Οι ανταλλαγές κρυπτογράφησης ενδέχεται να ακολουθήσουν τις κυρώσεις των ΗΠΑ και της ΕΕ στη Ρωσία

1
Οι ανταλλαγές κρυπτογράφησης ενδέχεται να ακολουθήσουν τις κυρώσεις των ΗΠΑ και της ΕΕ στη Ρωσία

Τα κεντρικά ανταλλακτήρια κρυπτογράφησης ενδέχεται να αποφασίσουν να ακολουθήσουν τα βήματα των κυρώσεων που επιβλήθηκαν από τις χώρες τους στη Ρωσία. Ωστόσο, λίγοι άνθρωποι από εταιρείες κρυπτογράφησης ισχυρίστηκαν ότι δεν πρόκειται να επηρεάσει καθόλου.

Σήμερα είναι η τρίτη ημέρα του αγώνα Ρωσία-Ουκρανία. Ωστόσο, η Ρωσία στέκεται πολύ καλύτερα ενάντια στην Ουκρανία, αλλά εκτός αυτής της μάχης, η Ρωσία έχει πολύ λιγότερη ικανότητα να εμπορεύεται παγκοσμίως λόγω των αυξανόμενων οικονομικών κυρώσεων στη Ρωσία λόγω της απροσδόκητης επίθεσής της στην Ουκρανία.

Στις 25 Φεβρουαρίου, το Bloomberg δημοσίευσε ένα κανω ΑΝΑΦΟΡΑ και σημείωσε ότι οι πλούσιοι άνθρωποι δεν θα αντιμετωπίσουν μεγάλα ζητήματα επειδή θα χρησιμοποιούν κρυπτογράφηση για να κάνουν όλη τους τη δουλειά χωρίς καμία παρακολούθηση των οικονομικών τους δραστηριοτήτων εκτός των κυρώσεων.

Ένας δικηγόρος και στέλεχος του ανταλλακτηρίου Binance δήλωσε ότι αυτές οι κυρώσεις θα επηρεάσουν άμεσα τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα της Ρωσίας, αλλά δεν ανακοινώθηκαν κυρώσεις που να αγγίζουν τις δραστηριότητες που σχετίζονται με την κρυπτογράφηση. Αλλά σημείωσε επίσης ταυτόχρονα ότι τέτοιες υπηρεσίες που σχετίζονται με κρυπτογράφηση θα υπόκεινται σε τέτοιες κυρώσεις.

«Το Ηνωμένο Βασίλειο εισήγαγε ορισμένους περιορισμούς για τις τράπεζες για Ρώσους πολίτες, αλλά δεν σχετίζεται πραγματικά με την κρυπτογράφηση. Ίσως κάποια στιγμή να επηρεάσει την κρυπτογράφηση, αλλά όχι ακόμα».

Ο εκπρόσωπος της Binance είπε στο Bloomberg ότι το Binance Exchange έχει τεράστιους αριθμούς ειδικών σχεδόν σε κάθε θέμα, επομένως προφανώς θα ακολουθήσουν αυτές τις κυρώσεις αλλά θα προσπαθήσουν να κρατήσουν τις επιπτώσεις μακριά από τη βάση χρηστών.

«Έχουμε συγκεντρώσει μια ειδική ομάδα εργασίας παγκόσμιας συμμόρφωσης, συμπεριλαμβανομένων παγκοσμίου φήμης εμπειρογνώμονες κυρώσεων, και λαμβάνουμε μέτρα που απαιτούνται για την πλήρη συμμόρφωση με τυχόν κυρώσεις ελαχιστοποιώντας παράλληλα τον αντίκτυπο στη βάση των χρηστών μας».

Ο εκπρόσωπος του ανταλλακτηρίου κρυπτογράφησης Gemini σημείωσε ότι οι κυρώσεις των ΗΠΑ δεν έχουν καμία αρμοδιότητα να επηρεάσουν τη Ρωσία ή την Ουκρανία, αλλά το Exchange θα εξετάσει αυτές τις κυρώσεις και θα ακολουθήσει τα απαραίτητα βήματα που θα απαιτούνται σε τέτοιες καταστάσεις για τη συμμόρφωση με κανόνες και νόμους.

Είναι ενδιαφέρον ότι εδώ κανείς δεν εξετάζει τη βιομηχανία κρυπτογράφησης ως μέρος αυτών των κυρώσεων. Ωστόσο, η Ρωσία δεν θα επιβάλει κανενός είδους περιορισμούς στον εαυτό της, αλλά σίγουρα η Ουκρανία μπορεί να επιβάλει. Αλλά αυτή τη στιγμή, όλη η στρατιωτική και άλλη πολιτική δύναμη της Ουκρανίας είναι απασχολημένη ενάντια στις ρωσικές εισβολές, επομένως υπάρχουν πολύ σπάνιες πιθανότητες η Ουκρανία να επιβάλει οποιοδήποτε είδος κανόνων ή συστήματος για ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων, τουλάχιστον για τους επόμενους μήνες.

Διαβάστε επίσης: Ο δικηγόρος της Ripple ενημέρωσε τη νέα κίνηση της Ripple κατά της SEC: Ripple vs SEC

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply