Ο δισεκατομμυριούχος Brock Pierce ισχυρίζεται ότι το Bitcoin μπορεί να μηδενιστεί

0
Ο δισεκατομμυριούχος Brock Pierce ισχυρίζεται ότι το Bitcoin μπορεί να μηδενιστεί

Ο Brock Pierce εξήγησε δύο παράπλευρες πιθανότητες για το Bitcoin είτε να ανέβει είτε να μηδενιστεί.

Ο Brock Jeffrey Pierce είναι Αμερικανός πρώην ηθοποιός και πολιτικός. Επί του παρόντος, ο Brock είναι διάσημος για τη δουλειά του στη βιομηχανία κρυπτονομισμάτων και blockchain και είναι επί του παρόντος πρόεδρος του Ιδρύματος Bitcoin. Έλαβε μέρος επίσης ως ανεξάρτητος υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές των Ηνωμένων Πολιτειών του 2020.

Πρόσφατα ο Μπροκ εμφανίστηκε σε ένα συνέντευξη με την Fox Business. Στη συνέντευξη, ο Brock πρότεινε στους ανθρώπους να μην κάνουν all-in επενδύσεις σε Bitcoin.

Ο Brock είπε ότι το Bitcoin μπορεί να ακολουθήσει το Δυαδικό αποτέλεσμα, που σημαίνει είτε μηδέν είτε ένα (1 εκατομμύριο).

«(Bitcoin) θα μπορούσε να πάει στο μηδέν. Είναι ένα δυαδικό αποτέλεσμα. Είτε πρόκειται να πάει στο 1 εκατομμύριο δολάρια το Bitcoin είτε μηδέν. Θα είναι το ένα ή το άλλο, γι’ αυτό δεν πρέπει να τα βάζετε όλα εκεί.

Σύμφωνα με τον Brock, η τρέχουσα κατάσταση της βιομηχανίας κρυπτογράφησης είναι παρόμοια με την κατάσταση των startups στο διαδίκτυο πριν από 2 δεκαετίες, η οποία αντιμετώπισε τεράστια πτώση.

Ο Μπροκ εξήγησε επίσης με παραδείγματα εταιρειών που μοιάζουν με το Amazon και το eBay, οι οποίες υπέφεραν με επιτυχία την κατάσταση και αναδείχθηκαν επιτυχημένες επιχειρήσεις, ενώ άλλες απέτυχαν.

«Αυτό μου θυμίζει πολύ το 1999…(..)… Το eBay και το Amazon και κάθε είδους ενδιαφέρουσες επιχειρήσεις βγήκαν από την εποχή της Dot-Com του είδους 1.0. Και ένα σωρό από αυτά πήγε στο μηδέν. Και νομίζω ότι αυτό πιθανότατα θα ισχύει για αυτό που βλέπουμε εδώ».

Επιπλέον, ο Brock είπε ότι δεν πρέπει να βλέπουμε αρνητικά πράγματα σχετικά με την τεχνολογία και την καινοτομία αυτής της βιομηχανίας γιατί θα διαδραματίσει ζωτικό ρόλο στο μέλλον μας.

Ο πρώην ηθοποιός είπε επίσης ότι επένδυσε τεράστια στο Ethereum ανταγωνιστικό blockchain EOS και επίσης επένδυσε σε όλες τις μετοχές του block.one σε αυτό.

Επί του παρόντος, ο Brock ενδιαφέρεται για έργα NFTs. Την περασμένη εβδομάδα, συνέβαλε στην αγορά και την κυκλοφορία του Nft.com. Το NFT.com επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν προφίλ και να συλλέγουν NFT σε γκαλερί προφίλ.

Διαβάστε επίσης: Το Πανεπιστήμιο Bentley δέχεται πληρωμή Bitcoin: Υιοθέτηση Bitcoin

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply