Ο γερουσιαστής Ted Cruz εξηγεί γιατί αγαπά το Bitcoin

0
Ο γερουσιαστής Ted Cruz εξηγεί γιατί αγαπά το Bitcoin

Ένας Αμερικανός γερουσιαστής δήλωσε ότι το καλύτερο πράγμα με το bitcoin είναι η αποκεντρωμένη φύση του.

Επί του παρόντος, το Bitcoin είναι μόνο το πιο αξιόπιστο περιουσιακό στοιχείο κρυπτογράφησης. Μετά το bitcoin, υπάρχουν πολλές επιλογές και η πλειονότητά τους είναι απλώς μέρος ευκαιριών που βασίζονται στον χρόνο, όπου κανείς δεν μπορεί να προβλέψει εύκολα το μέλλον. Αλλά εδώ το Bitcoin διαδραματίζει σημαντικά ζωτικό ρόλο σε τέτοιες καταστάσεις, όπου οι ασφαλείς επενδυτές δεν χρειάζεται να εξετάσουν την τέλεια κρυπτογράφηση επειδή έχουν το bitcoin ως επιλογή πρώτης προτεραιότητας. Η τρέλα του Bitcoin δεν περιορίζεται μόνο στους ιδιώτες επενδυτές αλλά και στους κυβερνητικούς αξιωματούχους.

Ο Τεντ Κρουζ, ένα παλιό μέλος του Ρεπουμπλικανικού κόμματος, πέρασε πρόσφατα τη δήλωσή του για υποστήριξη Bitcoin. Είπε ότι το Bitcoin είναι αποκεντρωμένο το οποίο είναι εκτός ελέγχου οποιασδήποτε κρατικής υπηρεσίας.

Σύμφωνα με την άποψη του Ted Cruz, κανείς δεν μπορεί να ελέγξει περιουσιακά στοιχεία που μοιάζουν με Bitcoin και αυτός ήταν ο μεγάλος λόγος για την Κίνα να απαγορεύσει τη βιομηχανία κρυπτογράφησης.

Ο Τεντ σημείωσε επίσης ότι η γερουσιαστής της Μασαχουσέτης Ελίζαμπεθ Γουόρεν δεν σεβάστηκε το Bitcoin για τον ίδιο λόγο.

«Οι Κινέζοι κομμουνιστές και η Ελίζαμπεθ Γουόρεν θέλουν και οι δύο να ελέγχουν τα περιουσιακά σας στοιχεία, τις αποταμιεύσεις σας, την ομιλία σας, τη ζωή σας, τα παιδιά σας, κάθε απόφαση».

Στο παρελθόν, η γερουσιαστής Elizabeth έκανε πολλά αρνητικά σχόλια για τη βιομηχανία κρυπτογράφησης. Κάποτε δήλωσε ότι τα περιουσιακά στοιχεία που μοιάζουν με το Bitcoin είναι εξαιρετικά αδιαφανή και ασταθή και προέτρεψε επίσης τους νομοθέτες να εισαγάγουν ολοκληρωμένους κανόνες.

Ο Τεντ παρέθεσε την πρόσφατη εκστρατεία για την ελευθερία του Convoy και τη δράση της καναδικής κυβέρνησης κατά των διαδηλωτών και δήλωσε πώς αυτά τα πράγματα είναι χρήσιμα για άτομα που βρίσκονται σε τέτοιες καταστάσεις λόγω των ψηφιακών πορτοφολιών που φυλάσσονται από τον εαυτό τους.

Έτσι, ο Ted πιστεύει επίσης ότι εκτός από την εμβέλεια των αποκεντρωμένων περιουσιακών στοιχείων κρυπτογράφησης όπως το Bitcoin, υπάρχουν αποκεντρωμένες υπηρεσίες που προσφέρουν ένα καλύτερο Οικοσύστημα στους ανθρώπους να παραμείνουν υπό πλήρη ελευθερία εκτός του κεντρικού συστήματος.

Διαβάστε επίσης: Η ομάδα έργου Shiba Inu εισάγει το πρωτόκολλο αυτόματης εγγραφής

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply