Η Sony ανακοινώνει το Metaverse Push στην τελευταία ετήσια συνάντηση εταιρικής στρατηγικής – Bitcoin News

0
Η Sony ανακοινώνει το Metaverse Push στην τελευταία ετήσια συνάντηση εταιρικής στρατηγικής – Bitcoin News

Η Sony, ο παγκόσμιος κολοσσός των ηλεκτρονικών, ανακοίνωσε ότι θα ακολουθήσει μια πιο εστιασμένη προσέγγιση όσον αφορά τις εμπειρίες metaverse ως μέρος της στρατηγικής ψυχαγωγίας της. Η εταιρεία που κατέχει το εμπορικό σήμα Playstation αποκάλυψε ότι οι προηγούμενες επενδύσεις στην Epic, τους κατασκευαστές του παιχνιδιού Fortnite και το Bungie, ένα άλλο στούντιο τυχερών παιχνιδιών, αποτελούν μέρος αυτής της νέας ώθησης.

Η Sony θα πάρει στα σοβαρά τη Metaverse

Οι επωνυμίες τυχερών παιχνιδιών και ψυχαγωγίας προσπαθούν τώρα να ενσωματώσουν εμπειρίες μεταστραφής για να δελεάσουν περισσότερους χρήστες να εισέλθουν στα οικοσυστήματά τους. Η Sony, μια από τις εταιρείες με τη μεγαλύτερη επιρροή όσον αφορά την ψυχαγωγία και το gaming, ανακοίνωσε το ενδιαφέρον της να συμπεριλάβει περισσότερες εμπειρίες εμπνευσμένες από το μεταστρέμμα για να προσελκύσει πελάτες.

Σε μια ετήσια συνάντηση στρατηγικής που πραγματοποιήθηκε αυτή την εβδομάδα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Sony, Kenichiro Yoshida δηλωθείς:

Το metaverse είναι ταυτόχρονα ένας κοινωνικός χώρος και χώρος ζωντανού δικτύου όπου διασταυρώνονται παιχνίδια, μουσική, ταινίες και anime.

Οι προηγούμενες επενδύσεις της Sony σε άλλες εταιρείες περιλαμβάνουν την Epic Games, τους κατασκευαστές του δημοφιλούς διαδικτυακού franchise Fortnite και την Bungee, δημιουργούς της σειράς Destiny, και αποτελούν μέρος αυτής της νέας εστίασης. Σύμφωνα με τους αριθμούς που παρουσίασε η εταιρεία, περισσότερο από το 50% των εσόδων το περασμένο οικονομικό έτος προήλθε από το τμήμα ψυχαγωγίας της Sony, το οποίο περιλαμβάνει παιχνίδια, ταινίες και υπηρεσίες που σχετίζονται με τη μουσική.


Playstation εναντίον άλλων παικτών Metaverse

Η Sony σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τα εμπορικά σήματα Playstation της για να εξασφαλίσει μια θέση μεταξύ των ηγετών στον κλάδο των metaverse. Το Sony Playstation διαθέτει μία από τις μεγαλύτερες βάσεις χρηστών εγκατάστασης στον κόσμο, επομένως μπορεί να χρησιμεύσει ως εργαλείο για αυτήν τη νέα ώθηση metaverse. Υπό αυτή την έννοια, η εταιρεία δηλωθείς «Σκοπεύει να αξιοποιήσει τα μοναδικά πλεονεκτήματα που παρέχουν οι διαφορετικές επιχειρήσεις και η τεχνογνωσία της στην τεχνολογία παιχνιδιών… δημιουργώντας νέες εμπειρίες ψυχαγωγίας στην περιοχή του μετασύμπαντος».

Ωστόσο, η εταιρεία παίζει ήδη το catch-up με άλλους στον τομέα, όπως η Meta, η οποία παράγει υλικό για να παρέχει στους πελάτες της εμπειρίες εμβάπτισης μεταστροφών. Η Meta κατέχει την επωνυμία Oculus των ακουστικών VR και παρέχει την κορυφαία εφαρμογή της metaverse, που ονομάζεται Horizon Worlds, αποκλειστικά στους κατόχους αυτών των προϊόντων.

Η Microsoft είναι μια άλλη εταιρεία που τοποθετείται ως παίκτης μεταβάσεων, εξαγοράζοντας την Activision για σχεδόν 69 δισεκατομμύρια δολάρια ως μια προσέγγιση στο metaverse, και λανσάροντας το Mesh, ένα εταιρικό metaverse για τη σουίτα συναντήσεων Teams.

Η Sony έχει ήδη παρουσιάσει τη σειρά ακουστικών VR2 για να λειτουργεί παράλληλα με τη σειρά κονσολών PS5. Το ακουστικό φημολογήθηκε ότι θα κυκλοφορούσε φέτος, αλλά μπορεί να είναι καθυστερημένη μέχρι το 2023 λόγω προβλημάτων στην εφοδιαστική αλυσίδα.

Ποια είναι η γνώμη σας για το metaverse push της Sony; Πείτε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Σέρχιο Γκοσένκο

Ο Sergio είναι δημοσιογράφος κρυπτονομισμάτων με έδρα τη Βενεζουέλα. Περιγράφει τον εαυτό του ως καθυστερημένο στο παιχνίδι, εισερχόμενος στην κρυπτόσφαιρα όταν η άνοδος της τιμής συνέβη τον Δεκέμβριο του 2017. Έχοντας ένα υπόβαθρο μηχανικής υπολογιστών, ζώντας στη Βενεζουέλα και επηρεασμένος από την έκρηξη των κρυπτονομισμάτων σε κοινωνικό επίπεδο, προσφέρει μια διαφορετική άποψη σχετικά με την επιτυχία των κρυπτογράφησης και πώς βοηθά τους μη τραπεζικούς και υποεξυπηρετούμενους.

Πιστώσεις εικόνας: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Αποποίηση ευθυνών: Αυτό το άρθρο είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί άμεση προσφορά ή πρόσκληση για προσφορά αγοράς ή πώλησης, ούτε σύσταση ή έγκριση οποιωνδήποτε προϊόντων, υπηρεσιών ή εταιρειών. Bitcoin.com δεν παρέχει επενδυτικές, φορολογικές, νομικές ή λογιστικές συμβουλές. Ούτε η εταιρεία ούτε ο δημιουργός ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημιά ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε από ή σε σχέση με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply