εναντίον SEC

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Ripple είναι η ίδια ένας γίγαντας στις εταιρείες παροχής υπηρεσιών πληρωμών, αλλά ίσως αντιμετωπίσει ένα πολύ μεγάλο τίναγμα στην επέκταση της επιχείρησής της.

Πρόσφατα αξιωματούχος της Ripple επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία Ripple είναι έτοιμη με το planB. Σύμφωνα με αξιωματούχο της Ripple, εάν η Εταιρεία χάσει τη νομική μάχη κατά της SEC των ΗΠΑ, τότε η εταιρεία θα επεκτείνει τις δραστηριότητές της εκτός των ΗΠΑ.

Τον Δεκέμβριο του 2020, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC) υπέβαλε αγωγή κατά της εταιρείας Ripple. Μέσω της αγωγής, η υπηρεσία SEC ισχυρίστηκε ότι το διακριτικό Ripple’ XRP είναι μια ασφάλεια, η οποία δεν είναι καταχωρημένη στην υπηρεσία SEC και επίσης έθεσε ερωτήματα σχετικά με τη χρήση του XRP στο σύστημα πληρωμών. Ο οργανισμός Securities των ΗΠΑ ισχυρίστηκε επίσης ότι η εταιρεία πούλησε δημόσια μάρκες XRP αξίας άνω των 1,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων και αυτό ήταν αντίθετο με τη νομοθεσία περί τίτλων.

Διαβάστε επίσης: Το Binance θα βοηθήσει την Καμπότζη να αναπτύξει πλαίσιο ρύθμισης κρυπτογράφησης

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply