Η TRON συνεργάζεται με την Ankr για τη βελτίωση της πρόσβασης στην υποδομή Web 3

0
Η TRON συνεργάζεται με την Ankr για τη βελτίωση της πρόσβασης στην υποδομή Web 3

Σιγκαπούρη, Σιγκαπούρη, 22 Μαΐου 2022, Chainwire

Το TRON, ένα από τα μεγαλύτερα και πιο δημοφιλή οικοσυστήματα blockchain, ανακοίνωσε Πρωτόκολλο Ankr, ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους παρόχους υποδομής Web 3 ως ο νεότερος συνεργάτης του Remote Procedure Call (RPC). Τα δημόσια και Premium RPC TRON μπορούν πλέον να έχουν πρόσβαση, να δημιουργούν κλήσεις αιτημάτων και να λαμβάνουν επιστροφές πληροφοριών που αντικατοπτρίζουν τα αποτελέσματα που λαμβάνουν οι προγραμματιστές εκτελώντας έναν πλήρη κόμβο TRON. Αυτή η συνεργασία είναι ένα πολύτιμο βήμα προς τα εμπρός για τους προγραμματιστές του TRON dApp που θέλουν να ενσωματώσουν δυνατότητες για εφαρμογές υψηλής απόδοσης, επεκτάσιμες και ασφαλείς.

Το Ankr παρέχει ένα γεω-κατανεμημένο και αποκεντρωμένο TRON RPC που αποτελείται από πολλούς ανεξάρτητους κόμβους blockchain που εκτελούνται σε όλο τον κόσμο για χαμηλής καθυστέρησης και αξιόπιστες συνδέσεις. Τα TRON RPC της Ankr συνδέουν το πορτοφόλι, τη διεπαφή γραμμής εντολών ή την εφαρμογή dApp με το blockchain TRON. Λειτουργούν ως messenger ή blockchain δρομολογητής που αναμεταδίδει πληροφορίες on-chain μεταξύ κόμβων, dApps και τελικά τελικών χρηστών. Τα τελικά σημεία TRON RPC είναι μια πύλη για τους προγραμματιστές να διασυνδέονται απευθείας με την αλυσίδα TRON — μια πύλη για την αποτελεσματική, απομακρυσμένη επικοινωνία και χωρίς να περάσουν από τα DevOps για τη δημιουργία κόμβων TRON.

Αυτή η συνεργασία επιλύει επίσης ορισμένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι προγραμματιστές, όπως:

Εξαλείφει σύνθετες λειτουργίες κόμβου

Το δημόσιο RPC της Ankr θα καταργήσει πλήρως την ανάγκη πολλών προγραμματιστών να ρυθμίσουν τον κόμβο TRON τους, εξαλείφοντας τις ώρες που αφιερώνονται στη δημιουργία, τη βαθμονόμηση και την επιδιόρθωση προβλημάτων κόμβων.

Παρέχει πρόσβαση σε προηγμένα εργαλεία

Η έκδοση Premium του Ankr Protocol παρέχει άμεσα πρόσβαση στα καλύτερα εργαλεία για γρήγορη δημιουργία εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένων απεριόριστων αιτημάτων TRON, παγκόσμιας διανομής κόμβων, αποκλειστικών τελικών σημείων TRON, αιτημάτων προτεραιότητας, προηγμένων API προγραμματιστών και δυνατοτήτων WebSockets (WS).

Ενισχύει εφαρμογές και λογισμικό ανοιχτού κώδικα που χρειάζονται πρόσβαση στο TRON

Συνδεθείτε με ένα σύμπλεγμα κόμβων υψηλής απόδοσης που περιέχει τις πληροφορίες που χρειάζεστε για τη δημιουργία και τη λειτουργία dApps με δυνατότητες αλυσίδας TRON.

Υποστηρίζει το δίκτυο TRON

Το Ankr Protocol θα ενισχύσει το δίκτυο TRON παγκοσμίως προσφέροντας ευκολότερη ανάπτυξη και μια ευρύτερη, αποκεντρωμένη υποδομή κόμβων. Επιπλέον, η Ankr θα δώσει κίνητρα σε ανεξάρτητους και επιχειρησιακούς χειριστές κόμβων να προσθέσουν τους κόμβους τους στον εξισορροπητή φορτίου σε αντάλλαγμα για μάρκες ANKR, προσθέτοντας επιπλέον κόμβους TRON για την ενίσχυση αυτού του ισχυρού δικτύου.

Η TRON είναι ενθουσιασμένη με αυτήν τη συνεργασία με την Ankr και ανυπομονεί να κάνει τις δυνατότητες ενσωμάτωσης για τους προγραμματιστές μια πιο ομαλή και ασφαλέστερη διαδικασία.

Σχετικά με το TRON DAO

Το TRON είναι αφιερωμένο στην επιτάχυνση της αποκέντρωσης του Διαδικτύου μέσω τεχνολογίας blockchain και αποκεντρωμένων εφαρμογών (dApps). Ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2017 από τον HE Justin Sun, το δίκτυο TRON συνέχισε να προσφέρει εντυπωσιακά επιτεύγματα από την κυκλοφορία του MainNet τον Μάιο του 2018. Ο Ιούλιος 2018 σηματοδότησε επίσης την ενσωμάτωση του οικοσυστήματος του BitTorrent, πρωτοπόρου στις αποκεντρωμένες υπηρεσίες Web3 με πάνω από 100 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες μηνιαίως. Το δίκτυο TRON έχει κερδίσει απίστευτη έλξη τα τελευταία χρόνια. Από τον Απρίλιο του 2022, έχει πάνω από 92 εκατομμύρια συνολικούς λογαριασμούς χρηστών στο blockchain, περισσότερες από 3,2 δισεκατομμύρια συνολικές συναλλαγές και πάνω από 8 δισεκατομμύρια δολάρια σε συνολική αξία κλειδωμένη (TVL). Επιπλέον, το TRON φιλοξενεί τη μεγαλύτερη προσφορά σε κυκλοφορία USD Tether stablecoin σε όλο τον κόσμο, ξεπερνώντας το USDT στο Ethereum από τον Απρίλιο του 2021. Το δίκτυο TRON ολοκλήρωσε την πλήρη αποκέντρωση τον Δεκέμβριο του 2021 και είναι πλέον ένα DAO που διοικείται από την κοινότητα. Πιο πρόσφατα, το αλγοριθμικό stablecoin USDD ανακοινώθηκε στο blockchain TRON, με την υποστήριξη του πρώτου αποθεματικού κρυπτογράφησης για τη βιομηχανία blockchain – TRON DAO Reserve, σηματοδοτώντας την επίσημη είσοδο της TRON στα αποκεντρωμένα stablecoins.

Δικτυακός τόπος | Τηλεγράφημα | Μεσαίο | Κελάδημα | YouTube | Reddit | GitHub | Δικαστήριο

Σχετικά με το Ankr Network

Η Ankr χτίζει το μέλλον της αποκεντρωμένης υποδομής και των λύσεων πολλαπλών αλυσίδων, εξυπηρετώντας περισσότερες από 50 αλυσίδες proof-of-stake με ένα κορυφαίο στον κλάδο παγκόσμιο σύστημα παράδοσης κόμβων και μια εργαλειοθήκη προγραμματιστή. Η Ankr εξυπηρετεί περισσότερες από 1Τ συναλλαγές ετησίως μέσω του Web3 και είναι ο κύριος πάροχος υποδομής για τις αλυσίδες BSC, Fantom και Polygon από το 2022.

Δικτυακός τόπος Κελάδημα Τηλεγράφημα Διχόνοια Μεσαίο Reddit

Επαφές

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply