Οι Wingriders θα σύρουν USDT και USDC στο δίκτυο Cardano: Λεπτομέρειες

0
Οι Wingriders θα σύρουν USDT και USDC στο δίκτυο Cardano: Λεπτομέρειες

Η Milkomeda WingRiders έκανε άλμα υποστηρίζοντας τις συναλλαγές USDT & USDC στο δίκτυο blockchain Cardano.

Το Cardano είναι ένα έργο κρυπτογράφησης στην 8η θέση κατά όγκο συναλλαγών 24 ωρών του εγγενούς διακριτικού του παγκοσμίως. Αυτή τη στιγμή αυτό το κρυπτογραφικό blockchain απολαμβάνει την εισροή των πρωτοκόλλων Defi σε πολύ μεγάλο αριθμό, χάρη στον Alonzo Hardfork που παρουσιάστηκε τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους για να φέρει χαρακτηριστικά έξυπνων συμβολαίων στο blockchain Cardano.

Το blockchain Cardano δεν είναι μόνο καλύτερο και πιο σταθερό, αλλά είναι επίσης καλύτερο από την άποψη της αποκεντρωμένης φύσης και των τελών συναλλαγών, επομένως η διαθεσιμότητα του δικτύου Cardano για τα δύο υψηλότερης κατάταξης stablecoins USDC και USDT θα αποτελέσει καλύτερη επιλογή για τους εμπόρους κρυπτονομισμάτων. επιλέξτε το δίκτυο Cardano.

Προς το παρόν, τα τέλη δικτύου του Cardano είναι 0,3 $, πολύ λιγότερο από πολλά άλλα εξαιρετικά ανταγωνιστικά δίκτυα κρυπτογράφησης.

Οι Wingriders θα σύρουν USDT και USDC στο δίκτυο Cardano: Λεπτομέρειες 1
Πηγή: Μεσσάρη

Πριν από λίγες ημέρες, το WingRiders, ένα αποκεντρωμένο ανταλλακτήριο κρυπτογράφησης (DEX), ανακοίνωσε στο Twitter ότι θα παρουσιάσει την υποστήριξή του για τα Stablecoins. Και για το ίδιο, η Πλατφόρμα θα παρέχει ρευστότητα για τη γέφυρα Milkomeda.

Ο Charles Hoskinson, ο ιδρυτής του έργου Cardano, ανταποκρίθηκε σε αυτή την πρωτοβουλία των Wingriders και σημείωσε ότι το Wingriders είναι ένα από τα ενδιαφέροντα έργα στο οικοσύστημα Cardano, που θα φέρει τα Stablecoins στο δίκτυο Cardano.

Για το ίδιο, η WingRiders θα εισαγάγει το “Layer 2 Protocol” στο κεντρικό δίκτυο, το Milkomeda Foundation. Έτσι, με την υποστήριξη της πλευρικής αλυσίδας Milkomeda Bridge και της εικονικής μηχανής Ethereum (EVM), οι χρήστες θα μπορούν να ανταλλάσσουν εύκολα USDT και USDC στο Cardano και επίσης θα είναι η πρώτη φορά για τους χρήστες Cardano.

Cardano να δημιουργήσει μια αποκεντρωμένη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης

Την τελευταία μέρα, ο Τσαρλς Χόσκινσον έγραψε στο Twitter και ζήτησε από τον Έλον Μασκ να λάβει βοήθεια από το έργο Cardano για τη δημιουργία μιας αποκεντρωμένης πλατφόρμας μέσων κοινωνικής δικτύωσης, εάν σε οποιαδήποτε περίπτωση δεν καταφέρει να αγοράσει το Twitter.

Διαβάστε επίσης: Ο ιδρυτής της Cardano υποστηρίζει τον Elon Musk σχετικά με το Twitter

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply