Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Binance θεωρεί το UST ως πειραματική αποτυχία

0
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Binance θεωρεί το UST ως πειραματική αποτυχία

Ο διευθύνων σύμβουλος του ανταλλακτηρίου κρυπτογράφησης Binance μοιράστηκε τη γνώμη του για την τρέχουσα κατάσταση της αγοράς λόγω του νομίσματος UST & Luna.

Το Binance είναι ένα ανταλλακτήριο κρυπτογράφησης στην πρώτη θέση λόγω των ποιοτικών υπηρεσιών κρυπτογράφησης του, οι οποίες παραμένουν πάντα πολύ χρήσιμες για τους επαγγελματίες και αρχάριους εμπόρους κρυπτογράφησης. Η Binance έχει το χέρι της σε σχεδόν κάθε τύπο χρηματοοικονομικής επιχείρησης, με μια προσπάθεια να κάνει το Binance ένα πλήρες πακέτο χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.

Στις 12 Μαΐου, ο Changpeng Zhao, Διευθύνων Σύμβουλος της ανταλλαγής Binance, ανέβηκε στο Twitter για να απαντήσει στην τρέχουσα κατάσταση της αγοράς κρυπτογράφησης και είπε ότι πρέπει να σεβαστούμε αυτήν την κατάσταση ως έναν συνηθισμένο κύκλο αντλίας και απόρριψης.

Για το νόμισμα UST, ο Zhao είπε ότι βρισκόμαστε στην καινοτόμο φάση αυτής της αγοράς κρυπτογράφησης και εδώ το UST ήταν ένα από τα μέρη αυτής της καινοτομίας, που αντιμετώπισε αποτυχία.

«Βρισκόμαστε σε μια νέα αγορά, με πολλές καινοτομίες. Τα κέρματα Algo stable είναι ένα από αυτά. Όταν είναι ζεστά, είναι σε όλη τους τη μανία. Όταν πέφτουν, μπορεί να είναι ένας φαύλος κύκλος. Κάποιες καινοτομίες θα γίνουν επιτυχημένες, πολλές όχι».

Για τα άλλα έργα και τις νεοφυείς επιχειρήσεις κρυπτογράφησης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Binance πρότεινε να δουλέψουμε σε πραγματικές έννοιες που βασίζονται σε θεμελιώδεις αρχές για να συμβαδίσουν με μακροπρόθεσμα, αντί για βραχυπρόθεσμους στόχους και στρατηγικές προώθησης.

Περαιτέρω, ο Zhao έγραψε ότι πρέπει να σεβαστούμε αυτήν την κατάσταση και τώρα πρέπει να προχωρήσουμε σε καθημερινή σταδιακή ανάπτυξη και πρέπει να αφήσουμε τα πάντα στην ώρα τους και στην αγορά.

Κέρμα UST & Luna

Η Terraform Labs με το σταθερό νόμισμα UST και το εγγενές νόμισμα Luna ενσωματώνονται μέσω ενός αλγορίθμου για να κάνουν την αξία του σταθερού νομίσματος UST ίση με 1 $.

Πριν από δύο μήνες, για να δεσμεύσει κεφάλαια εξασφαλίσεων πίσω από το νόμισμα UST, η Terraform Labs άρχισε να συλλέγει σημαντικά ποσά Bitcoin. Όταν η τιμή του Bitcoin αντιμετώπισε σημαντική διόρθωση, τότε σε αυτήν την κατάσταση, οι χρήστες του UST stablecoin φοβήθηκαν, κάτι που οδήγησε περαιτέρω σε τεράστια πίεση πωλήσεων.

Σύμφωνα με αναφορές, η ομάδα του έργου Terra προσπάθησε να πουλήσει Bitcoin για να υποστηρίξει το UST αλλά απέτυχε, και επίσης λόγω των υψηλών ποσοτήτων Bitcoin που πωλήθηκαν από την Terraform Labs, το Bitcoin αντιμετώπισε μια πολύ μεγάλη χωματερή.

Διαβάστε επίσης: Ο κριτικός Bitcoin Warren Buffett υποστήριξε τη NuBank σύντομα να επιτρέψει τις συναλλαγές Bitcoin

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply