Οι σταθμοί φόρτισης της Tesla θα δεχτούν Dogecoin, λέει ο Elon Musk

0
Οι σταθμοί φόρτισης της Tesla θα δεχτούν Dogecoin, λέει ο Elon Musk

Για άλλη μια φορά ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla ενίσχυσε σημαντικά το Dogecoin με το τελευταίο του tweet για την υποστήριξη της υιοθέτησης του Dogecoin.

Το Dogecoin είναι ένα δημοφιλές νόμισμα meme. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla, Έλον Μασκ, είναι ευρέως γνωστός ως ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του Dogecoin. Τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, η Tesla άρχισε να δέχεται πληρωμές Dogecoin για ορισμένα εμπορεύματά της. Τώρα ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας επιβεβαίωσε ότι το Dogecoin θα περάσει από ένα πιο φουτουριστικό προσαρμοστικό σύστημα στο μέλλον.

Στις 19 Φεβρουαρίου, ο Elon Musk απάντησε στο tweet του ιδρυτή της Tesla Console, Ryan Zohoury.

Ο Ryan έκανε tag τον Elon Musk και έγραψε ότι ο σταθμός φόρτισης Tesla άνοιξε στη Σάντα Μόνικα και όλοι είναι πλέον γεμάτοι. Σε αυτό ο Έλον ανάρτησε στο Twitter ότι η Tesla σχεδίαζε περισσότερα για να προσφέρει καλύτερες και φουτουριστικές υπηρεσίες στην περιοχή του Χόλιγουντ και οι άνθρωποι θα μπορούν να πληρώνουν σε Dogecoin.

Εξαιτίας αυτού του tweet, το Dogecoin ανέβηκε από 0,14 $ σε 0,145 $ μέσα σε λίγες ώρες με συνολικό καθαρό κέρδος περίπου 4%. Αλλά ξαφνικά αυτή η τιμή άγγιξε ξανά τη συνηθισμένη γραμμή του εδάφους λόγω μιας διόρθωσης στην αγορά.

Οι σταθμοί φόρτισης της Tesla θα δέχονται Dogecoin, λέει ο Elon Musk 1

Πριν από λίγες ημέρες, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla άφησε να εννοηθεί ότι το Starlink της SpaceX ενδέχεται να δεχτεί το Dogecoin για τις υπηρεσίες του να παρέχει υπηρεσίες διαδικτύου υψηλής ταχύτητας παγκοσμίως.

Αυτά τα πράγματα δείχνουν ότι ο Elon Musk πρόκειται να κάνει κάτι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που περιμένει ο κόσμος. Και εδώ δεν θα πρέπει να θεωρήσουμε το Dogecoin ως νόμισμα meme επειδή η δημοτικότητά του πλέον δεν περιορίζεται στη διασκέδαση, αλλά πρόκειται να είναι υπό τεράστιες περιπτώσεις χρήσης.

Διαβάστε επίσης: OpenSea για διαγραφή ανενεργών NFT στο Ethereum: Αναβάθμιση έξυπνου συμβολαίου

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply