Ο διευθυντής του διοικητικού συμβουλίου της Walmart λέει ότι το Crypto είναι ισχυρή και εποικοδομητική τεχνολογία

0
Ο διευθυντής του διοικητικού συμβουλίου της Walmart λέει ότι το Crypto είναι ισχυρή και εποικοδομητική τεχνολογία

Ο Tom Horton πιστεύει ότι η βιομηχανία Crypto & Blockchain θα ξεπεράσει πολύ το παραδοσιακό σύστημα της Τράπεζας.

Το Blockchain.com είναι ένα δημοφιλές διαδικτυακό πορτοφόλι κρυπτογράφησης χωρίς κράτηση και παλαιότερα ήταν γνωστό ως πορτοφόλι Bitcoin only Bitcoin, αλλά οι τρέχουσες υπηρεσίες του υποστηρίζουν πολλαπλά κρυπτογραφικά περιουσιακά στοιχεία και επίσης αυτή η πλατφόρμα δοκιμάζει την πλατφόρμα NFT που υποστηρίζεται από το OpenSea. Ο Tom Horton είναι ένα από τα σημαντικά και νέα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του blockchain.com.

Ο Τομ είναι επίσης ο ανεξάρτητος επικεφαλής διευθυντής της Walmart. Πρόσφατα αυτός κοινόχρηστο τη σκέψη του με τον ιστότοπο blockwork, crypto news και εκτίμησε το crypto και το blockchain ως την καλύτερη εναλλακτική λύση στο παραδοσιακό χρηματοπιστωτικό σύστημα.

Ο Tom είπε ότι το crypto & blockchain βρίσκεται ακόμα στην αρχική φάση, επειδή οι παραδοσιακές τράπεζες αρχίζουν τώρα να συνδέουν τις υπηρεσίες τους με κρυπτονομίσματα λόγω των τεράστιων δυνατοτήτων αυτής της βιομηχανίας blockchain και κρυπτονομισμάτων.

«Μεγάλα ιδρύματα και παραδοσιακές τράπεζες ασχολούνται επίσης με την κρυπτογράφηση», είπε ο Τομ. «Αλλά είναι σαφές ότι πρόκειται για μια ισχυρή και εποικοδομητική τεχνολογία με τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης τα επόμενα χρόνια και μετά».

Ο Τομ σημείωσε επίσης ότι οι έλεγχοι θα συνεχίσουν να εξελίσσονται ενάντια σε αυτόν τον κλάδο, επομένως θα οδηγήσει σε κάποια αλλαγή στις περιπτώσεις χρήσης των NFT, της τεχνολογίας blockchain με άλλους τρόπους για την καλύτερη υιοθέτηση σε αυτόν τον τομέα.

«Τα NFT στο gaming και τα αθλήματα στην εφοδιαστική αλυσίδα, είπε ο Tom. «Το ενδιαφέρον των καταναλωτών είναι ισχυρό και αυτό συμβάλλει στην προώθηση νέων φορέων καινοτομίας και υιοθέτησης».

Ο διευθυντής της Walmart πιστεύει επίσης ότι οι δυνατότητες αυτού του κλάδου θα εκτιναχθούν σε νέα ύψη, που θα ωθήσουν την υιοθέτηση αυτού του κλάδου πέρα ​​από τις Τράπεζες, το Fintech αλλά και τις πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου.

«Όσο περισσότερα μαθαίνω, βλέπω τις τεχνολογίες blockchain ως έναν άλλο μεγάλο παράγοντα ενεργοποίησης, όπως ήταν το Διαδίκτυο στις πρώτες μέρες του», είπε ο Tom. «Ο ενθουσιασμός και ο ρυθμός της καινοτομίας σε αυτό το νέο οικοσύστημα είναι εκπληκτικοί, το οποίο, στον πυρήνα του, μου κάνει εντύπωση ότι αφορά την ελευθερία και την άρση της τριβής».

Εκτός από όλες αυτές τις εκτιμήσεις, ο Tom είπε ανοιχτά ότι είναι σημαντικό για εμάς να κατανοήσουμε αυτή την τεχνολογία πιο βαθιά για να κατανοήσουμε πώς λειτουργεί. Θα έχει μεγαλύτερη υιοθεσία με εμπιστοσύνη.

Διαβάστε επίσης: Η CMA του Ισραήλ εγείρει ερωτήματα κατά των λειτουργιών της Binance χωρίς άδεια κρυπτογράφησης

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply