Κοπή των τομέων ․Blockchain, ․VR, ․Metaverse NFT Domains τώρα ζωντανά στο Quik․com – Sponsored Bitcoin News

0
Κοπή των τομέων ․Blockchain, ․VR, ․Metaverse NFT Domains τώρα ζωντανά στο Quik․com – Sponsored Bitcoin News

Είναι επίσημο! Η κοπή τομέων NFT είναι πλέον ζωντανή στην αγορά του Quik!

Μετά από μήνες προγραμματισμού και έρευνας, το Quik.com ανακοίνωσε επιτέλους ότι η κοπή των τομέων NFT είναι πλέον διαθέσιμη! Τώρα, οι χρήστες μπορούν να κόψουν τομείς .VR, .Metaverse, .Chain, .Doge, .Shib και .Bored NFT της επιλογής τους χωρίς χρέωση ανανέωσης εφ’ όρου ζωής! Κάθε ένα από τα κομμένα ονόματα τομέα NFT συνοδεύεται από ένα μοναδικό έργο τέχνης NFT. Επίσης, η Quik σχεδιάζει να λανσάρει σύντομα άλλα NFT Domain TLD, όπως .BTC, .Web3 και .Address.

Το Quik είναι NFT τομέα κρυπτογράφησης όνομα αγοράς που σας επιτρέπει να κόβετε και να εμπορεύεστε τομείς blockchain για να δημιουργήσετε τις δικές σας ψηφιακές ταυτότητες και να γίνετε μέρος του αποκεντρωμένου ιστού, του διαδικτύου του αύριο.

Γιατί NFT Domains;

Στην περίπτωση των παραδοσιακών τομέων, ένας καταχωρητής τομέα νοικιάζει μόνο ένα όνομα τομέα – συνήθως περίπου ένα έως 10 χρόνια. Θα χρειαστεί να πληρώσετε ένα κανονικό τέλος ανανέωσης για να διατηρήσετε το όνομα τομέα. Διαφορετικά, θα διατεθεί ξανά στην ελεύθερη αγορά.

Από την άλλη πλευρά, τα ονόματα τομέα blockchain ή NFT αγοράζονται, δεν μισθώνονται. Ολόκληρη η συναλλαγή επαληθεύεται στο δημόσιο καθολικό και παραμένει στην κατοχή του ιδιοκτήτη. Και δεδομένου ότι ολόκληρο το σύστημα είναι ανθεκτικό σε παραβιάσεις, οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν διαφορετικές συναλλαγές σε βάθος χρόνου.

Η αποκεντρωμένη φύση των τομέων NFT τους προστατεύει επίσης από τυχόν κεντρικές οντότητες, συμπεριλαμβανομένων των καταχωρητών και του ICANN, μετά την πώληση του ονόματος. Μόνο εσείς, ο κάτοχος, έχετε την εξουσία να κάνετε οποιεσδήποτε αλλαγές, γεγονός που καθιστά τους τομείς NFT ανθεκτικούς στη λογοκρισία.

Επί του παρόντος, οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν, να πουλήσουν και να τα κόψουν Ονόματα τομέα NFT στο Quik.com Marketplace. Κάθε τομέας NFT TLD έχει ένα όριο κοπής. Για παράδειγμα, τα Ονόματα Τομέα .METAVERSE NFT είναι TLD που βασίζονται στο Ethereum Blockchain και έχουν σκληρό όριο 20.000 ονομάτων, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να υπάρχουν μόνο 20.000 ονόματα τομέα, τα οποία αποφασίζονται με βάση την πρώτη κοπή. Επίσης, καθένας από τους εξόρυξης ονομάτων τομέα λαμβάνει ένα ισόβιο δικαίωμα σε όλες τις μελλοντικές πωλήσεις του συγκεκριμένου τομέα NFT. Για παράδειγμα, οι εξορύκτες ονομάτων τομέα .METAVERSE λαμβάνουν 5% δικαιώματα σε όλες τις μελλοντικές πωλήσεις του συγκεκριμένου ονόματος.

Εκτός από το έργο τέχνης που συνοδεύει το όνομα τομέα NFT, αυτοί οι τομείς θα έχουν επίσης ειδικά μελλοντικά πλεονεκτήματα, τα οποία θα δημιουργηθούν όταν το Quik.com κυκλοφορήσει τις επεκτάσεις του προγράμματος περιήγησης και το πρόγραμμα περιήγησης ιστού Quik. Στο μέλλον, η Quik σχεδιάζει να επιτρέπει στους χρήστες να φιλοξενούν αποκεντρωμένους ιστότοπους σε αυτά τα ονόματα τομέα χρησιμοποιώντας την επέκταση του προγράμματος περιήγησης Quik και επίσης να επιτρέπουν στους χρήστες να χρησιμοποιούν τα ονόματα τομέα NFT ως διευθύνσεις πορτοφολιού κρυπτονομισμάτων σύμφωνα με συνεργασίες με διαφορετικά πορτοφόλια κρυπτονομισμάτων.

Τι είναι το Minting;

Είναι η διαδικασία εγγραφής ενός ονόματος τομέα NFT στο blockchain μέσω του κρυπτογραφικού πορτοφολιού σας για να αποκτήσετε την πλήρη επιμέλεια του τομέα NFT. Ως νόμιμος κάτοχος του συγκεκριμένου blockchain, κανείς εκτός από εσάς δεν έχει τον έλεγχο του, συμπεριλαμβανομένου του Quik και οποιασδήποτε άλλης οντότητας.

Πώς να κόψετε τους τομείς NFT στο Quik;

Κοπή τομέων NFT με επεκτάσεις, συμπεριλαμβανομένων των .VR, .Doge, .Chain, .Shib, Bored και .Metaverse είναι τώρα ζωντανά στην αγορά του Quik.

Μπορείτε να εφαρμόσετε όποιες φράσεις επιλέξετε σε αυτές τις επεκτάσεις. Η όλη διαδικασία είναι γρήγορη και απλή με το Quik. χρειάζεται μόνο να κάνετε κλικ στο “Mint” πάνω από τον εν λόγω τομέα. Η όλη διαδικασία διαρκεί λιγότερο από ένα λεπτό!

Επιπλέον, μπορείτε επίσης να κάνετε αναζήτηση στην πλατφόρμα για ήδη κομμένους τομείς NFT που προσφέρονται από ομοτίμους.

Δημιουργία του τομέα σας με το MetaMask στο Quik.com:

  • Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Quik χρησιμοποιώντας το Metamask ή το Mobile Wallet
  • Αναζητήστε το όνομα τομέα που θέλετε να κόψετε
  • Εάν το όνομα τομέα είναι διαθέσιμο για κοπή, απλώς κάντε κλικ στο Mint Now ή διαφορετικά επιλέξτε από άλλες διαθέσιμες επιλογές.
  • Εγκρίνετε τη συναλλαγή κοπής στο πορτοφόλι σας.
  • Αφού εγκριθεί η συναλλαγή, το όνομα τομέα θα εμφανιστεί στην ενότητα Προφίλ σας.

Είστε έτοιμοι να δημιουργήσετε τον αγαπημένο σας τομέα NFT;

Γιατί Quik;

Η Quik στοχεύει να διαταράξει την αγορά του τομέα blockchain τρισεκατομμυρίων δολαρίων, καθιστώντας ολόκληρη τη διαδικασία προσβάσιμη και ευκολότερη με τον καινοτόμο και αποκλειστικό μηχανισμό πληρωμών του blockchain.

Η Quik πιστεύει ότι οι τομείς NFT αντιμετωπίζουν μία από τις βασικές προκλήσεις που θέλουν να λύσουν οι παίκτες του Web 3.0: να προσφέρουν άμεση ιδιοκτησία στους τελικούς χρήστες χωρίς τρίτους.

Η Quik υπόσχεται να καταστρέψει τους αποτρεπτικούς παράγοντες για τις καινοτομίες του Web 3.0 παρέχοντας έναν νέο τρόπο πώλησης, κοπής και απόκτησης τομέων NFT. Γίνετε μέρος του ταξιδιού σήμερα!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τους τομείς blockchain; Επίσκεψη Quik.com ή διαβάστε το Quik White Paper Για περισσότερες πληροφορίες.

Ομάδα Telegram Quik – https://t.me/quikcom

Ακολουθήστε το Quik στο Twitter – https://twitter.com/quikdotcom

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο της Quik – https://quik.substack.com/


Αυτή είναι μια χορηγούμενη ανάρτηση. Μάθετε πώς να προσεγγίζετε το κοινό μας εδώ. Διαβάστε παρακάτω τη δήλωση αποποίησης.

Bitcoin.com Exchange

Το Bitcoin.com Exchange σάς παρέχει τα εργαλεία που χρειάζεστε για να κάνετε συναλλαγές σαν επαγγελματίας και να κερδίσετε απόδοση στην κρυπτογράφηση σας. Αποκτήστε 40+ spot ζεύγη, διαρκή και συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης με μόχλευση έως και 100x, στρατηγικές απόδοσης για AMM+, αγορά repo και πολλά άλλα.

Πιστώσεις εικόνας: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Αποποίηση ευθυνών: Αυτό το άρθρο είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί άμεση προσφορά ή πρόσκληση για προσφορά αγοράς ή πώλησης, ούτε σύσταση ή έγκριση οποιωνδήποτε προϊόντων, υπηρεσιών ή εταιρειών. Bitcoin.com δεν παρέχει επενδυτικές, φορολογικές, νομικές ή λογιστικές συμβουλές. Ούτε η εταιρεία ούτε ο δημιουργός ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημιά ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε από ή σε σχέση με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply