Οι εμπειρογνώμονες του Finder προβλέπουν ότι το Dogecoin θα φτάσει τα 0,16 $ φέτος, ο Panelist λέει ότι «Η λάμψη θα εξαφανιστεί καθώς τα Meme Coins δεν έχουν πραγματική χρησιμότητα» – Αγορές και τιμές Bitcoin News

1
Οι εμπειρογνώμονες του Finder προβλέπουν ότι το Dogecoin θα φτάσει τα 0,16 $ φέτος, ο Panelist λέει ότι «Η λάμψη θα εξαφανιστεί καθώς τα Meme Coins δεν έχουν πραγματική χρησιμότητα» – Αγορές και τιμές Bitcoin News

Οι συμμετέχοντες στην έκθεση πρόβλεψης τιμών της πλατφόρμας σύγκρισης προϊόντων Finder’s dogecoin αναφέρουν ότι το δημοφιλές κρυπτονόμισμα που βασίζεται σε μιμίδια θα φτάσει τα 0,163 $ ανά μονάδα το 2022. Η πρόσφατη δημοσκόπηση του Finder σχετικά με την προβλεπόμενη τιμή του dogecoin αξιοποιεί 33 ειδικούς και μέχρι το 2025, οι συμμετέχοντες λένε ότι το dogecoin αναμένεται να φτάσει τα 0,3 $1 ανά μονάδα.

Η αναφορά πρόβλεψης Dogecoin του Finder δείχνει χαμηλότερη πρόβλεψη από την πρόβλεψη του πάνελ τον Ιούλιο του 2021

Ο ιστότοπος σύγκρισης προϊόντων finder.com δημοσίευσε α νέα έκθεση πρόβλεψης σχετικά με το κρυπτοστοιχείο dogecoin που βασίζεται σε μιμίδια (DOGE). Η διαδικτυακή πύλη έχει δημοσιεύσει πολλές αναφορές προβλέψεων στο παρελθόν, που καλύπτουν κρυπτονομίσματα όπως το cardano (ADA), το ethereum (ETH) και το bitcoin (BTC).

Επιπλέον, τον Ιούλιο του 2021, οι ειδικοί του Finder προέβλεψαν ότι η αξία του dogecoin θα έφτανε τα 0,39 $ ανά μονάδα μέχρι το τέλος του έτους 2021. Η πρόβλεψη του DOGE αυτού του μήνα είναι πολύ διαφορετική και σημαντικά χαμηλότερη από την πρόβλεψη του Ιουλίου.

Στην πραγματικότητα, μέχρι το τέλος του 2022, οι συμμετέχοντες στην επιτροπή προβλέπουν ότι το dogecoin θα συγκεντρώσει μόνο 16,5% σε αξία από την τρέχουσα τιμή του που θα φτάσει τα 0,163 $ ανά μονάδα. Επί του παρόντος, το dogecoin διαπραγματεύεται για 0,132 $, το οποίο είναι χαμηλότερο από όταν οι ερευνητές του Finder κατέγραψαν την αξία στα 0,14 $ ανά DOGE στις 2 Φεβρουαρίου 2022.

Οι συντάκτες της έκθεσης του Finder, Tim Falk και Richard Laycock, τονίζουν ότι η μελλοντική προοπτική της αξίας του dogecoin έχει αλλάξει πολύ μεταξύ των συμμετεχόντων συμμετεχόντων. «Γύρω στο χρόνο της τελευταίας μας έρευνας, πολλοί άνθρωποι πίστευαν ότι το DOGE πήγαινε «στο φεγγάρι» και έφτανε το όριο του 1$, αλλά η ομάδα μας ήταν αρκετά σκεπτικιστής σχετικά με την ικανότητα του νομίσματος να πετύχει αυτό το ορόσημο», σημειώνει η έκθεση των Falk και Laycock.

Η αναφορά πρόβλεψης dogecoin του Finder συνεχίζει:

Έκτοτε, η μακροπρόθεσμη προοπτική τους για το μέλλον του νομίσματος έχει μειωθεί, αναμένοντας ότι η αξία του θα φτάσει τα 0,32 $ έως το 2025 και τα 0,54 $ έως το 2030, σε σύγκριση με τις προηγούμενες προσδοκίες του για 0,57 $ έως το 2025 και 0,92 $ έως το 2030.

Οι ειδικοί του Finder εξηγούν τους λόγους πίσω από τις πιο πρόσφατες προβλέψεις Dogecoin

Το Dogecoin έχει υποχωρήσει σε αξία καθώς το περιουσιακό στοιχείο κρυπτογράφησης υποχώρησε 12,6% τις τελευταίες επτά ημέρες. Παρόλα αυτά, οι μετρήσεις από το έτος μέχρι την ημερομηνία δείχνουν ότι το dogecoin (DOGE) έχει αυξηθεί κατά 147,9% έναντι του δολαρίου ΗΠΑ. Η DOGE έχει αγοραία αποτίμηση περίπου 17,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, καθιστώντας την την 13η μεγαλύτερη κεφαλαιοποίηση αγοράς κρυπτονομισμάτων.

Τη στιγμή της σύνταξης, το ανώτατο όριο αγοράς του meme-coin αντιπροσωπεύει το 0,96% της οικονομίας κρυπτογράφησης 1,8 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Εν τω μεταξύ, οι συμμετέχοντες στο πάνελ του Finder είχαν διάφορες απόψεις σχετικά με τις μελλοντικές προοπτικές του dogecoin όσον αφορά την αξία.

«Δεν πρέπει να υποτιμάται στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων, όπου η κατάρριψη των παραδοσιακών μεθόδων για τον προσδιορισμό της αξίας είναι ένα αγαπημένο παρελθόν», δήλωσε ο Fred Schebesta, ιδρυτής του Finder σε μια δήλωση. Ο Schebesta πιστεύει ότι το DOGE θα κερδίσει 0,25 $ μέχρι το τέλος του 2022. «Οι επενδυτές πιθανότατα μπορούν να μείνουν καλά γνωρίζοντας ότι ενώ θα υπάρχουν περισσότερα και άλλοι θα έρχονται και θα φεύγουν, το DOGE θα είναι για πάντα το πρωτότυπο», πρόσθεσε ο Schebesta.

Ο Joseph Raczynski, τεχνολόγος και μελλοντολόγος από την Thomson Reuters, συμφωνεί με τον ιδρυτή του finder.com. Ο Raczynski προβλέπει ότι το dogecoin μπορεί να φτάσει τα 0,50 $ μέχρι το τέλος του 2022 και επίσης να αγγίξει το 1 $ ανά μονάδα μέχρι το τέλος του 2025. «Αξίζει κάτι μόνο επειδή οι άνθρωποι θέλουν να πιστέψουν σε αυτό», παρατήρησε ο Raczynski.

Παρά τους μερικούς θετικούς οπαδούς του dogecoin, άλλοι συμμετέχοντες από τη δημοσκόπηση του Finder πιστεύουν ότι τα περιουσιακά στοιχεία που βασίζονται σε μιμίδια, γενικά, θα γίνουν αθώα για τους επενδυτές στο μέλλον. Η Vanessa Harris, η Chief Product Officer της Permission, πιστεύει ότι αυτό θα συμβεί και η αξία του DOGE θα βυθιστεί. Αν και, σημείωσε επίσης ότι τα κρυπτονομίσματα των meme coin όπως το dogecoin πιθανότατα θα επιβιώσουν.

«Οι DOGE, SHIB και άλλοι αιχμαλώτισαν τη φαντασία των επενδυτών κρυπτογράφησης για πρώτη φορά. Το 2022 θα δούμε τη λάμψη να φθείρεται καθώς η έλλειψη πραγματικής χρησιμότητας των νομισμάτων meme αναγκάζει τους επενδυτές να αναζητούν πιο καρποφόρες επενδύσεις. Τα νομίσματα για σκύλους μπορεί να μην επιβιώσουν στα 100 κορυφαία, αλλά θα έχουν πάντα μια θέση στην καρδιά μας για τα μιμίδια και τη συντροφικότητα που ενέπνευσαν», δήλωσε ο Χάρις στην αναφορά του Finder.

Ετικέτες σε αυτήν την ιστορία

Doge, Doge Price, Doge value, dogecoin, Dogecoin Prediction, Dogecoin price, Finder, finder experts, finder specialist, Fred Schebesta, Joseph Raczynski, Πρόβλεψη τιμής DOGE, Richard Laycock, shib, Tim Falk, Vanessa Harris

Τι πιστεύετε για τις προβλέψεις dogecoin από τους ειδικούς του Finder; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Τζέιμι Ρέντμαν

Ο Jamie Redman είναι ο επικεφαλής των ειδήσεων στο Bitcoin.com News και δημοσιογράφος οικονομικών τεχνολογιών που ζει στη Φλόριντα. Ο Redman είναι ενεργό μέλος της κοινότητας των κρυπτονομισμάτων από το 2011. Έχει πάθος για το Bitcoin, τον κώδικα ανοιχτού κώδικα και τις αποκεντρωμένες εφαρμογές. Από τον Σεπτέμβριο του 2015, ο Redman έχει γράψει περισσότερα από 5.000 άρθρα για το Bitcoin.com News σχετικά με τα ανατρεπτικά πρωτόκολλα που εμφανίζονται σήμερα.
Πιστώσεις εικόνας: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Αποποίηση ευθυνών: Αυτό το άρθρο είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί άμεση προσφορά ή πρόσκληση για προσφορά αγοράς ή πώλησης, ούτε σύσταση ή έγκριση οποιωνδήποτε προϊόντων, υπηρεσιών ή εταιρειών. Bitcoin.com δεν παρέχει επενδυτικές, φορολογικές, νομικές ή λογιστικές συμβουλές. Ούτε η εταιρεία ούτε ο δημιουργός ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημιά ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε από ή σε σχέση με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply