Οι περιπτώσεις χρήσης πληρωμών με το Bitcoin Lightning Network αυξήθηκαν κατά 400%

1
Οι περιπτώσεις χρήσης πληρωμών με το Bitcoin Lightning Network αυξήθηκαν κατά 400%

Το δίκτυο Bitcoin γίνεται καλύτερη υιοθέτηση με τη λύση κλιμάκωσης Layer2, το δίκτυο αστραπής.

Το Bitcoin συμπλήρωσε τα περισσότερα από 13 χρόνια ζωής του στον κόσμο του Διαδικτύου. Από τη μία πλευρά, η τιμή του Bitcoin αυξάνεται και από την άλλη, αυξάνεται η υψηλή επισκεψιμότητα, με αποτέλεσμα υψηλά τέλη δικτύου. Για να ξεπεραστεί το ζήτημα των υψηλών τελών, η κοινότητα Bitcoin εισήγαγε το δίκτυο Bitcoin lightning, ως λύση κλιμάκωσης Layer2 για να προωθήσει τις συναλλαγές Bitcoin με την ταχύτητα του φωτός με πολύ χαμηλό κόστος.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα δεδομένα και την αναφορά, επί του παρόντος, η χρήση υπηρεσιών ταχείας πληρωμής που βασίζονται σε αστραπή Bitcoin είναι υπό χρήση κατά περισσότερο από 4 φορές σε αξία, τον τελευταίο χρόνο. Οι περισσότερες περιπτώσεις χρήσης λαμβάνουν χώρα λόγω πολύ χαμηλών προμηθειών και διακανονισμού σε πραγματικό χρόνο στις συναλλαγές.

Στις 14 Απριλίου, το CNBC κάλυψε ένα ιστορία Ουκρανών πολιτών, οι οποίοι εισέπραξαν 100 $ από το Μαϊάμι με τη χρήση μιας συναλλαγής βασισμένης σε δίκτυο Bitcoin Lightning, η οποία διήρκεσε λιγότερο από 3 λεπτά και επίσης το άτομο έκανε ανάληψη χρημάτων απευθείας από ένα ΑΤΜ σε πολωνικό νόμισμα. Στην πραγματικότητα, αυτός ο Ουκρανός πολίτης πήγαινε στην Πολωνία για να σώσει τη ζωή του.

Arcane Research διάσημος ότι οι αριθμοί των συναλλαγών στο δίκτυο του Bitcoin lightning αυξήθηκαν κατά περίπου διπλάσιο, τον τελευταίο χρόνο. Όμως η αξία των συναλλαγών αυξήθηκε κατά 4 φορές, γεγονός που δείχνει την εμπιστοσύνη του Bitcoin στο δίκτυο του Bitcoin Lightning.

Η έκθεση σημείωσε ότι η αύξηση στη χρήση του δικτύου κεραυνών Bitcoin έγινε από την Cashapp. Ενώ ο Chivo ήταν στη δεύτερη θέση.

Οι περιπτώσεις χρήσης πληρωμών με το δίκτυο Lightning Bitcoin αυξάνονται κατά 400% 1

Το Chivo είναι ένα επίσημο ψηφιακό πορτοφόλι Bitcoin του Ελ Σαλβαδόρ. Ωστόσο, το πορτοφόλι Chivo αντιμετωπίζει ορισμένα τεχνικά προβλήματα, αλλά εξακολουθεί να παίζει σημαντικό ρόλο στο Ελ Σαλβαδόρ για να φέρει την υιοθέτηση του bitcoin ως νόμισμα.

Είναι ενδιαφέρον ότι η έκθεση σημείωσε ότι το 50% των συναλλαγών πραγματοποιήθηκε μεταξύ ατόμων στο μέσο P2P. Αυτό υποδηλώνει ότι οι άνθρωποι αποκεντρώνονται πλήρως με την υιοθέτηση του δικτύου Bitcoin Lightning.

Περίπου το ένα τρίτο των συναλλαγών ήταν μέρος των συναλλαγών που πραγματοποιούσαν οι χρήστες προς/από ανταλλακτήρια κρυπτογράφησης. Ενώ το 20% των συναλλαγών ήταν μέρος αγορών που πραγματοποιήθηκαν μέσω κάποιας μορφής πωλητή.

Διαβάστε επίσης: Η πλατφόρμα Crypto δανεισμού Nexo επιδιώκει να εκδώσει Crypto card powered by Mastercard

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply