Μία από τις πρώτες πλατφόρμες GaaS «GameFi as a Service» – Sponsored Bitcoin News

0
Μία από τις πρώτες πλατφόρμες GaaS «GameFi as a Service» – Sponsored Bitcoin News

Στις 22 Απριλίου ο Μάικλ Κάμερον, Διευθύνων Σύμβουλος και Συνιδρυτής του Χώρος παιχνιδιού ανακοίνωσε ότι κυκλοφόρησε μία από τις πρώτες πλατφόρμες GaaS «GameFi as a Service». Η Game Space ανακοίνωσε επίσης ότι είχε λάβει περισσότερα από 7 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματοδότηση. Αυτός ο γύρος χρηματοδότησης διευθύνεται από κοινού από κορυφαία VC, εισηγμένες εταιρείες τυχερών παιχνιδιών και ανώτατα χρηματιστήρια.

Το Game Space παρέχει μια υπηρεσία GameFi ως υπηρεσία για μεγάλες εταιρείες τυχερών παιχνιδιών και τίτλους AAA, ενσωμάτωση μιας γραμμής κώδικα SDK, καθώς και μια μηχανή ανταλλαγής NFT που μπορεί να ενσωματωθεί σε παιχνίδια, βοηθώντας το έργο GameFi να συντομεύσει τον χρόνο εκκίνησης κατά περισσότερο σε μισό χρόνο και μειώνοντας σημαντικά το όριο για τις εταιρείες παιχνιδιών να εισέλθουν στο Web3.

Το Game Space εστιάζει στο να είναι μια μοναδική λύση για τα στούντιο παιχνιδιών AAA, διασφαλίζοντας ότι δεν υπάρχουν περιορισμοί για τις εταιρείες τυχερών παιχνιδιών με τις οποίες συνεργάζεται το Game Space. Το Game Space το διασφαλίζει αυτό έχοντας ένα ευέλικτο Tech Stack και συμβατότητα με αλυσίδες Public EVM και non-EVM. Επίσης, το σύστημα Game Space επιτρέπει την ενσωμάτωση SDK να λειτουργεί με οποιαδήποτε μηχανή παιχνιδιών, ώστε να μην υπάρχουν περιορισμοί ή ασυμβατότητα με κανένα παιχνίδι της αγοράς. Το Game Space πιστεύει ακράδαντα το GameFi ως Υπηρεσία αντιπροσωπεύει το επόμενο στάδιο ανάπτυξης του Web3.

Σύμφωνα με το DappRadar, οι μεγάλες εταιρείες VC επένδυσαν ρεκόρ 4 δις $ στο GameFi το 2021, σε σύγκριση με 80 εκατομμύρια δολάρια το 2020. Το κεφάλαιο που επενδύθηκε στο GameFi το 2021 είναι 5.000% υψηλότερο από το 2020 και το 2022 έχουν ήδη συγκεντρωθεί περισσότερα από 6 δις $ στο Βιομηχανία GameFi για εταιρείες όπως Mobox, Sandbox και Epic Games κ.λπ.

Μπορείτε να το δείτε από πρώτο χέρι στον τρόπο με τον οποίο τα OpenSea, Rarible και άλλες κορυφαίες αγορές NFT έχουν διαταράξει τις παραδοσιακές υπηρεσίες Web2. Το ίδιο συμβαίνει τώρα με το Game Space, το οποίο παρέχει στις εταιρείες τυχερών παιχνιδιών μια γρήγορη και οικονομικά αποδοτική πλατφόρμα GameFi ως υπηρεσία που μπορεί να βοηθήσει τα παιχνίδια Web1 και Web2 να μεταβούν ομαλά στο Web3.

Γιατί μια εταιρεία τυχερών παιχνιδιών θα χρησιμοποιούσε το μοντέλο Game Space GaaS;

Η άμεση ικανοποίηση είναι μια μεγάλη κινητήρια δύναμη πίσω από την υιοθέτηση του Web3. Οι εταιρείες θέλουν πρόσβαση χωρίς τριβές σε βασικές υπηρεσίες που παρέχει και διατηρεί κάποιος άλλος. Ο επικεφαλής της Deloitte, Mohit Mehrotra, λέει ότι «Υπάρχουν πολλές άλλες δυνάμεις που οδηγούν τη δημοτικότητα του «λογισμικού ως υπηρεσία», συμπεριλαμβανομένης της επιθυμίας για εξατομίκευση και πρόσβαση αντί για ιδιοκτησία. Επιπλέον, το μοντέλο GaaS, ειδικότερα, εκδημοκρατίζει τις επιχειρηματικές λειτουργίες. Οι επιχειρήσεις δεν χρειάζεται να ξοδεύουν χρόνο και χρήμα για τη δημιουργία τμημάτων ή λογισμικού. Τώρα, μπορούν να αναπτύξουν έτοιμα παιχνίδια GameFi»

Οκτώ στις 10 εταιρείες λένε ότι το “λογισμικό ως υπηρεσία” βοήθησε τον οργανισμό τους να ανακαλύψει εκ νέου επιχειρηματικές διαδικασίες, να αναπτύξει νέα προϊόντα και να αλλάξει τον τρόπο που πωλούν στους πελάτες. Επιπλέον, το Game Space προσφέρει στις εταιρείες πολύ μεγαλύτερη ευελιξία από αυτές που αναφέρονται.

Με τη βιομηχανία “GameFi” να είναι τόσο επιτυχημένη, είναι πολύ σαφές γιατί το Game Space είχε τόση επιτυχία μέχρι στιγμής, συγκεντρώνοντας έναν αρχικό γύρο χρηματοδότησης άνω των 7 εκατομμυρίων δολαρίων από πολύ διαπιστευμένους επενδυτές, εταιρείες τυχερών παιχνιδιών που είναι εισηγμένες στο VC και ανταλλακτήρια με την τρέχουσα βάση τους γύρος που λήγει το 3ο τρίμηνο του 2022 και ο ιδιωτικός γύρος τους θα είναι ανοιχτός μέχρι το 4ο τρίμηνο, δίνοντας τη δυνατότητα στο Game Space με τους πόρους να συνεργάζονται με τα Large AAA Gaming Studios.

Οι εταιρείες τυχερών παιχνιδιών δεν μπορούν να αναβαθμίσουν τα συστήματά τους σε Web3 αρκετά γρήγορα για να συμβαδίσουν με τη ζήτηση της αγοράς. Οι χρήστες αναμένουν αλλαγές και νέο περιεχόμενο αμέσως. Ο λόγος για την πρώιμη επιτυχία του Game Spaces είναι η ικανότητά τους να συνεργάζονται με μεγάλα στούντιο παιχνιδιών AAA για να τους βοηθήσουν να αναβαθμίσουν τα παιχνίδια τους στο Web3 μέσα σε λίγες μέρες και να μπορούν να προσθέτουν ή να αφαιρούν ό,τι χρειάζονται σε πραγματικό χρόνο και με τη δική τους βούληση . Το Game Space βοήθησε να μετακινηθούν οι παραδοσιακές εταιρείες τυχερών παιχνιδιών στις εφαρμογές GameFi και συνδυάζει το λογισμικό GaaS δίνοντας λύσεις που ταιριάζουν στις ανάγκες κάθε επιχείρησης και καταναλωτή.

Πώς παντρεύεται το Game Space με το Gaming

ο Χώρος παιχνιδιού Το μοντέλο ταιριάζει φυσικά στο Gaming. Οι εταιρείες μεσαίου έως μεγάλου μεγέθους πρέπει να ανταγωνίζονται αποτελεσματικά και αποδοτικά για πωλήσεις σε μια πολυσύχναστη αγορά. Μέσω του Game Space, οι εταιρείες μπορούν να λανσάρουν μια λύση πολλαπλών αλυσίδων απευθείας στον καταναλωτή χωρίς να χρειάζεται να κατασκευάσουν τίποτα στο εσωτερικό τους. Όλα όσα χρειάζεται η επιχείρηση είναι διαθέσιμα για χρήση στα χέρια σας.

Μέσω του Συστήματος Διαχείρισης Χώρου Παιχνιδιού, οι χειριστές παιχνιδιών μπορούν εύκολα να διανέμουν NFT παιχνιδιών μέσω Mystery Boxes, Airdrops και Listings. Το Game Space γεφύρωσε επίσης πολλές αλυσίδες και δίκτυα με μια λύση ανάπτυξης ενός κουμπιού για να βοηθήσει τις εταιρείες τυχερών παιχνιδιών να δημοσιεύουν γρήγορα σε πολλές κύριες δημόσιες αλυσίδες, συμπεριλαμβανομένης της BSC, ETHΣΟΛ, ΠΟΛΥΓΩΝΟ κ.λπ.

Ο Μάικλ Κάμερον είπε επίσης ότι η πλατφόρμα Game Space GameFi as a Service που κυκλοφόρησε βρίσκεται σε ανάπτυξη για περισσότερο από ένα χρόνο. Τα νέα κεφάλαια θα χρησιμοποιηθούν για τη συνέχιση της ανάπτυξης της πλατφόρμας GaaS, συμπεριλαμβανομένης της δεύτερης φάσης της μηχανής ανταλλαγής NFT, της ανάπτυξης πολλαπλών αλυσίδων, του πίνακα διαχείρισης Enterprise, των στοιχείων Gaming DAO, των NFT μεταξύ παιχνιδιών κ.λπ.

Όλες οι τεχνικές πτυχές της διατήρησης ενός ασφαλούς συστήματος διαχειρίζονται από το Game Space. Η σωστή λήψη της ανάπτυξης, της οικονομίας και της επιχειρηματικής διαδικασίας Token είναι ένα τόσο σημαντικό έργο και μπορεί να είναι ακριβό να οικοδομήσουμε μια ομάδα για να το πετύχουμε αυτό. Ωστόσο, η χρήση της πλατφόρμας Game Space GaaS μπορεί να εξοικονομήσει έως και 90% του αρχικού κόστους και του χρόνου σε σύγκριση με την εσωτερική ανάπτυξη ενός τέτοιου συστήματος.

Ο λόγος που το Game Space είναι το τέλειο κατάλληλο για να βοηθήσει τις εταιρείες τυχερών παιχνιδιών είναι ότι έχουν ήδη τις γνώσεις, τους ανθρώπους, τις διαδικασίες, τη στοίβα τεχνολογίας, τους συνεργάτες και το SDK έτοιμα. Το Game Space είναι ένας τρόπος για τις επιχειρήσεις να επικεντρωθούν σε αυτό στο οποίο είναι καλύτερο, ενώ αναθέτουν σε εξωτερικούς συνεργάτες τα μέρη όπου δεν είναι τόσο δυνατά. Το Game Space λειτουργεί ως σύστημα plug-and-play, έτσι ώστε οι εταιρείες να μπορούν να επιλέξουν τις επιχειρηματικές υπηρεσίες που χρειάζονται και να ξεχάσουν αυτές που δεν χρειάζονται. Το Game Space είναι το επόμενο βήμα στην εξέλιξη του GaaS και θα συνεχίσει να συνδέεται και να συνεργάζεται με μεγάλες επιχειρήσεις και συντεχνίες τυχερών παιχνιδιών σε όλο τον κόσμο.

Χώρος παιχνιδιού έχει ήδη υπογράψει στρατηγική συνεργασία με διάφορες εισηγμένες εταιρείες παιχνιδιών και αρκετοί τίτλοι παιχνιδιών με βαθμολογία ΑΑΑ ήδη δοκιμάζουν την πρόσβαση στο σύστημα Game Space GaaS. Πολλοί από τους τίτλους έχουν περισσότερους από 10 εκατομμύρια χρήστες σε αγορές όπως η Νοτιοανατολική Ασία, η Ιαπωνία, η Νότια Κορέα και η Νότια Αμερική. Αυτά τα παιχνίδια αναμένεται να ολοκληρώσουν τη μεταρρύθμιση της αλυσίδας στο δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος έτους και να κυκλοφορήσουν εκδόσεις blockchain των παιχνιδιών τους εντός του 2022.

Μπορείτε να μεταβείτε στο Game Space στον ιστότοπό τους στη διεύθυνση https://game.space ή στον λογαριασμό τους στο Twitter στη διεύθυνση https://twitter.com/Gamespace_NFTs

Για περισσότερες πληροφορίες:

https://linktr.ee/Gamespacenft


Αυτή είναι μια χορηγούμενη ανάρτηση. Μάθετε πώς να προσεγγίζετε το κοινό μας εδώ. Διαβάστε παρακάτω τη δήλωση αποποίησης.

Bitcoin.com Media

Το Bitcoin.com είναι η κορυφαία πηγή για οτιδήποτε σχετίζεται με κρυπτογράφηση. Επικοινωνήστε με το [email protected] για να μιλήσετε για δελτία τύπου, χορηγούμενες αναρτήσεις, podcast και άλλες επιλογές.

Πιστώσεις εικόνας: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Αποποίηση ευθυνών: Αυτό το άρθρο είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί άμεση προσφορά ή πρόσκληση για προσφορά αγοράς ή πώλησης, ούτε σύσταση ή έγκριση οποιωνδήποτε προϊόντων, υπηρεσιών ή εταιρειών. Bitcoin.com δεν παρέχει επενδυτικές, φορολογικές, νομικές ή λογιστικές συμβουλές. Ούτε η εταιρεία ούτε ο δημιουργός ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημιά ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε από ή σε σχέση με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply