Ο βετεράνος επενδυτής Mark Mobius αναμένει περαιτέρω πτώση του Bitcoin — Προειδοποιεί τους εμπόρους κρυπτογράφησης να μην αγοράσουν την πτώση – Αγορές και τιμές Bitcoin News

1
Ο βετεράνος επενδυτής Mark Mobius αναμένει περαιτέρω πτώση του Bitcoin — Προειδοποιεί τους εμπόρους κρυπτογράφησης να μην αγοράσουν την πτώση – Αγορές και τιμές Bitcoin News

Ο βετεράνος επενδυτής Mark Mobius, ο ιδρυτής της Mobius Capital, έχει προειδοποιήσει τους εμπόρους κρυπτονομισμάτων να μην χρησιμοποιούν τη στρατηγική «buy the dip». Αναμένει ότι η τιμή του bitcoin θα πέσει περαιτέρω με κάποια προσωρινή ανακούφιση στα 20.000 $.

Η προειδοποίηση του Mark Mobius και η πρόβλεψή του για την τιμή του Bitcoin

Ο ιδρυτής της Mobius Capital Partners, Mark Mobius, προειδοποίησε τους εμπόρους κρυπτονομισμάτων για την αγορά της πτώσης σε μια συνέντευξη στο Financial News την Παρασκευή. Μοιράστηκε επίσης την πρόβλεψή του για τις τιμές και τις μελλοντικές προοπτικές για το bitcoin.

Πριν ξεκινήσει τη δική του εταιρεία, ο Mobius ήταν εκτελεστικός πρόεδρος του Ομίλου Templeton Emerging Markets. Εντάχθηκε στην Templeton το 1987 όπου διαχειρίστηκε περισσότερα από 50 δισεκατομμύρια δολάρια σε χαρτοφυλάκια αναδυόμενων αγορών.

Αν και αναγνώρισε ότι ορισμένοι έμποροι κρυπτονομισμάτων είχαν προηγουμένως επιτυχίες χρησιμοποιώντας τη στρατηγική «buy the dip», τόνισε ότι δεν είναι μια στρατηγική που θα αποδώσει, ενώ η αγορά έχει ακόμη δρόμο να πέσει. Σχολιάζοντας συγκεκριμένα την αγορά της πτώσης του bitcoin, ο 85χρονος ιδρυτής της Mobius Capital είπε στο δημοσίευμα:

Δεν θα λειτουργήσει αυτή τη φορά έως ότου το bitcoin φτάσει τα 20.000 $, από όπου μπορεί να υπάρξει αναπήδηση, αλλά ο επόμενος στόχος θα είναι τα 10.000 $.

Μερικοί άνθρωποι έχουν εκφράσει παρόμοιες προειδοποιήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ειδικά μετά την κατάρρευση του terrausd (UST) και του terra (LUNA). Η UST έχασε τη δέσμευσή της έναντι του δολαρίου ΗΠΑ και αυτή τη στιγμή διαπραγματεύεται στα 0,11 δολάρια ενώ το LUNA είναι σχεδόν άχρηστο.

«Το Terra Luna παρέχει ένα τέλειο παράδειγμα για το γιατί δεν πρέπει πάντα να «αγοράζετε τη βουτιά»», έγραψε στο Twitter ο χρυσός Peter Schiff την Πέμπτη. «Χθες το Luna σημείωσε πτώση 98%. Αν αγοράσατε αυτή τη βουτιά νομίζοντας ότι το κραχ δημιούργησε μια μεγάλη ευκαιρία αγοράς, χάσατε 99,3% σήμερα. Αυτό μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε κρυπτογράφηση.”

Ωστόσο, πολλοί επενδυτές bitcoin δεν αγοράζουν την πτώση για να χρονομετρήσουν την αγορά για ένα γρήγορο κέρδος. σχεδιάζουν να κρατήσουν τους BTC μακροπρόθεσμα. Όσοι πιστεύουν ότι η τιμή του κρυπτονομίσματος θα φτάσει τα 100.000 δολάρια φέτος, για παράδειγμα, χαίρονται να μπουν σε οποιαδήποτε τιμή κάτω από αυτόν τον στόχο.

Ο Mobius ήταν από καιρό σκεπτικιστής για το bitcoin. Τον Οκτώβριο, είπε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο ότι τα κρυπτονομίσματα «θα μπορούσε πραγματικά να εκραγούν», τονίζοντας ότι ήταν ένας κίνδυνος στον οποίο οι κεντρικές τράπεζες «θα έπρεπε να δώσουν προσοχή».

Τον Νοέμβριο συμβούλεψε τους ανθρώπους να μην βλέπουν τα κρυπτονομίσματα ως μέσο επένδυσης. «Είναι ένα μέσο για εικασίες και διασκέδαση. Αλλά μετά πρέπει να επιστρέψετε στα αποθέματα στο τέλος της ημέρας», είπε.

Ετικέτες σε αυτήν την ιστορία

Bitcoin, κάτω μέρος bitcoin, πτώση bitcoin, πρόβλεψη τιμής bitcoin, αγοράστε τη βουτιά, αγοράζοντας τη βουτιά, Crypto, πρόβλεψη τιμής κρυπτονομισμάτων, Κρυπτονόμισμα, mark mobius, mobius κεφάλαιο, βετεράνος επενδυτής, βετεράνος έμπορος

Τι πιστεύετε για την προειδοποίηση του Mark Mobius; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Κέβιν Χελμς

Σπουδαστής των Αυστριακών Οικονομικών, ο Kevin βρήκε το Bitcoin το 2011 και από τότε είναι ευαγγελιστής. Τα ενδιαφέροντά του βρίσκονται στην ασφάλεια του Bitcoin, στα συστήματα ανοιχτού κώδικα, στα εφέ δικτύου και στη διασταύρωση μεταξύ οικονομίας και κρυπτογραφίας.

Πιστώσεις εικόνας: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Αποποίηση ευθυνών: Αυτό το άρθρο είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί άμεση προσφορά ή πρόσκληση για προσφορά αγοράς ή πώλησης, ούτε σύσταση ή έγκριση οποιωνδήποτε προϊόντων, υπηρεσιών ή εταιρειών. Bitcoin.com δεν παρέχει επενδυτικές, φορολογικές, νομικές ή λογιστικές συμβουλές. Ούτε η εταιρεία ούτε ο δημιουργός ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημιά ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε από ή σε σχέση με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply