Ο εθνικός κανόνας της Ουκρανίας δεν επιτρέπει στην κυβέρνηση να δεχθεί δωρεά Bitcoin: Ρωσία εναντίον Ουκρανίας

2
Ο εθνικός κανόνας της Ουκρανίας δεν επιτρέπει στην κυβέρνηση να δεχθεί δωρεά Bitcoin: Ρωσία εναντίον Ουκρανίας

Οι νομικοί κανόνες επιβάλλουν περιορισμούς στο Υπουργείο Άμυνας της Ουκρανίας να αποδεχθεί εναλλακτικές επιλογές πληρωμής.

Επί του παρόντος, ο πόλεμος Ρωσίας εναντίον Ουκρανίας είναι σε εξέλιξη. Ωστόσο, η Ουκρανία άρπαξε μερικά αεριωθούμενα αεροπλάνα και πυραυλική υποστήριξη από μερικές χώρες, αλλά συνολικά είναι επί του παρόντος αδύναμη και προτρέπει όλες τις χώρες να τις υποστηρίξουν και να τις βοηθήσουν να πολεμήσουν εναντίον της Ρωσίας. Συνολικά μπορούμε να πούμε ότι η στρατιωτική δύναμη της Ουκρανίας δεν στέκεται ισχυρή λόγω της μαζικής δύναμης και αρκετών στρατιωτών και στρατιωτικής ισχύος της Ρωσίας.

Σε αυτή την κατάσταση, πολλοί ξένοι προέτρεψαν το Υπουργείο Άμυνας να ανοίξει μια πύλη εύκολης δωρεάς, ώστε ο κόσμος να μπορεί να κάνει εύκολα δωρεές. Το πιο απλό πράγμα που μπορεί να χρησιμοποιήσει το Υπουργείο Άμυνας της Ουκρανίας είναι οι μέθοδοι πληρωμής PayPal και Bitcoin.

Προς το παρόν, και τα δύο δεν είναι χρήσιμα για την κυβερνητική υπηρεσία άμεσα, επειδή οι υφιστάμενοι Εθνικοί Κανόνες της χώρας δεν επιτρέπουν στο Υπουργείο Άμυνας να χρησιμοποιεί εναλλακτικές επιλογές πληρωμής για να δέχεται δωρεές και πληρωμές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλοι οι άνθρωποι, που είναι πρόθυμοι να δωρίσουν κεφάλαια στην Ουκρανία, προσπαθούν να συνεισφέρουν στην υλικοτεχνική και ιατρική υποστήριξη της Ουκρανίας.

Ωστόσο, λόγω της αδυναμίας των νόμων και των κανόνων να συμβαδίζουν με τις επιλογές Bitcoin & PayPal, της Ουκρανίας Υπουργείο Εθνικής Άμυνας δημιούργησε τον ξένο τραπεζικό λογαριασμό της για να δέχεται ξένα νομίσματα για να ενισχύσει τη στρατιωτική της δύναμη.

Αυτά τα πράγματα δείχνουν ότι κάθε χώρα θα πρέπει να έχει κανόνες και συστήματα ρύθμισης για το Bitcoin για χρήση σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης για την καταπολέμηση των εχθρών. Πιθανώς το τέλος του πολέμου να οδηγήσει σε μια πολύ μεγάλη αλλαγή στη χώρα, επειδή, βάσει των νομικών νόμων και κανόνων, πολλές μη κυβερνητικές ΜΚΟ συλλέγουν δωρεές σε κρυπτογράφηση για να υποστηρίξουν τον στρατό.

Σύμφωνα με αναφορές, τη στιγμή που γράφτηκε αυτό το άρθρο, πολλές ΜΚΟ συγκέντρωσαν 29,03286239 BTC δωρεές που θα διανεμηθούν στον στρατό της Ουκρανίας.

Διαβάστε επίσης: Η συγκέντρωση χρημάτων Crypto crowd μπορεί να οδηγήσει σε 10ετή φυλάκιση: Δικαστική ερμηνεία της Κίνας

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply