Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Broxus, Vlad Ponomarev, για το Everscale and Developing a Universal Bridge Mechanism – Συνέντευξη Bitcoin News

0
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Broxus, Vlad Ponomarev, για το Everscale and Developing a Universal Bridge Mechanism – Συνέντευξη Bitcoin News

Το Everscale είναι το πιο επεκτάσιμο δίκτυο στο DeFi. Με τη δυνατότητα επεξεργασίας πάνω από ένα εκατομμύριο συναλλαγών ανά δευτερόλεπτο, το Everscale είναι σε θέση να προσφέρει στους χρήστες μερικές από τις πιο γρήγορες ταχύτητες συναλλαγών σε συνδυασμό με κλασματικές χρεώσεις. Το οικοσύστημα Everscale περιλαμβάνει μια πλατφόρμα γέφυρας διασταυρούμενης αλυσίδας με μια μοναδική Μηχανισμός Universal Bridge που διευκολύνει τις μεταφορές ρευστότητας προς και από σχεδόν οποιοδήποτε δίκτυο, α εγγενής DEX με μερικά από τα υψηλότερα ποσοστά APY στο DeFi για τις ομάδες πονταρίσματος και γεωργίας και τα εγγενή πορτοφόλια.

Ο Vlad Ponomarev είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Broxus. Πρόσφατα μπήκε στο Bitcoin.com News Podcast για να μιλήσει για την τεχνολογία που αναπτύσσουν:

Ο Vlad Ponomarev είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Broxus – μία από τις βασικές ομάδες προγραμματιστών του δικτύου Everscale και αρχιτέκτονες μιας πλατφόρμας γέφυρας πολλαπλών αλυσίδων, DEX εγγενούς δικτύου και πολλά άλλα. Επαγγελματίας εμπορικής στρατηγικής, B2B πωλήσεων και μάρκετινγκ με πάνω από 10 χρόνια εμπειρία στον κλάδο.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την τεχνολογία, επισκεφθείτε Broxus.com και γίνετε μέλος της κοινότητας Κελάδημα και Διχόνοια.


Το podcast του Bitcoin.com News περιλαμβάνει συνεντεύξεις με τους πιο ενδιαφέροντες ηγέτες, ιδρυτές και επενδυτές στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων, των αποκεντρωμένων χρηματοοικονομικών (DeFi), των NFT και του Metaverse. Ακολουθήστε μας στο iTunes, Spotify και Google Play.


Αυτό είναι ένα podcast χορηγίας. Μάθετε πώς να προσεγγίζετε το κοινό μας εδώ. Διαβάστε παρακάτω τη δήλωση αποποίησης.

Bitcoin.com Media

Το Bitcoin.com είναι η κορυφαία πηγή για οτιδήποτε σχετίζεται με κρυπτογράφηση. Επικοινωνήστε με το [email protected] για να μιλήσετε για δελτία τύπου, χορηγούμενες αναρτήσεις, podcast και άλλες επιλογές.

Πιστώσεις εικόνας: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Αποποίηση ευθυνών: Αυτό το άρθρο είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί άμεση προσφορά ή πρόσκληση για προσφορά αγοράς ή πώλησης, ούτε σύσταση ή έγκριση οποιωνδήποτε προϊόντων, υπηρεσιών ή εταιρειών. Bitcoin.com δεν παρέχει επενδυτικές, φορολογικές, νομικές ή λογιστικές συμβουλές. Ούτε η εταιρεία ούτε ο δημιουργός ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημιά ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε από ή σε σχέση με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply